Τόρες στο Onsports: «Με τον Παράσχο βρήκαμε ρυθμό» (photos)

Τόρες στο Onsports: «Με τον Παράσχο βρήκαμε ρυθμό» (photos)

Ο Νταβίντ Τόρες πήρε… φωτιά στις τελευταίες αγωνιστικές και οδηγεί τον Πλατανιά στην παραμονή του στη Super League, με τον ίδιο να αποδίδει στο Onsports την επιστροφή του στα γκολ στην αλλαγή τακτικής που έφερε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Ισπανός επιθετικός πέρυσι είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στην ομάδα των Χανίων με 12 γκολ, αλλά φέτος δεν είχε σταθερή θέση στο βασικό σχήμα. Ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια, ο Τόρες έχει βρει τον καλό του εαυτό, πετυχαίνοντας τρία καθοριστικά γκολ. Ο 31χρονος φορ απέδωσε την βελτίωσή του στο πιο επιθετικό ποδόσφαιρο που ζητά από την ομάδα ο Γιώργος Παράσχος, ενώ εμφανίζεται αισιόδοξος για την παραμονή του Πλατανιά στην κατηγορία. Οσο για το μέλλον του, μιας και μένει ελεύθερος τέλος Ιουνίου, δεν έχει αποφασίσει κάτι, περιμένοντας τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στα τελευταία παιχνίδια πέτυχες κρίσιμα γκολ. Είσαι στην καλύτερη φόρμα σου;

«Ναι, θα μπορούσαμε να το πούμε, γιατί όλη τη σεζόν είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά ψυχολογικά τα πράγματα ήταν μπερδεμένα».

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, θεωρείς πως ο Πλατανιάς μπορεί να παραμείνει στη Super League;

«Φυσικά και το πιστεύω και εύχομαι ο Πλατανιάς να βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στη Super League. Αυτό θα σημαίνει πως κάναμε καλά τη δουλειά μας και στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Φέτος η σεζόν κύλησε κάπως περίεργα για τον Πλατανιά, καθώς έπαιζε καλά, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Τι θεωρείς ότι δεν πήγε καλά;

«Δεν παίζαμε καλά αν δεν αγωνιστούμε καλά στην επίθεση και η αλήθεια είναι πως η ομάδα φέτος έπαιξε πολύ αμυντικά. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα στο να δημιουργούμε ευκαιρίες. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά όχι στο να βάζουμε γκολ».

Αν και ήσουν πέρυσι ο πρώτος σκόρερ του Πλατανιά, φέτος δεν ξεκινούσες συχνά στην ενδεκάδα. Ήταν δύσκολο για σένα;

«Αυτό που ήταν το πιο δύσκολο πράγμα, μετά από μια σεζόν που πέτυχα 12 γκολ, ήταν να κερδίσω ξανά μια θέση στην ενδεκάδα και να προσπαθήσω και πάλι να παίξω καλά, μιας και δεν είχα τον αγωνιστικό ρυθμό που πρέπει να έχει ένας επιθετικός».

Η έλευση του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο βοήθησε τον Πλατανιά να βρει καλό ρυθμό;

«Φυσικά, άλλαξε τον τρόπο που παίζαμε και καταφέραμε να πάρουμε πολύ καλά αποτελέσματα από τότε που ήρθε στην ομάδα».

Το συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι. Σκέφτεσαι να μείνεις στον Πλατανιά ή σε άλλη ελληνική ομάδα, ή θες να παίξεις σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα;

«Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Το μόνο που με απασχολεί είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να εξασφαλίσουμε την παραμονή το συντομότερο δυνατό».

Εχεις μιλήσει με τον Πλατανιά για νέο συμβόλαιο;

«Όχι, δεν έχουμε καθίσει να μιλήσουμε με την ομάδα για κάτι. Αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει».



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved