«Πονοκεφαλιάζει» ο Κωστένογλου

«Πονοκεφαλιάζει» ο Κωστένογλου

Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Λάρισα την Κυριακή (10/4) στο AEL FC ARENA στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της στην Σούπερ Λιγκ. Εκτός από τον τραυματία Ρομέου, ο Νίκος Κωστένογλου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ιμπραήμ Ταλ αλλά και Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.

Ο 24χρονος Γκανέζος τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερλιγκ κατά την χθεσινή συνεδρίασή της, διότι σύμφωνα με το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, εξύβρισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης το δεύτερο βοηθό διαιτητή.

Αυτή του η αντίδραση όμως έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ομάδα καθώς με δεδομένη την απουσία του Βραζιλιάνου Ρομέου που ακολούθησε ασκήσεις στο γυμναστήριο χθες το απόγευμα, το κενό στο κέντρο της ομάδας παραμένει ακάλυπτο. Το ζήτημα γίνεται ακόμα δυσκολότερο αν αναλογιστεί κανείς πως το τρίτο πρόσωπο που καλύπτει την θέση του αμυντικού χαφ, ο Ματίας Ιγκλέσιας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Παρόλα αυτά η συμμετοχή του στον αγώνα παρουσιάζεται ως βέβαιη.

Ο Φαμπρίς Παγκράτ δυνάμωσε το ρυθμό του ατομικού του προγράμματος και σήμερα αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα κοντά στο υπόλοιπο ρόστερ, ενώ κατά την χθεσινή προπόνηση ο Τουμέρ Μετίν κατάφερε να βγάλει το μεγαλύτερο μέρος αυτής, με την παρουσία και αυτού να θεωρείται σίγουρη για την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ.



Μαρία Σάκκαρη: Ιδανικό ξεκίνημα στο Australian Open με ωραίο τένις
Μαρία Σάκκαρη: Ιδανικό ξεκίνημα στο Australian Open με ωραίο τένις
Ράλι Ντακάρ: Νικητής για έκτη φορά ο Αλ Ατίγια!
Ράλι Ντακάρ: Νικητής για έκτη φορά ο Αλ Ατίγια!
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Ανοιχτά Κυριακή τα καταστήματα – Τι ώρα θα κλείσουν
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Ανοιχτά Κυριακή τα καταστήματα – Τι ώρα θα κλείσουν
Μεταγραφές: «Βόμβα» με Κλωναρίδη! Αυτή είναι η νέα του ομάδα
Μεταγραφές: «Βόμβα» με Κλωναρίδη! Αυτή είναι η νέα του ομάδα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved