Ολυμπιακός: Στόπερ και χαφ οι προτεραιότητες

Ολυμπιακός: Στόπερ και χαφ οι προτεραιότητες

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τα μεταγραφικά να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να τρέξουν τις εξελίξεις για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Οι Πειραιώτες έχουν θέσει ως βασικές προτεραιότητες την ενίσχυση στην άμυνα και την μεσαία γραμμή, ούτως ώστε να μπορέσουν στην συνέχεια να στραφούν στους επόμενους στόχους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον Ολυμπιακό αναφορικά με την υπόθεση του Σανίν Πρίτσιτς. Ο Βόσνιος μέσος βρέθηκε προ ημερών στην Ελλάδα, όπου είχε επαφές με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο αποχώρησε χωρίς να υπάρχει οριστική συμφωνία και όπως τονίζουν οι Πειραιώτες μέχρι το τέλος της ημέρας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παράλληλα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας προχωρούν τις επαφές και για τον κεντρικό αμυντικό. Στην κορυφή της λίστας είναι ο Κρίστιαν Λέμα, αλλά μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του, μια και υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους του εξωτερικού.

Τη δεδομένη στιγμή, στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σ’ αυτές τις δύο θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα για τη νέα σεζόν και στην συνέχεια θα επικεντρωθούν στους επόμενους στόχους. Σ’ αυτούς είναι δύο μεσοεπιθετικοί, με τον Μπάρι ΜακΚέι της Νότιγχαμ Φόρεστ να βρίσκεται σε περίοπτη θέση, ενώ σαφέστερη εικόνα θα υπάρχει και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου οι επιλογές θα είναι περισσότερες.

Ακόμα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας εξετάζουν και τα δεδομένα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτές των Βάντις Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, όμως, έχουν συμβόλαιο και θα πρέπει να δώσουν το «παρών» στην έναρξη των προπονήσεων στις 15 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Αυτό θα γίνει και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό και έπειτα από μερικές μέρες θα γίνει το πρώτο «ξεκαθάρισμα» με την ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει για την Αυστρία και το Ζέεφελντ όπου από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου θα λάβει χώρα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων». Πάντως, όπως τονίζουν στον Πειραιά, πολλοί παίκτες που θα βρεθούν στην Αυστρία δεν αποκλείεται να μην είναι στο τελικό ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.



Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα των Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Super League
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα των Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Super League
Ώρες κοινής ησυχίας: Αλλάζουν από σήμερα (01/10) - Αναλυτικά οι απαγορεύσεις
Ώρες κοινής ησυχίας: Αλλάζουν από σήμερα (01/10) - Αναλυτικά οι απαγορεύσεις
Ως δεύτερος στον τελικό ο Πετρούνιας – Κοντά στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ως δεύτερος στον τελικό ο Πετρούνιας – Κοντά στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι της Super League σε αριθμούς – Το σερί των φιλοξενούμενων
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι της Super League σε αριθμούς – Το σερί των φιλοξενούμενων
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved