ΑΕΚ: Έρχεται ο Ντίντακ

ΑΕΚ: Έρχεται ο Ντίντακ

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Ισπανός αριστερός μπακ προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η απόκτησή του, με την Ένωση να ενεργοποιεί άμεσα την περίπτωσή του μετά το «ναυάγιο» με τον Καρίμ Χαφέζ

Όπως είχε φανεί από την πρώτη στιγμή που η ΑΕΚ ασχολήθηκε με την περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ οι εναλλακτικές για το αριστερό άκρο της άμυνας ήταν αρκετές ώστε σε περίπτωση... στραβής να ενεργοποιηθούν. Έτσι ακριβώς συνέβη και στην Ένωση αισθάνονται δικαιωμένοι που ασχολήθηκαν με τον Ντίντακ Βίλα και ο Ισπανός έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της. Ένας παίκτης με 88 εμφανίσεις σε τέσσερις σεζόν στην Primera Division αποτελεί πάντα σημαντικό παράγοντα για μια ομάδα που έχει προδιαγραφές για Ευρώπη και επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια. Ο 26χρονος μπακ έρχεται στην Αθήνα, φέρνοντας μαζί του και τα... μαντάτα για το ενδιαφέρον της Νόριτς, το οποίο όμως δεν ανησυχεί τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ο βασικότερος λόγος είναι το γεγονός ότι το Sky Sports μπορεί να αποκάλυψε το ενδιαφέρον των «καναρινιών» για τον Ντίντακ, ο ίδιος ο παίκτης όμως είχε ενημερώσει τους «κιτρινόμαυρους» για το ενδιαφέρον πολύ πριν. Αν υπάρχει τρόπος λοιπόν να επηρεάσει κάπως αυτό τη μεταγραφή του, ίσως αφορά τα χρήματα που θα λαμβάνει, τα οποία ούτως ή άλλως αναμένεται να τον ικανοποιήσουν και να ντυθεί σύντομα στα χρώματα της ΑΕΚ.

Υ.Γ. Το θέμα Μπουονανότε δεν σταματάει να... τρέχει, καθώς ο Αργεντινός κάνει τα πάντα για να μείνει ελεύθερος από τη Γρανάδα και όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, η υπομονή είναι το Α και το Ω για να οριστικοποιηθεί το deal. Οπότε, σιγουριά από πλευράς ΑΕΚ, πίεση από τον Αργεντινό, κάπου στη μέση θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για να ανέβει επίπεδο η επιθετική γραμμή της ομάδας.



Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved