Ολυμπιακός: Στο bazaar βιβλίου του Δήμου Πειραιά ο Μαρινάκης (photos)

Ολυμπιακός: Στο bazaar βιβλίου του Δήμου Πειραιά ο Μαρινάκης (photos)

Το «παρών» στο Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου που φιλοξενείται στο ΣΕΦ και διοργανώθηκε από τον Δήμο Πειραιά και το «ΒΗΜΑ FM» για τους άπορους της πόλης, έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε δίπλα στην σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά και του ραδιοφωνικού σταθμού, και εξέφρασε τη χαρά του για τη σημασία του bazaar για την ενίσχυση των άπορων του Πειραιά.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη φιλότιμη, πολύ καλή προσπάθεια του ΒΗΜΑ FM μαζί με τον Δήμο Πειραιά. Ο σκοπός είναι πάρα πολύ καλός, όλα αυτά τα έσοδα είναι για τους άπορους του Πειραιά και εύχομαι όλοι οι Πειραιώτες να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να ανταποκριθούν τώρα, στις γιορτινές αυτές μέρες. Γιατί όπως είπαμε τα έσοδα πάνε στους άπορους του Πειραιά και μακάρι τέτοιες φιλότιμες προσπάθειες, όπως του ΒΗΜΑ FM να συνεχιστούν και σε ολόκληρη την χώρα. Εγώ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να έχουμε καλές γιορτές και την καινούρια χρονιά ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας να το συναντήσει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία στήριξε την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Πειραιά και του ΒΗΜΑ FM για το bazaar βιβλίου, του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στους αστέγους και στους άπορους του Πειραιά. Να ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού αλλά και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά αλλά και τους ποδοσφαιριστές που ήταν σήμερα εδώ μαζί μας και στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή . Είναι για καλό σκοπό, ξέρετε η χώρα περνάει σημαντικά προβλήματα, ο Πειραιάς ακόμα σημαντικότερα , έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη από την βοήθεια αυτή και πιστεύω ότι αυτή η βοήθεια μέσα από το bazaar βιβλίου θα είναι σημαντική».

Ακόμα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Δημήτρης Διαμαντάκος, που εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αρχικά, ο Νορβηγός αμυντικός ανέφερε: «Το βρήκα πολύ καλό. Είναι μια φιλανθρωπία που βοηθάει τους άπορους. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάς και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και εγώ να το κάνω». Και συνέχισε: «Για πολλούς ανθρώπους τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που όλοι οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά και για κάποιους άμοιρους ανθρώπους μπορούν να το κάνουν αυτό, που δεν έχουν όσα έχουν κάποιοι άλλοι, οπότε πιστεύω είναι σημαντικό να σκέφτεσαι παράλληλα και τον άλλο».

Τέλος, ο Έλληνας επιθετικός, ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό bazaar που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά μαζί με το ΒΗΜΑ FM. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά σε τέτοιους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θα ήθελα όλοι να τιμήσουμε με την παρουσία μας αυτό το bazaar και να δώσουμε έστω λίγο από το υστέρημα μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους απόρους του Πειραιά».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στην πρωτοβουλία του Χριστουγεννιάτικου bazaar αγοράζοντας βιβλία, όπου τα έσοδα θα πάνε για τους άπορους του Πειραιά.



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved