Ανησυχεί ο Δέλλας για Βάργκας και Τζιμπούρ...

Ανησυχεί ο Δέλλας για Βάργκας και Τζιμπούρ...

Διαβάστε για τον προβληματισμό του τεχνικού της ΑΕΚ, που δικαιώνει απόλυτα πρόσφατα ρεπορτάζ του OnSports.

"Ίσως ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι η μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα, κάτι που θα λυθεί σιγά-σιγά"... Τάδε έφη πριν από λίγη ώρα ο Τραϊανός Δέλλας στην Πολωνία μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κορόνα Κιέλτσε. Επί της ουσίας αυτή η δήλωση του προπονητή της ΑΕΚ έρχεται να επιβεβαιώσει κάποια τελευταία μας ρεπορτάζ, αλλά και να ανοίξει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τη νέα ομάδα που ετοιμάζεται.

Καταρχάς επιβεβαιώνει το πολύ πρόσφατο θέμα μας "καλός ο Βάργκας, αλλά δεν είναι Μάνταλος". Διότι ο Βενεζουελάνος δεν έχει τα χαρίσματα του Έλληνα χαφ και στα ανασταλτικά. Μπορεί να είναι τεχνίτης και οξυδερκής επιθετικά, αλλά υστερεί στην αμυντική του λειτουργία σε σχέση με τον Πέτρο που έχει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου ολοκληρωμένου δεκαριού.

Επιπλέον, η δήλωση του Δέλλα, τρόπον τινά δικαιώνει και το ρεπορτάζ μας "ο "Άραβας" "έφαγε" τον "τρομοκράτη". Ο Δέλλας χρησιμοποίησε τον Τζιμπούρ σήμερα σε ρόλο δεκαριού (ή δεύτερου επιθετικού αν προτιμάτε) με τον Αλγερινό να ήταν ανύπαρκτος. Ούτε απείλησε, αλλά ούτε και είχε τις δυνάμεις να αμυνθεί, να πιέσει. Αντίθετα, ακόμα και ως φορ ο Αραβίδης (περισσότερο φέτος έχει δοκιμαστεί στα άκρα για να παίζει ο Τζιμπούρ μπροστά) ήταν καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα καθώς είχε αντοχές για να μαρκάρει και να τρέξει.

Πώς θα λύσει αυτό το πρόβλημα ο Δέλλας; Θα έλεγα... δύσκολα! Δεν θα μάθουν να μαρκάρουν τώρα οι Βάργκας και Τζιμπούρ. Να το θεωρείτε δεδομένο. Και ίσως σε παιχνίδια που θα απαιτείται περισσότερο η πίεση και η στόχευση στα ανασταλτικά, να μην έχουν ποτέ θέση μαζί στην ενδεκάδα...Αυξάνονται κατά 9,6% οι εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών
Αυξάνονται κατά 9,6% οι εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών
ΚΟΕ: Τιμά αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν
ΚΟΕ: Τιμά αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν
Σουβλάκι και πίτσα από «χρυσάφι» - Πόσο πωλούνται μετά τις ανατιμήσεις
Σουβλάκι και πίτσα από «χρυσάφι» - Πόσο πωλούνται μετά τις ανατιμήσεις
ΔΟΕ: Απορρίπτει την κριτική της Ουκρανίας
ΔΟΕ: Απορρίπτει την κριτική της Ουκρανίας