Πετράκης: «Κερδίσαμε δίκαια»

Πετράκης: «Κερδίσαμε δίκαια»

Την ικανοποίησή του από την νίκη και την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΟΦΗ εξέφρασε ο τεχνικός των Ηπειρωτών

Η εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΟΦΗ και η νίκη του με 3-0 άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιάννη Πετράκη που τόνισε πως η επικράτηση των Ηπειρωτών ήταν δίκαιη.

«Ήταν μια σημαντική μέρα για μας. Προερχόμασταν από μια διακοπή 3 εβδομάδων και παίζαμε με μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται καλά, γι' αυτό και η νίκη αποκτάει μεγαλύτερη αξία. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στον κόσμο που βοήθησε και τον θέλουμε κοντά μας κάθε Κυριακή. Καλή συνέχεια στον ΟΦΗ. Κερδίσαμε δίκαια, ο αντίπαλος δεν ξέρω αν έκανε καν ευκαιρία σήμερα, ενώ εμείς πετύχαμε 3 γκολ, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και γι' άλλα γκολ και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Πιο σημαντικό απ' όλα όμως, είναι να κρατήσουμε αυτήν την εικόνα, να τη διατηρήσουμε και την ενισχύσουμε στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από την Τετάρτη. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε καθορίζει τη συμπεριφορά μας. Πρέπει να σκεφτούμε με ωριμότητα, ώστε η συμπεριφορά μας την Τετάρτη με τον Λεβαδειακό να είναι ανάλογη με τη σημερινή. Κλείνοντας θέλω να πω ότι δεν είμαι Ηπειρώτης, αλλά όλοι σας και όλη η Ήπειρος και τα Γιάννενα, και το δείχνουμε και στην πράξη, πρέπει να βοηθάμε και να στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά. Το λέω για τον Γιάκο, που έχει βοηθήσει πολύ ερχόμενος από το πουθενά. Ήταν και είναι πολύ χρήσιμος και χρήζει καλύτερης αντιμετώπισης» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση μετά το ματς.

Σχολιάζοντας την εικόνα του ΠΑΣ στα τελευταία 5-6 παιχνίδια, σημείωσε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, ισχύει αυτό που λέτε, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν, δεν είναι τίποτα στάνταρ, χρειάζεται δουλειά. Σε καλό δρόμο είμαστε και αυτό το στυλ μας ταιριάζει. Καλά οργανωμένοι πίσω, καλοί κατά διαστήματα με υπεροχή και καλοί και επιθετικά. Δεν σταματά όμως εδώ η δουλειά».

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα βρήκε επιθετική ισορροπία, απάντησε: «Ξεκινήσαμε παίζοντας πολύ επιθετικά, αλλά είχαμε πρόβλημα για 5 αγωνιστικές και τρώγαμε συνέχεια γκολ. Το να βρεις ισορροπία είναι δύσκολο. Δείχνουμε, όμως, ότι είμαστε σε καλό δρόμο δεν πρέπει να τον χάσουμε».Σάκης Αρναούτογλου: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
Σάκης Αρναούτογλου: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
Το Praga Bohema είναι το τσέχικο supercar που δεν έχεις ξανακούσει
Το Praga Bohema είναι το τσέχικο supercar που δεν έχεις ξανακούσει
Έρευνα ΕΕΑ: Πώς αξιολογούν το καλάθι του νοικοκυριού οι καταναλωτές
Έρευνα ΕΕΑ: Πώς αξιολογούν το καλάθι του νοικοκυριού οι καταναλωτές
To διήμερο διάλειμμα του Μουντιάλ σαν ευκαιρία να εκτιμήσουμε κάποια πράγματα
To διήμερο διάλειμμα του Μουντιάλ σαν ευκαιρία να εκτιμήσουμε κάποια πράγματα