ΑΕΚ: Επιστρέφει για να μείνει στην κορυφή!

ΑΕΚ: Επιστρέφει για να μείνει στην κορυφή!

Μονόδρομος… είναι η νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (11/2) για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση υποδέχεται τους Αρκάδες το απόγευμα της Κυριακής (11/2) στις 17:15 (Onsports, Novasports 2) στον πρώτο από τους δέκα «τελικούς» που έχει μπροστά της για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο «Δικέφαλος» έπειτα από τις δύο νίκες επί του Ολυμπιακού, αρχικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 20η αγωνιστική της Super League και εν συνεχεία στο ΟΑΚΑ στην ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, αντιμετωπίζει το «συγκρότημα» του Σάββα Παντελίδη, το οποίο παραδοσιακά προκαλεί πολλά προβλήματα στους «κιτρινόμαυρους».

Όμως, άπαντες στις τάξεις της ΑΕΚ εμφανίζονται έτοιμοι να παλέψουν μέχρι τέλους και να πετύχουν τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Έτσι, κόντρα στην ομάδα της Πελοποννήσου, το μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη, που θα φέρει την Ένωση και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά.

Αλλαγές και… ανάσες από Χιμένεθ

Ο Ισπανός τεχνικός κάνει τα πλάνα του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λόπες και Σιμόες. Ο πρώτος προέρχεται από τραυματισμό στο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Μάλιστα, ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να προχωρήσει σε μερικές αλλαγές, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη… φρεσκάδα στην ομάδα του, αλλά και να ξεκουράσει μερικούς ποδοσφαιριστές, ενόψει και της πρώτης «μάχης» με την Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League.

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Τσιντώτας. Στα δεξιά θα είναι ο Μπακάκης, με τον Χουλτ να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα και να πηγαίνει στα αριστερά, ενώ οι Βράνιες και Λαμπρόπουλος να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, μια και οι Γκάλο και Τσιγκρίνσκι θα πάρουν «ανάσες».

Στην μεσαία γραμμή, οι Γαλανόπουλος και Μοράν θα είναι οι «κόφτες», με τον Μπακασέτα στα αριστερά, τον Χριστοδουλόπουλο στα δεξιά και τον Λιβάγια πίσω από τον Αραούχο που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved