Ξάνθης: «Θα επιδιώξουμε συνεργασία της Νίκης με τον ΠΑΟΚ»
SHARE

Ξάνθης: «Θα επιδιώξουμε συνεργασία της Νίκης με τον ΠΑΟΚ»

«Γέφυρες» επικοινωνίας προσπαθούν να ρίξουν με τον «Δικέφαλο» οι ιθύνοντες των Θεσσαλών σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί στο «άνοιγμα» της Νίκης Βόλου για συνεργασία εμφανίζεται ο Γιάννης Ξάνθης. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής επεσήμανε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Volos 9.86» ότι ήθελε έναν προπονητή-εργάτη για την ομάδα, αναφερόμενος στην πρόσληψη του Μπίλη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την εκκαθάριση της ΠΑΕ και το θέμα του γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, όπως φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα «goalpost.gr»:

Για την επιλογή του Λεωνίδα Μπίλη για τον πάγκο της ομάδας: «Πιστεύω πως είναι μία καλή επιλογή γιατί ήθελα έναν προπονητή, ο οποίος θα μπορεί να δουλέψει με νέα παιδιά. Δεν ήθελα έναν προπονητή "βιτρίνα" που θα μου πει φέρε μου και δέκα ποδοσφαιριστές για να διεκδικήσω την κατηγορία και να οικονομήσουν οι παρατρεχάμενοι. Σκοπός ενός ερασιτεχνικού σωματείου είναι να παράγει αθλητές και όχι να αγοράζει. Δεν θα έρθει με τεχνικό επιτελείο. Θα έρθει μόνος και το υπόλοιπο τιμ θα στελεχωθεί εδώ. Στα προτεινόμενα ονόματα είναι και το όνομα του Βαζέχα αλλά θεώρησα πως δεν ήταν ικανός να βοηθήσει τη Νίκη. Εγώ ήθελα προπονητή εργάτη».

Για το ενδεχόμενο να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στη Α’ Εθνική: «Υπάρχουν συζητήσεις. Όλα είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Υπάρχουν τρεις τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν και αξιόλογοι χαρακτήρες που θέλουμε να τους ξαναφέρουμε στη Νίκη. Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στο θέμα του χαρακτήρα».

Για το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ: «Η εκκαθάριση είναι μία εκκρεμότητα που στην παρούσα φάση δεν επηρεάζει την λειτουργία και τον σχεδιασμό της ομάδας που θα στελεχώσουμε για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θα πρέπει να πούμε πως ακόμα και με αίτηση εκκαθάρισης λύνεται το πρόβλημα. Δεν χρειάζεται δηλαδή να περιμένεις να γίνει η εκκαθάριση, η οποία συνήθως είναι χρονοβόρα. Η Νίκη στη Γ’ Εθνική θα παίξει με το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη. Αν η ομάδα ανέβει κατηγορία θα πρέπει να γίνει μία νέα ΠΑΕ. Αν η ΠΑΕ έχει κάνει αίτηση εκκαθάρισης, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Στην έσχατη περίπτωση υπάρχει το δικαίωμα της δικαστικής οδού, όπου ζητάς να μην χρησιμοποιεί η ΠΑΕ το έμβλημα και το όνομα της ομάδας. Βέβαια, αυτό το σενάριο είναι τραβηγμένο γιατί ο κ. Πάτσης δεν έχει κανέναν λόγο να μην κάνει εκκαθάριση».

Για το γήπεδο: «Έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό για το γήπεδο ο οποίος περιλαμβάνει τρεις φάσεις. Η πρώτη είναι να αναπλάσουμε τους αγωνιστικούς χώρους με χόρτο. Η δεύτερη να γκρεμίσουμε την πίσω κερκίδα (Θύρα 3) και η τρίτη να βάλουμε καθισματάκια και να επεκτείνουμε την κερκίδα της Μαιάνδρου. Αυτό είναι το πλάνο. Μας έχουν υποσχεθεί πως θα μας βοηθήσουν. Αν δεν μας βοηθήσουν θα αναγκαστούμε να στηριχθούμε στις πλάτες τις δικές μας και θα κάνουμε τα βασικά. Θα φτιάξουμε τους αγωνιστικούς χώρους στο κυρίως γήπεδο και στους δύο βοηθητικούς. Ο χλοοτάπητας θα γίνει με σπορά και υπολογίζεται πως χρειάζονται περίπου 70 μέρες. Το κόστος το υπολογίζουμε στις 50-60.000€».

Για το μπάτζετ της ομάδας στη Γ’ Εθνική: «Στόχος δεν είναι εξ αρχής ο πρωταθλητισμός στην κατηγορία. Όμως αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος στη επόμενη Γενική Συνέλευση. Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχουν επενδυτές. Μέχρι τώρα τι σήμαινε επενδυτής; Φέσι. Στη Γενική Συνέλευση θα απευθυνθώ στον κόσμο και θα πω το εξής: Για να κάνουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί μαζί με τα χρήματα που χρειάζονται για το γήπεδο χρειαζόμαστε “πέντε δραχμές”. Τι θέλετε να κάνουμε; Επενδυτές είμαστε εμείς. Εγώ δεν έχω την παράλογη απαίτηση ο 20χρονος να συμμετάσχει με τα ίδια χρήματα με εμένα ή με τον Στέλιο Βούλγαρη ή με τον Σταμάτη Μακρόπουλο. Εμείς θα σηκώσουμε το κύριο βάρος. Αλλά τονίζω εμείς δεν είμαστε επενδυτές. Δεν ευελπιστούμε να κερδίσουμε. Απλά θα συμμετέχουμε με “δύο δραχμές” παραπάνω. Το μπάτζετ της ομάδας, μαζί με το γήπεδο θα βγει περίπου 350.000€. Εμείς σκοπεύουμε να βάλουμε το ποσό το οποίο θα λείπει. Βέβαια εξαρτάται και από το ποσό το οποίο θα λείπει. Αν λείπει ένα ποσό της τάξης των 100.000€ θα τα βάλουμε, αν λείπουν 300.000€ δεν μπορούμε να τα βάλουμε».

Για το αν υπάρχει βοήθεια από Δήμο και Περιφέρεια: «Μιλήσαμε πρωτίστως με τον κ. Αγοραστό αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα. Μας είπε πως η βοήθεια μπορεί να είναι της τάξης των 3.000€. Δεν αξίζει να μπεις καν στη γραφειοκρατική διαδικασία. Με το Δήμαρχο είχα μία συνάντηση όταν πρωτοανέλαβε, για να τον συγχαρώ πιο πολύ, και μου είπε πως ότι χρειαστώ είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, πάντα στο μέτρο του δυνατού».

Για τα διαρκείας που πρόκειται να κυκλοφορήσει η ΠΑΕ: «Εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνει η ομάδα και να ζητιανεύει. Γι’ αυτό στη Γενική Συνέλευση θα πω στα μέλη και στον κόσμο πως ο τρόπος που μπορεί κάποιος να βοηθήσει είναι με την αγορά ενός διαρκείας. Τα διαρκείας θα είναι με τέσσερις τιμές: 70€, 100€, 150€ και θα υπάρξουν και 200 εισιτήρια των 250€. Τα 70άρια θα είναι για τους οργανωμένους και τις ευπαθείς ομάδες. Ελπίζω από τα διαρκείας να μπει στο ταμείο στη χειρότερη περίπτωση ένα ποσό των 150.000€».

Για την επικείμενη επαφή με ιθύνοντες του ΠΑΟΚ: «Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχω επαφή με ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Θα επιδιώξουμε μία συνεργασία. Ευελπιστούμε πως ο κ. Σαββίδης θα βοηθήσει οικονομικά, με έμψυχο υλικό αλλά και με τεχνογνωσία. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να βοηθήσει».

Για τις προπονητικές ανάγκες της νέας ομάδας και των υποδομών: «Εκτός των βοηθητικών γηπέδων που ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για χλοοτάπητα έχουμε εξασφαλίσει και δύο γήπεδα στο Διμήνι. Γιατί όπως θα ξέρετε στο κυρίως γήπεδο δεν θα μπορούν να γίνονται προπονήσεις. Θα είναι μόνο για αγώνες και το πολύ μία προπόνηση την εβδομάδα».

Για το θέμα της ΠΑΕ και την πιθανότητα να δηλωθεί η ομάδα στη Β’ Εθνική: «Θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια. Υπάρχει η πιθανότητα να δηλώσει ο κ. Πάτσης την ομάδα στη Β’ Εθνική. Είναι δικαίωμά του αυτό και δεν μπορεί να του το αφαιρέσει κανένας. Θα πρέπει να καταθέσει φάκελο όμως πρώτα. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Βέβαια το σενάριο αυτό είναι πολύ τραβηγμένο. Ο κ. Πάτσης δεν έχει την πρόθεση να καταστρέψει την ομάδα».

«Βασίλισσα» της Ευρώπης η Ατλέτικο, 4-2 την Ρεάλ Μαδρίτης
«Βασίλισσα» της Ευρώπης η Ατλέτικο, 4-2 την Ρεάλ Μαδρίτης
Αγωνία για Ντε Μπρούινε
Αγωνία για Ντε Μπρούινε
Βεζένκοφ: «Χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα»
Βεζένκοφ: «Χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα»
Νέο καταπληκτικό γκολ από τον Ινιέστα στην Ιαπωνία! (video)
Νέο καταπληκτικό γκολ από τον Ινιέστα στην Ιαπωνία! (video)

 • Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  21:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  21:301η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  21:45Rogers Cup. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Πόρτο
  21:50UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017-18 - Στιγμιότυπα
  22:00Ομάδες που προβιβάστηκαν.
 • WRC 2018
  22:20Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  23:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  23:35Γερμανία.
 • Χάντμπολ: Μαγδεβούργο - Κίελο
  23:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  00:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • RBAR 2018
  00:20Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  00:451η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Εσκισεχίρ - Αναντολού Εφές
  01:15Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • GP Confidential 2018 E14
  01:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μπέρνλι
  01:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 38η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  02:20Μαρκόπουλο.
 • Στιγμιότυπα
  02:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  03:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Πόρτο
  03:50UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:30Μαρκόπουλο.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Φούξε Βερολίνου
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:00Michigan Consumers Energy 400. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  06:301η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • WRC 2018
  07:15Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  07:20Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  07:451η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  07:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  08:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο Σάλας: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ίντερ
  08:15Κύπελλο UEFA 2017-18. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • RBAR 2018
  08:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  09:45Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Εσκισεχίρ - Αναντολού Εφές
  10:15Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  11:00Michigan Consumers Energy 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Μπέρνλι
  11:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Φούξε Βερολίνου
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  13:301η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  14:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E657
  14:10Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:30Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  14:35UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν
  14:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ
  14:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  15:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E14
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα
  16:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2017-18. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:15Γερμανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μαριουπόλ - Μπορντό
  16:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Moto3 2018
  17:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Φενέρμπαχτσε
  17:20Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Αφιέρωμα: Lionel Messi
  18:00Οι καλύτερες στιγμές του Λιονέλ Μέσι της περασμένης σεζόν στην LaLiga Santander. (Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα. Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 35η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.)
 • Moto2 2018
  18:30Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπορντό - Μαριουπόλ (Ζ)
  18:45UEFA Europa League 2018 - 2019. 3ος προκριματικός γύρος. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000 (Ζ)
  19:00Western & Southern Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  19:30Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  20:00Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Neymar Jr's Five 2018
  20:45Παγκόσμιοι Τελικοί. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies