ΠΑΟΚ: Δεν ασχολούνται με Αρετόπουλο

ΠΑΟΚ: Δεν ασχολούνται με Αρετόπουλο

Η διαφαινόμενη μη τιμωρία του Τρικαλινού ρέφερι και το ενδεχόμενο αποπροσανατολισμού της ομάδας, οδήγησε τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» μακριά από επίσημες τοποθετήσεις για την διαιτησία του ντέρμπι

Ο ενθουσιασμός και οι πανηγυρισμοί για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1, που έφεραν και πάλι τον ΠΑΟΚ στο +5, δεν σημαίνει πως δεν κρύβουν σε… δεύτερο πλάνο τη δυσαρέσκεια των Θεσσαλονικέων για την διαιτησία του Αρετόπουλου. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» λοιπόν έχουν παράπονα μεν από τις αποφάσεις του Τρικαλινού ρέφερι αλλά προτίμησαν να μην δώσουν συνέχεια, τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο.

Από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ θεωρούν ότι με την υπάρχουσα κατάσταση, οποιαδήποτε ενέργεια που να αναφέρεται στα αρμόδια όργανα εντός συνόρων θα πήγαινε ουσιαστικά χαμένη. Άλλωστε είναι γνωστή πλέον η στάση του «Δικεφάλου» απέναντι στην υπάρχουσα διοίκηση της ΕΠΟ και κατά πόσο θεωρεί ότι επιτελεί έργο προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης, στον ΠΑΟΚ συνυπολόγισαν ακόμη έναν τομέα προκειμένου να τηρήσουν σιγή, επίσημα, για τον Αρετόπουλο. Δεδομένης της πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα όπου πήρε ξανά προβάδισμα 5 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό, δεν ήθελαν για κανένα λόγο να δώσουν αφορμή για να αποπροσανατολιστεί. Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα και ο Αναστασιάδης, η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι προκειμένου να πετύχει τον μεγάλο στόχο, της κατάκτησης του πρωταθλήματος, με τους διοικούντες να συμμερίζονται απόλυτα την εν λόγω άποψη.



Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Προβάδισμα Ταρέμι για ντέρμπι - Ποια η κατάσταση του Ελ Κααμπί
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Προβάδισμα Ταρέμι για ντέρμπι - Ποια η κατάσταση του Ελ Κααμπί
Ισραηλινά ΜΜΕ: «Επισφαλής η θέση του Ιτούδη»
Ισραηλινά ΜΜΕ: «Επισφαλής η θέση του Ιτούδη»
Έκλεισε τον Κουαμέ ο Άρης
Έκλεισε τον Κουαμέ ο Άρης
NBA: Πέρασαν από το Ντάλας οι Σπερς - Αγωνία για Ντόντσιτς στους Λέικερς
NBA: Πέρασαν από το Ντάλας οι Σπερς - Αγωνία για Ντόντσιτς στους Λέικερς
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved