ΑΕΚ-Πλατανιάς 2-1: Πειράματα τέλος και τώρα… Μπριζ

ΑΕΚ-Πλατανιάς 2-1: Πειράματα τέλος και τώρα… Μπριζ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΟΑΚΑ και τώρα επικεντρώνεται στις δύσκολες μάχες των πλέι οφ του Europa League.

Μια εβδομάδα πριν το πρώτο ματς με την Μπριζ, η ΑΕΚ δοκίμασε επί χόρτου το 4-3-3 το οποίο προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία, με την ομάδα του Χιμένεθ να πέφτει σε πολλά λάθη, τα οποία αν γίνουν και στο παιχνίδι του Βελγίου θα κοστίσουν και πάλι ακριβά. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αρκετά θέματα τόσο στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά και στο ανασταλτικό.

Αν και δεν ξεκίνησε πάντως καλά το φιλικό στη συνέχεια η ΑΕΚ βρήκε ρυθμό και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο 9’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μάνταλου. Στο 18’ ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε το πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Σιμόες στο 49΄.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Λιβάγια. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αλμέιδα, Γαλανόπουλος και Σιμόες, Κλωναρίδης, Πατίτο και Βινίσιους, Γιούσης, Μπάμπης και Γιαννούτσος

Πλατανιάς: Ομπερχάουζερ, Ντικαμόνα, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Κρος, Πάτραλης, Γιορέντε, Στάθης, Ντεβέσα, Μπούτνικ, Νσικουλού.



Παναθηναϊκός: Η Πόλη θα γίνει οδηγός του
Παναθηναϊκός: Η Πόλη θα γίνει οδηγός του
Stoiximan GBL: Ο Πανιώνιος παίρνει Νικολαΐδη και Μαρούσι αποκτά Πάπας
Stoiximan GBL: Ο Πανιώνιος παίρνει Νικολαΐδη και Μαρούσι αποκτά Πάπας
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved