Στιλ: «Απολαμβάνω την πίεση από τον κόσμο μας»

Στιλ: «Απολαμβάνω την πίεση από τον κόσμο μας»

Ο Λουκ Στιλ παραχώρησε συνέντευξη στη «Daily Mail» και αναφέρθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

Εκτός αυτού όμως ο Άγγλος πορτιέρο μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα από τον αποκλεισμό από την Καμπάλα.

«Η πίεση να τα κάνω όλα σωστά είναι μέρος του λόγου που αγαπώ τόσο αυτή την κατάσταση». Δήλωσε ο Βρετανός.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Λουκ Στιλ στη Daily Mail:

Για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα:

«Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν τι συμβαίνει μετά από βραδιές σαν και αυτή. Οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας έρχονται στο προπονητικό κέντρο και θέλουν να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές. Αν χρειαστεί σπάνε και τις μπάρες προκειμένου να μπούνε μέσα, θέλουν να μιλήσουν. Δεν προειδοποιούν για αυτό, εγώ μιλάω με 50 οπαδούς και μπορείτε να φανταστείτε τι παιδιά είναι. Απαιτούν να μιλήσουν με το προσωπικό, τους παίκτες και την διοίκηση. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για αυτό. Εμείς στεκόμαστε όλοι εκεί, έχουν την δική τους άποψη. Είναι σίγουρα περίεργο την πρώτη φορά αλλά έτσι λειτουργούν».

«Είναι πολύ οργανωμένοι. Είναι πραγματικά σαν στρατός. Έχουν 2 ή 3 αρχηγούς που το υποκινούν. Δεν μας περιμένουν να τελειώσει η προπόνηση. Όλοι περιμένουμε, κάνουν όλοι ησυχία και ένας από τους οπαδούς αρχίζει να μιλά. Μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ επιθετικοί. Επιλέγουν κάποιους παίκτες και τους μιλάνε ξεχωριστά. Εσύ ελπίζει απλά να έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς για να μην σε κοιτάξουν. Ευτυχώς για μένα δεν έχω επιλεγεί ποτέ ως τώρα. Ο αρχηγός μας μόνο μπορεί να μιλήσει εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, κανείς άλλος εκτός αν του ζητηθεί. Μπορείτε να το κατανοήσετε καλά μόνο αν το δείτε. Είναι κάτι πολύ παράξενο που πρέπει να δείτε. Δεν λέω ότι είναι σωστό αλλά ούτε ότι μας προκαλεί κάποιο πρόβλημα. Όλα αυτά τα πράγματα, τα απολαμβάνω και βλέπω πως γίνονται τα πράγματα εδώ. Είναι πολύ ζωηρά».

«Έχεις κάθε πτυχή της ζωής σου που πρέπει να προσέξεις. Δεν είχα συναντήσει κάτι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είναι ευχαριστημένοι όταν σε βλέπουν έξω μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Η πίεση να τα κάνω όλα σωστά είναι μέρος του λόγου που αγαπώ τόσο αυτή την κατάσταση».

Για την εθνική Αγγλίας υποστήριξε ότι:

«Το θέμα είναι ότι μερικοί μας βάζουν σε κατηγορίες, κάτι το οποίο είναι ΟΚ, αλλά πρέπει να αποφασίσεις αν το δέχεσαι. Δεν μπορούσα να κάτσω και να περιμένω. Νιώθω ότι κάνω πολύ καλή δουλειά που είχε περάσει απαρατήρητη στην Μπάρνσλεϊ. Αυτή ήταν η ευκαιρία για να χτυπήσω την πόρτα. Μερικές φορές το όλο σύστημα είναι λάθος. Ο Τζέιμι Βάρντι είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Είναι κάποιος που το έχει αποδείξει σε μεγαλύτερο βαθμό από εμένα. Η παρακολούθηση των παικτών δεν γίνεται σε μεγάλο βάθος. Όπως αναφέρεται ο Ρόι Χόντσον έχει ζητήσει από τον Αντρέα Στραματσόνι να τον ενημερώνει σχετικά με την πρόοδο του Στιλ καθώς πιθανώς να τον καλέσει αν συνεχιστούν τα προβλήματα τραυματισμών στους τερματοφύλακες. Σχετικά με αυτό σχολίασε ότι: «Είναι πολύ καλό που είμαι στο ραντάρ, είναι ένα καλό σημάδι. Εγώ θα κολυμπήσω στον ωκεανό προκειμένου να μπορέσω να βρεθώ στα γήπεδα της Αγγλίας. Ήταν ένα ρίσκο να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο. Χωρίς να θέλω να ακουστώ πολύ αισιόδοξος νομίζω πως μπορώ να παίξω σε τόσο ψηλό επίπεδο».

Για την ατμόσφαιρα των αγώνων με τον Ολυμπιακό επεσήμανε ότι:

«Έχεις βεγγαλικά, φωτοβολίες, καπνογόνα. Νομίζεις οτι είσαι σε γύρισμα ταινίας. Πάντα περιμένεις περίπου 10-15 λεπτά για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, καθώς κανείς δεν βλέπει την μπάλα. Στην διαδρομή δεν βλέπουμε αυτοκίνητο για χιλιόμετρα, καθώς οι δρόμοι κλείνουν για να περάσουμε. Μας έχουν περικυκλωμένους ειδικά λεωφορεία της αστυνομίας. Δεν λέω ψέματα, δεν βλέπεις ούτε έναν οπαδό μέχρι να μπεις στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμα. Μετά έρχεται η στιγμή που βγαίνεις για το ξεκίνημα του ματς και γνωρίζεις την εκκωφαντική αποθέωση του κόσμου. Είναι ο λόγος που έρχεσαι σε αυτά τα μέρη. Δεν θα το άλλαζα. Κέρδισα τόσα πολλά εδώ, καθώς με έκανε καλύτερο τερματοφύλακα. Τα μικρότερα γήπεδα, είναι τα χειρότερα. Στο γήπεδο του ΟΦΗ που έπεσε πέρυσι, ήσουν τόσο κοντά με τις εξέδρες που για πρώτη φορά ένιωσα κίνδυνο. Πράγματα μου έρχονταν στο κεφάλι όπως αναπτήρες»



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved