Βίκτορ: «Πρέπει να μπούμε στους ομίλους»

Βίκτορ: «Πρέπει να μπούμε στους ομίλους»

Ο Βίκτορ Σάντσεθ μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπιρ Σιβά και για τον μεγάλο στόχο της ομάδας

Αναλυτικά τα όσα είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

-για το παιχνίδι και το γεγονός ότι θα βρεθεί και πάλι στο Καραϊσκάκη:

«Από συναισθηματικής άποψης θα είναι κάτι εξαιρετικό. Στην πρώτη προπόνηση που κάναμε στο Καραϊσκάκη μας γέμισε ένα συναίσθημα χαράς. Θα πρέπει ο κόσμος να μας γεμίσει ενέργεια και να μας βοηθήσει για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το πάθος είναι πολύ σημαντικό. Ο κόσμος παίρνει δύναμη από την ομάδα και οι παίκτες από τον κόσμο. Να γεμίσουμε λοιπόν με αυτό το πάθος που χρειάζεται για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα»

-εάν στοχεύει απλώς σε μια νίκη, ή στο να «καθαρίσει» την πρόκριση από το αυριανό ματς;

«Καταρχήν θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς με καλό αποτέλεσμα αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε πως υπάρχει και δεύτερο ματς και μπορεί να μην φτάνει ένα καλό σκορ. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Δεν θα πρέπει να δεχθούμε γκολ αύριο. Να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε για να έχουμε το πάνω χέρι στο δεύτερο παιχνίδι».

-εάν έχει καταλήξει στην 11άδα:

«Ναι ναι έχουμε ξεκάθαρη άποψη για αύριο. Ελπίζουμε να μην συμβεί κάτι απρόοπτο μέχρι αύριο αλλά έχουμε καταλήξει στην 11άδα».

-εάν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί:

«Η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο μου λέει πως η... ετικέτα, η ταμπέλα του φαβορί είναι κάτι που δεν πρέπει να το πιστεύεις. Δεν έχει κανένα νόημα αυτό. Ίσως είναι χρήσιμο για τους δημοσιογράφους και για τα ΜΜΕ. Εμάς δεν μας βοηθάει αυτό ούτε μας χρησιμεύει κάπου. Έχει αποδειχθεί πως οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε. Δεχόμαστε την ευθύνη πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να βρεθεί στη φάση των ομίλων και για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί».

-ποια η προτεραιότητα του Ολυμπιακού αύριο και τι τον ανησυχεί περισσότερο στον αγώνα:

«Αυτό που είναι πολύ σημαντικό και το πιο σημαντικό είναι να μην δεχθούμε γκολ. Να είμαστε ανταγωνιστικοί αμυντικά. Ο αντίπαλος έχει ως πλεονέκτημα τις κόντρα επιθέσεις και τις αντεπιθέσεις. Αυτό που ξέρουμε για τον αντίπαλο είναι ότι είναι μία ομάδα που δουλεύει πολύ καλά αμυντικά και έχει πλάνο και ξέρει το τι παιχνίδι πρέπει να αναπτύσσει. Στο πρωτάθλημα είναι η ομάδα με τα λιγότερα γκολ που έχει δεχθεί και 2η καλύτερη επίθεση. Αυτό δείχνει ισορροπία. Για εμάς το πιο βασικό είναι να μην δεχθούμε γκολ και να βάλουμε όσα πιο πολλά μπορούμε. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε και εμείς ισορροπημένοι σε άμυνα και επίθεση».

-σε ποια θέση σκέφτεται να χρησιμοποιεί –τελικά- τον Φορτούνη:

«Ο Φορτούνης είναι ένας παίκτης με δυνατότητα να παίξει σε διάφορες θέσεις στην επίθεση. Έχει δείξει στην καριέρα του πως μπορεί να το κάνει αυτό. Για εμάς είναι πολύ χρήσιμο αυτό. Ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα. Όπου του ζητηθεί παίζει. Για εμάς δεν είναι πρόβλημα αυτό και δεν μας ανησυχεί. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που έχουμε ρόστερ με παίκτες ικανούς να αποδώσουν σε διάφορες θέσεις. Είναι ο Φορτούνης και ο Τσόρι και άλλοι και αυτό μας βοηθάει ώστε να αναπτύξουμε με διάφορους τρόπους το παιχνίδι μας στην επίθεση. Κάτι που δεν είναι άνετο για εμάς είναι πως έχουμε δουλέψει πολύ. Πολλοί παίκτες έχουν δουλέψει σκληρά και σε φυσική κατάσταση και έχουν πόνους και κούραση. Αυτή η κούραση τους αρέσει όμως γιατί είναι για την προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι»

-για την κακή παράδοση του Ολυμπιακού με ομάδες από το Ισραήλ:

«Τα στατιστικά, η ποδοσφαιρική προϊστορία και όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν δεν εξυπηρετούν σε τίποτα. Ίσως εξυπηρετούν όσους κάθονται σε καρέκλες και το σκέφτονται. Δεν ξοδεύουμε ενέργεια για αυτά. Η ενέργειά μας είναι για αύριο. Όλη μας η ενέργεια για να παίξουμε καλά και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved