Ο στόπερ που «καίει» τον Ολυμπιακό και ο φορ της Θέλτα
Ο Μπέσνικ Χάσι θέλει να βρει τον κεντρικό αμυντικό πριν την αναχώρηση για το Ζέεφελντ - Κλείνει επιθετικό από την Ισπανία ο Ολυμπιακός
Το θέμα του στόπερ αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ξεκινά αύριο την προετοιμασία του και θέλει έως και την αναχώρηση της αποστολής για το Ζέεφελντ να έχει κλείσει αυτό το ανοιχτό μέτωπο.
Ο Μπέσνικ Χάσι που θα έχει την Τετάρτη (14/6) την πρώτη του επαφή με τους παίκτες επιθυμεί ο στόπερ να αποκτηθεί άμεσα κι αν είναι δυνατόν πριν ο Ολυμπιακός ταξιδέψει για την Αυστρία ώστε να χτιστούν οι «ερυθρόλευκοι» της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Τα δεδομένα για τον εκλεκτό είναι ξεκάθαρα. Οι Πειραιώτες έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Αργεντινό Ροντρίγκες που έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα και του κατέθεσαν ελκυστική πρόταση.
Ο Λατινοαμερικάνος φαίνεται να μην βιάζεται να απαντήσει και στον Ολυμπιακό έχουν δώσει άτυπο deadline. Δε θα περιμένουν για πολύ τον Αργεντινό κι ας είναι η κύρια επιλογή τους.
Την ίδια ώρα εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις. Κυριότερη είναι αυτή του Μπρίτος της Γουότφορντ που αρέσει στον Ολυμπιακό και υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και με τον πρώην τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Μάρκο Σίλβα που ανέλαβε τον σύλλογο του Λονδίνου.
Οι απαιτήσεις της Γουότφορντ ανέρχονται περίπου στα 3 εκάτ. ευρώ, αλλά ουδείς μπορεί να αποκλείσει τo ενδεχόμενο να κλείσει το deal και με λιγότερα χρήματα.
Ο Μπρίτος φαντάζει ως πιο πιθανή επιλογή σε περίπτωση που τελικά ναυαγήσει του Ροντρίγκες. Παίζουν πάντως και τα ονόματα του Σάντος της Βαλένθια και του Λόπες της Μπενφίκα, που για την ώρα είναι πιο χαμηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα.
Σενάριο για Μπονγκοντά
Από τον βελγικό Τύπο προστέθηκε ακόμη ένα όνομα στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Πρόκειται γα τον Τεό Μποννγκοντά που φέρεται να απασχολεί τους Πειραιώτες σύμφωνα με το dhnet.be. Με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο 21χρονος επιθετικός που ανήκει στους Ισπανούς είναι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό.
«Ο Τέο Μπονγκοντά είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός της Θέλτα, ο οποίος αυτή τη σεζόν αγωνίστηκε 26 φορές στην Πριμέρα Ντιβισιόν, θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Μπέσνικ Χάσι. Ο Φουαντ Μπεν Κουιντερ, ο ατζέντης του, έχει ακόμη συνομιλίες με την Τραμπζονσπορ. Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει επίσημες προτάσεις», αναφέρει το δημοσίευμα.