Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται και… στηρίζεται ο Χάσι

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται και… στηρίζεται ο Χάσι

Την Τρίτη (6/6) αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η πρόσληψη του Αλβανοκοσοβάρου τεχνικού στους «ερυθρόλευκους» και άμεσα θα αρχίσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Ο Μπεσνίκ Χάσι είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Ολυμπιακού για να αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε σε Μέσα του Βελγίου, όπου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal. Για τον λόγο αυτό, την Τρίτη (6/6), σύμφωνα με τον βέλγικο Τύπο, ο νεαρός προπονητής θα ταξιδέψει για την Αθήνα, ούτως ώστε να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», αλλά και για να παρθούν οι αποφάσεις για τις κινήσεις που θα κάνουν οι Πειραιώτες στο μεταγραφικό παζάρι.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν καλή άποψη για τον Μπεσνίκ Χάσι και θεωρούν πως μπορεί να αντέξει στην πίεση που υπάρχει, κυρίως για την είσοδο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Άλλωστε, η αποτυχία της περσινής σεζόν είναι ακόμα νωπή στους Πρωταθλητές Ελλάδας και δεν θέλουν για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι να μείνουν εκτός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Βέβαια, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, γι’ αυτό και θα πρέπει οι κινήσεις να είναι… άμεσες.

Η απόφαση που υπάρχει στους «ερυθρόλευκους» είναι να στηριχθεί, όσο το δυνατόν καλύτερα, ο Μπεσνίκ Χάσι και ο τρόπος για να επιτευχθεί είναι η άμεση και καλύτερη ενίσχυση στο καλοκαιρινό… παζάρι. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει την προεργασία τους, έχουν εξετάσει μεταγραφικούς «στόχους», αλλά η τελική απόφαση θα ανήκει στον νέο προπονητή, προκειμένου αυτός να δουλέψει με τα… όπλα που θέλει να έχει στην «φαρέτρα» του. Βέβαια, σημαντικό λόγο στις κινήσεις που θα γίνουν για την ενδυνάμωση του ρόστερ θα έχει και ο Αρμάντο Ουσίγιος, ο οποίος θα είναι ο άνθρωπος που θα «εμπλακεί» στις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Η διάρκεια του deal με τον Χάσι και οι λόγοι που αναλαμβάνει

«Υπογράφει ο Χάσι»

Ο Ούγκο στέλνει τον Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό!



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved