Ευρωπαϊκη Λεωφόρος, μεγαλύτερη το 2015 (video +photos)
SHARE

Ευρωπαϊκη Λεωφόρος, μεγαλύτερη το 2015 (video +photos)

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε το πλάνο ανακατασκευής της Λεωφόρου, το οποίο προβλέπει αυξηση χωρητικότητας αλλά και χρησιμοποίησή της απο την ομάδα ακόμα και στο Champions League.

Το κόστος των έργων καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια, όπως ξεκαθαρίστηκε, ενώ περιλαμβάνεται η αύξηση της χωρητικότητας, την προσθήκη σουιτών, αλλά και τη δημιουργία δύο εξεδρών πάνω από την κεντρική. Μάλιστα τονίστηκε πως τα έργα αυτά θα τονώσουν και τη στατικότητα του γηπέδου. Τα έργα δεν θα... ξεπιστώσουν για πολύ τον Παναθηναϊκό, που αναμένεται να δώσει 4-5 ματς τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με την προβολή βίντεο για το πώς θα είναι η νέα Λεωφόρος.  Στη συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος σημείωσε: «Εκτιμούμε πως θα είμαστε έτοιμοι τον Οκτώβριο αλλά η σκέψη που επικρατεί είναι αφού κάνουμε έναν καλλωπισμό το καλοκαίρι και αφού προσαρμόσουμε το γήπεδο στους κανονισμούς της UEFA, τα έργα δεν θα αρχίσουν πριν τα Χριστούγεννα. Οι συζητήσεις που έχουμε κάνει με τους εργολάβους είναι ότι το έργο θα διαρκέσει 3-4 μήνες, θα χάσουμε περίπου 4-5 παιχνίδια και αυτά θα τα παίξουμε στο ΟΑΚΑ.

Τα πρώτα πλάνα άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2012. Τότε η Λεωφόρος είχε παραμεληθεί, δικαίως γιατί δεν υπήρχαν σκέψεις επιστροφής. Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση. Χάρη σε συντονισμένες παρεμβάσεις εξασφαλίστηκαν οι νομοθετικές αλλαγές και κάναμε κάποια έργα. Είναι μία σταδιακή επέμβαση στο γήπεδο.

Περιλαμβάνει την αύξηση της χωρητικότητας, την προσθήκη σουιτών, κάτι που θα καλύψει γύρω-γύρω το κέλυφος του γηπέδου. Υπάρχει η προσθήκη δύο εξεδρών πάνω από τις υφιστάμενες κεντρικές. Υπάρχουν τέσσερις κατασκευές στα πέταλα, κάνουμε κάποιες σουίτες. Πάνω από τη Θύρα 7 θα γίνει μία κατασκευή με ένα εστιατόριο και ένα μουσείο, θα χρησιμοποιείται και εκτός αγώνων. Το περίβλημα περιμετρικά του γηπέδου θα ντυθεί με μία αλουμινένια κατασκευή και θα μπορούν να προβάλλονται πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, που είναι ελαφρώς πιο ακριβά σε σχέση με τα φετινά. «Αποφασίσαμε από φέτος, αν και θέλαμε από πέρσι, να ακολουθήσουμε τις συνήθειες άλλων χωρών, ξεκινώντας τη διάθεση πριν το τέλος της σεζόν. Αν πουλάς κάτι για 3-4 μήνες είναι πιο εύκολο να πουλήσεις περισσότερο από ό,τι για μικρότερο διάστημα», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από αύριο το πρωί θα διατίθενται τα εισιτήρια. Τα οικονομικά μας έχουν βελτιωθεί, αλλά εξακολουθούν να είναι δύσκολα. Το ποδοσφαιρικό πηγαίνει καλύτερα από το οικονομικό. Θα κάνουμε μία αύξηση τιμών 10% για τους κατόχους διαρκείας, που είναι μια λογική αύξηση με τα ευρωπαϊκά ματς. Για τους άλλους που δεν επέλεξαν να υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό, η αύξηση θα είναι 30%. Θα διαθέσουμε 10.000 διαρκείας κι ελπίζουμε να εξαντληθούν. Φέτος είχαμε 7.300, υποθέτω πως πλέον επειδή η ομάδα είναι καλύτερη, υπάρχουν προοπτικές και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, τα εισιτήρια πιστεύω πως θα εξαντληθούν».

Ανακοινώθηκαν και κάποιες λεπτομέρειες: Από 30/4 μέχρι 28/5 οι παλιοί κάτοχοι θα μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους. Μετά η θέση είναι ελεύθερη για όλους. Ο κάτοχος θα είναι και μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και θα έχει τα ίδια και περισσότερα προνόμια για να παίρνει ανταπόδοση. Οι τιμές στα κόρνερ είναι 340 ευρώ για παλαιούς κατόχους και 400 για νέους, στις μεγάλες περιοχές είναι 500 για τους παλαιούς και 600 για τους νέους, στη Θύρα 10 στο κέντρο για τους παλαιούς 940 και για τους νέους 1.100, ενώ στα επίσημα είναι 3.100 για τους παλαιούς και 3.900 για τους νέους. Υπάρχει και οικογενειακή κερκίδα.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε σε ερωτήσεις:

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να σταματήσουν για νομικούς λόγους τα έργα, είπε: «Αισθανόμαστε αρκετή ασφάλεια και βεβαιότητα δεν θα σταματήσουν τα έργα. Είναι εντελώς μέσα στα πλαίσια του νόμου και θα βελτιωθεί η εικόνα της πόλης. Η Διπλή Ανάπλαση ακουγόταν σχετικά καλή ιδέα, όταν πήγαμε στο Βοτανικό και είδαμε τα χάλια της περιοχής ήταν σαφές πως δεν μπορούμε να πάμε εκεί. Σαν ΠΑΕ δεν θέλουμε να πάμε εκεί. Όποιος κι αν είναι ο νέος δήμαρχος, θα πει ότι το γήπεδο ανήκει στο Δήμο.

Δεδομένη θέση μας είναι ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού ανήκει στον Παναθηναϊκό κι αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί επί της ουσίας. Ο κ. Καμίνης έχει βοηθήσει επί της ουσίας, αποδέχεται την πραγματικότητα, ακολουθεί πιστά τους νόμους και δεν είναι καλός στη δημαγωγία. Δεν νομίζουμε να έχουμε προβλήματα, όποιος κι αν βγει. Η ΠΑΕ πρέπει να έχει καλές σχέσεις με το Δήμο. Η σχέση μας θα είναι συνεργασίας κι όχι αντιπαράθεσης».

Για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, τόνισε: «Στον πρώτο γύρο δεν θα κάνουμε τίποτα στη Λεωφόρο, ίσως πέρα από κάποιες μικροαλλαγές εσωτερικά. Το έργο θα γίνει σε δύο στάδια. Στο πρώτο με τις πιο βαριές κατασκευές θα πρέπει να φύγουμε από τη Λεωφόρο. Θα γίνει το Δεκέμβριο και το αργότερο το Φεβρουάριο θα μπορούμε να γυρίσουμε στη Λεωφόρο. Ίσως να υπάρξει άλλη απόφαση με ποδοσφαιρικά κριτήρια, γιατί προτεραιότητά μας είναι το αγωνιστικό τμήμα. Προτεραιότητα είναι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός κι όχι να έχουμε περισσότερες θέσεις στο γήπεδο».

Για το κόστος και το πώς θα καλυφθεί, ο κ. Αλαφούζος απάντησε: «Η Περιφέρεια έχει ανακοινώσει έναν αριθμό έργων για πολλές ομάδες και την επένδυση αρκετών χρημάτων. Θα φτάσουν τα χρήματα. Ήδη υπάρχουν τα χρήματα και είναι γραμμένα στον προϋπολογισμό. Αν χρειαστεί να προστεθούν κάποια χρήματα, υπάρχει η δυνατότητα από την ΠΑΕ να συμβάλει».

Αναφορικά με την αξιοποίηση του κλειστού, είπε: «Το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη. Είμαστε της άποψης πως έχουμε ιδιοκτησία στη Λεωφόρο και είναι δύσκολο ο Τάφος του Ινδού να πληροί τις προϋποθέσεις για να είναι κανονικό γήπεδο. Θα ήταν καταπληκτικό να έχουμε ωραίες εγκαταστάσεις για να παίζει εκεί η ομάδα μπάσκετ των γυναικών, οι ομάδες βόλεϊ, αλλά και για να κάνουμε εκδηλώσεις. Τον αγαπάμε τον Τάφο του Ινδού, αλλά έχει τα θέματά του».

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε και για αγωνιστικά θέματα, τονίζοντας πως δεν θα αλλάξει το πετυχημένο φετινό μοντέλο: «Το μοντέλο που ακολουθήσαμε και δουλεύει, θα ακολουθήσουμε και φέτος. Να στηριχτούμε σε νέους παίκτες και να προχωρήσουμε έτσι. Θεωρούμε ότι πολλοί από τους ξένους που έρχονται έχουν περιορισμένο κίνητρο, γιατί δεν έχουμε το καλύτερο ή πιο πλούσιο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Αν αλλάξουμε μοντέλο, θα χάσουμε. Οι μεταγραφές θα είναι περιορισμένες κι εκεί που χρειάζονται. Θα είναι πολύ λιγότερες από πέρσι, γιατί πρέπει να ανταμειφθούν οι παίκτες μας. Έχουν ήδη ανέβει άλλοι εννιά παίκτες και προτιμάμε να πάρουν ευκαιρίες αυτοί».

Για το αν θεωρεί πως θα υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση στην προσπάθεια για εγγραφή μελών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, τόνισε: «Μετά την παταγώδη αποτυχία που είχα στις προβλέψεις μου, δεν θέλω να ρισκάρω. Σίγουρα πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα από πέρσι, γιατί όλοι μας νιώθουμε καλύτερα με την ομάδα».

Σε ερώτηση για τα έργα στο προπονητικό κέντρο και την ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη Λεωφόρο, είπε: «Τα έργα στο Κορωπί θα αρχίσουν μέσα σε 1-2 εβδομάδες. Θα φτιάξουμε τουλάχιστον άλλα 2-3 γήπεδα, συν κάποια άλλα μικρότερα. Αυτή τη στιγμή να έχουμε μία ακόμη μεγαλύτερη Λεωφόρο είναι οικονομικά ανέφικτο. Εγώ δεν θέλω να γκρεμίσουμε τη Λεωφόρο, γιατί αν τη γκρεμίσουμε κινδυνεύουμε. Έχουμε, πάντως, ήδη κάνει συζητήσεις για το πώς μπορεί να επεκταθεί πέρα από τις 21.000 η Λεωφόρος. Για την ώρα πάντως έχουμε εξαντλήσει τα όρια του νόμου. Θα πρέπει να γίνουν πολλές παρεμβάσεις. Το σχέδιο της ΠΑΝ.ΚΙ είναι πολύ καλό, αλλά χρειάζονται πολλά βήματα ακόμη. Η πολιτική και η οικονομία είναι απρόβλεπτες, αλλά είμαστε ακόμη μακριά από το να πούμε ότι ξεκινάμε να σχεδιάσουμε κάτι ιδανικά».

Τέλος, ο υπεύθυνος για τα έργα στη Λεωφόρο, Γιάννης Παναγιωτίδης, σημείωσε: «Η σκέψη του κ. Αλαφούζου ήταν εξ αρχής να επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα. Δεν ήταν εύκολο, γιατί δεν ήταν σε καλή κατάσταση το γήπεδο και από νομικής άποψης δεν ήταν τότε εφικτό. Βγήκαν κάποιες άδειες και τον Ιούνιο του 2013 έγινε εφικτό να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της έδρα με τα γνωστά αποτελέσματα. Υπολογίζουμε από σήμερα που μιλάμε να κρατήσει αυτή η σταδιακή επέμβαση 8-10 μήνες. Θα γίνει αύξηση χωρητικότητας, προσθήκη σουιτών, όψης περιμετρικά του γηπέδου, στέγαστρα και την προσθήκη εστιατορίου. Θα προστεθούν δύο κερκίδες, μία από τη Θύρα 1 μέχρι τη Θύρα 5 και μία από τη Θύρα 8 μέχρι τη Θύρα 12. Θα κάνουμε κάποιες τριώροφες κατασκευές σαν σουίτες για καλή θέα στο γήπεδο. Πάνω από τη Θύρα 7 θα είναι το εστιατόριο και κάποιο μουσείο του Παναθηναϊκού που θα λειτουργεί και εκτός γηπέδου με ανεξάρτητη είσοδο. Το εστιατόριο θα χρησιμοποιείται και για συνεντεύξεις Τύπου. Θα γίνουν και αλλαγές εσωτερικά του γηπέδου».

Δείτε τη συνέντευξη και την παρουσίαση του γηπέδου:

8 PHOTOS

Ευρωπαϊκη Λεωφόρος, μεγαλύτερη το 2015 (video +photos)

ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Τέπιτς
ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Τέπιτς
ΟΦΗ: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό!
ΟΦΗ: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό!
Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κουλιμπαλί
Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Κουλιμπαλί
Απόλλων Σμύρνης: Πρόβλημα με Τριάδη
Απόλλων Σμύρνης: Πρόβλημα με Τριάδη

 • Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  21:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  22:20SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  22:3017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι Βίκος Cola
  22:35Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2810
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:40SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  00:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  00:45Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  01:0017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • WRC 2018
  01:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Μπορντό
  02:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  02:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  03:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies