Ολυμπιακός: Ενεργοποιεί κι άλλον «κομμένο» ο Λεμονής

Ολυμπιακός: Ενεργοποιεί κι άλλον «κομμένο» ο Λεμονής

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι αναμένεται να εμπιστευτεί στο επόμενο διάστημα ο Τάκης Λεμονής.

Ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού, από την μέρα που επέστρεψε στον πάγκο των Πειραιωτών, είχε τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να… ρίξουν σκληρή δουλειά, καθώς θα τους χρειαστεί στα ματς που έπονται.

Άλλωστε, οι υποχρεώσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας είναι συνεχόμενες και μέσα στον Οκτώβριο ακολουθούν πολλά δύσκολα ματς, όχι μόνο στο Champions League με τις δύο «μάχες» με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για την Super League.

Για τον λόγο αυτό, ο Τάκης Λεμονής έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει και πάλι τον Χρβόγιε Μίλιτς. Ο Κροάτης μπακ έφτασε στον Πειραιά από την Φιορεντίνα, αλλά στις πρώτες ευκαιρίες που πήρε από τον Μπέσνικ Χάσι, δεν έδειξε καλά στοιχεία. Αυτό προκάλεσε τον… παραγκωνισμό του από τον πρώην, πλέον, κόουτς των Πειραιωτών, κάτι που πρόκειται να αλλάξει με τον Έλληνα προπονητή.

Ο Τάκης Λεμονής πιστεύει στις δυνατότητες του Κροάτη και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας, λειτουργώντας κυρίως ως «μπακ απ» του Λεονάρντο Κούτρη. Άλλωστε, ο νεαρός άσος είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο, αλλά τα πολλά συνεχόμενα ματς, θα αναγκάσουν τον κόουτς του Ολυμπιακού να του δώσει και μερικές… ανάσες.



Stoiximan GBL: MVP της 16ης αγωνιστικής ο Ουόρντ
Stoiximan GBL: MVP της 16ης αγωνιστικής ο Ουόρντ
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται η απόκτηση Αντρέ Λουίζ - Πότε αναμένεται να έρθει Ελλάδα
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται η απόκτηση Αντρέ Λουίζ - Πότε αναμένεται να έρθει Ελλάδα
Ο Λετεσιέ στο Άγιαξ - Ολυμπιακός
Ο Λετεσιέ στο Άγιαξ - Ολυμπιακός
Australian Open: «Καθάρισε» ο Σίνερ και πήρε την πρόκριση
Australian Open: «Καθάρισε» ο Σίνερ και πήρε την πρόκριση
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved