Ευρωπαϊκη Λεωφόρος, μεγαλύτερη το 2015 (video +photos)
SHARE

Ευρωπαϊκη Λεωφόρος, μεγαλύτερη το 2015 (video +photos)

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε το πλάνο ανακατασκευής της Λεωφόρου, το οποίο προβλέπει αυξηση χωρητικότητας αλλά και χρησιμοποίησή της απο την ομάδα ακόμα και στο Champions League.

Το κόστος των έργων καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια, όπως ξεκαθαρίστηκε, ενώ περιλαμβάνεται η αύξηση της χωρητικότητας, την προσθήκη σουιτών, αλλά και τη δημιουργία δύο εξεδρών πάνω από την κεντρική. Μάλιστα τονίστηκε πως τα έργα αυτά θα τονώσουν και τη στατικότητα του γηπέδου. Τα έργα δεν θα... ξεπιστώσουν για πολύ τον Παναθηναϊκό, που αναμένεται να δώσει 4-5 ματς τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με την προβολή βίντεο για το πώς θα είναι η νέα Λεωφόρος.  Στη συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος σημείωσε: «Εκτιμούμε πως θα είμαστε έτοιμοι τον Οκτώβριο αλλά η σκέψη που επικρατεί είναι αφού κάνουμε έναν καλλωπισμό το καλοκαίρι και αφού προσαρμόσουμε το γήπεδο στους κανονισμούς της UEFA, τα έργα δεν θα αρχίσουν πριν τα Χριστούγεννα. Οι συζητήσεις που έχουμε κάνει με τους εργολάβους είναι ότι το έργο θα διαρκέσει 3-4 μήνες, θα χάσουμε περίπου 4-5 παιχνίδια και αυτά θα τα παίξουμε στο ΟΑΚΑ.

Τα πρώτα πλάνα άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2012. Τότε η Λεωφόρος είχε παραμεληθεί, δικαίως γιατί δεν υπήρχαν σκέψεις επιστροφής. Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση. Χάρη σε συντονισμένες παρεμβάσεις εξασφαλίστηκαν οι νομοθετικές αλλαγές και κάναμε κάποια έργα. Είναι μία σταδιακή επέμβαση στο γήπεδο.

Περιλαμβάνει την αύξηση της χωρητικότητας, την προσθήκη σουιτών, κάτι που θα καλύψει γύρω-γύρω το κέλυφος του γηπέδου. Υπάρχει η προσθήκη δύο εξεδρών πάνω από τις υφιστάμενες κεντρικές. Υπάρχουν τέσσερις κατασκευές στα πέταλα, κάνουμε κάποιες σουίτες. Πάνω από τη Θύρα 7 θα γίνει μία κατασκευή με ένα εστιατόριο και ένα μουσείο, θα χρησιμοποιείται και εκτός αγώνων. Το περίβλημα περιμετρικά του γηπέδου θα ντυθεί με μία αλουμινένια κατασκευή και θα μπορούν να προβάλλονται πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, που είναι ελαφρώς πιο ακριβά σε σχέση με τα φετινά. «Αποφασίσαμε από φέτος, αν και θέλαμε από πέρσι, να ακολουθήσουμε τις συνήθειες άλλων χωρών, ξεκινώντας τη διάθεση πριν το τέλος της σεζόν. Αν πουλάς κάτι για 3-4 μήνες είναι πιο εύκολο να πουλήσεις περισσότερο από ό,τι για μικρότερο διάστημα», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από αύριο το πρωί θα διατίθενται τα εισιτήρια. Τα οικονομικά μας έχουν βελτιωθεί, αλλά εξακολουθούν να είναι δύσκολα. Το ποδοσφαιρικό πηγαίνει καλύτερα από το οικονομικό. Θα κάνουμε μία αύξηση τιμών 10% για τους κατόχους διαρκείας, που είναι μια λογική αύξηση με τα ευρωπαϊκά ματς. Για τους άλλους που δεν επέλεξαν να υποστηρίξουν τον Παναθηναϊκό, η αύξηση θα είναι 30%. Θα διαθέσουμε 10.000 διαρκείας κι ελπίζουμε να εξαντληθούν. Φέτος είχαμε 7.300, υποθέτω πως πλέον επειδή η ομάδα είναι καλύτερη, υπάρχουν προοπτικές και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, τα εισιτήρια πιστεύω πως θα εξαντληθούν».

Ανακοινώθηκαν και κάποιες λεπτομέρειες: Από 30/4 μέχρι 28/5 οι παλιοί κάτοχοι θα μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους. Μετά η θέση είναι ελεύθερη για όλους. Ο κάτοχος θα είναι και μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και θα έχει τα ίδια και περισσότερα προνόμια για να παίρνει ανταπόδοση. Οι τιμές στα κόρνερ είναι 340 ευρώ για παλαιούς κατόχους και 400 για νέους, στις μεγάλες περιοχές είναι 500 για τους παλαιούς και 600 για τους νέους, στη Θύρα 10 στο κέντρο για τους παλαιούς 940 και για τους νέους 1.100, ενώ στα επίσημα είναι 3.100 για τους παλαιούς και 3.900 για τους νέους. Υπάρχει και οικογενειακή κερκίδα.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε σε ερωτήσεις:

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να σταματήσουν για νομικούς λόγους τα έργα, είπε: «Αισθανόμαστε αρκετή ασφάλεια και βεβαιότητα δεν θα σταματήσουν τα έργα. Είναι εντελώς μέσα στα πλαίσια του νόμου και θα βελτιωθεί η εικόνα της πόλης. Η Διπλή Ανάπλαση ακουγόταν σχετικά καλή ιδέα, όταν πήγαμε στο Βοτανικό και είδαμε τα χάλια της περιοχής ήταν σαφές πως δεν μπορούμε να πάμε εκεί. Σαν ΠΑΕ δεν θέλουμε να πάμε εκεί. Όποιος κι αν είναι ο νέος δήμαρχος, θα πει ότι το γήπεδο ανήκει στο Δήμο.

Δεδομένη θέση μας είναι ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού ανήκει στον Παναθηναϊκό κι αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί επί της ουσίας. Ο κ. Καμίνης έχει βοηθήσει επί της ουσίας, αποδέχεται την πραγματικότητα, ακολουθεί πιστά τους νόμους και δεν είναι καλός στη δημαγωγία. Δεν νομίζουμε να έχουμε προβλήματα, όποιος κι αν βγει. Η ΠΑΕ πρέπει να έχει καλές σχέσεις με το Δήμο. Η σχέση μας θα είναι συνεργασίας κι όχι αντιπαράθεσης».

Για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, τόνισε: «Στον πρώτο γύρο δεν θα κάνουμε τίποτα στη Λεωφόρο, ίσως πέρα από κάποιες μικροαλλαγές εσωτερικά. Το έργο θα γίνει σε δύο στάδια. Στο πρώτο με τις πιο βαριές κατασκευές θα πρέπει να φύγουμε από τη Λεωφόρο. Θα γίνει το Δεκέμβριο και το αργότερο το Φεβρουάριο θα μπορούμε να γυρίσουμε στη Λεωφόρο. Ίσως να υπάρξει άλλη απόφαση με ποδοσφαιρικά κριτήρια, γιατί προτεραιότητά μας είναι το αγωνιστικό τμήμα. Προτεραιότητα είναι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός κι όχι να έχουμε περισσότερες θέσεις στο γήπεδο».

Για το κόστος και το πώς θα καλυφθεί, ο κ. Αλαφούζος απάντησε: «Η Περιφέρεια έχει ανακοινώσει έναν αριθμό έργων για πολλές ομάδες και την επένδυση αρκετών χρημάτων. Θα φτάσουν τα χρήματα. Ήδη υπάρχουν τα χρήματα και είναι γραμμένα στον προϋπολογισμό. Αν χρειαστεί να προστεθούν κάποια χρήματα, υπάρχει η δυνατότητα από την ΠΑΕ να συμβάλει».

Αναφορικά με την αξιοποίηση του κλειστού, είπε: «Το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη. Είμαστε της άποψης πως έχουμε ιδιοκτησία στη Λεωφόρο και είναι δύσκολο ο Τάφος του Ινδού να πληροί τις προϋποθέσεις για να είναι κανονικό γήπεδο. Θα ήταν καταπληκτικό να έχουμε ωραίες εγκαταστάσεις για να παίζει εκεί η ομάδα μπάσκετ των γυναικών, οι ομάδες βόλεϊ, αλλά και για να κάνουμε εκδηλώσεις. Τον αγαπάμε τον Τάφο του Ινδού, αλλά έχει τα θέματά του».

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε και για αγωνιστικά θέματα, τονίζοντας πως δεν θα αλλάξει το πετυχημένο φετινό μοντέλο: «Το μοντέλο που ακολουθήσαμε και δουλεύει, θα ακολουθήσουμε και φέτος. Να στηριχτούμε σε νέους παίκτες και να προχωρήσουμε έτσι. Θεωρούμε ότι πολλοί από τους ξένους που έρχονται έχουν περιορισμένο κίνητρο, γιατί δεν έχουμε το καλύτερο ή πιο πλούσιο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Αν αλλάξουμε μοντέλο, θα χάσουμε. Οι μεταγραφές θα είναι περιορισμένες κι εκεί που χρειάζονται. Θα είναι πολύ λιγότερες από πέρσι, γιατί πρέπει να ανταμειφθούν οι παίκτες μας. Έχουν ήδη ανέβει άλλοι εννιά παίκτες και προτιμάμε να πάρουν ευκαιρίες αυτοί».

Για το αν θεωρεί πως θα υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση στην προσπάθεια για εγγραφή μελών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, τόνισε: «Μετά την παταγώδη αποτυχία που είχα στις προβλέψεις μου, δεν θέλω να ρισκάρω. Σίγουρα πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα από πέρσι, γιατί όλοι μας νιώθουμε καλύτερα με την ομάδα».

Σε ερώτηση για τα έργα στο προπονητικό κέντρο και την ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη Λεωφόρο, είπε: «Τα έργα στο Κορωπί θα αρχίσουν μέσα σε 1-2 εβδομάδες. Θα φτιάξουμε τουλάχιστον άλλα 2-3 γήπεδα, συν κάποια άλλα μικρότερα. Αυτή τη στιγμή να έχουμε μία ακόμη μεγαλύτερη Λεωφόρο είναι οικονομικά ανέφικτο. Εγώ δεν θέλω να γκρεμίσουμε τη Λεωφόρο, γιατί αν τη γκρεμίσουμε κινδυνεύουμε. Έχουμε, πάντως, ήδη κάνει συζητήσεις για το πώς μπορεί να επεκταθεί πέρα από τις 21.000 η Λεωφόρος. Για την ώρα πάντως έχουμε εξαντλήσει τα όρια του νόμου. Θα πρέπει να γίνουν πολλές παρεμβάσεις. Το σχέδιο της ΠΑΝ.ΚΙ είναι πολύ καλό, αλλά χρειάζονται πολλά βήματα ακόμη. Η πολιτική και η οικονομία είναι απρόβλεπτες, αλλά είμαστε ακόμη μακριά από το να πούμε ότι ξεκινάμε να σχεδιάσουμε κάτι ιδανικά».

Τέλος, ο υπεύθυνος για τα έργα στη Λεωφόρο, Γιάννης Παναγιωτίδης, σημείωσε: «Η σκέψη του κ. Αλαφούζου ήταν εξ αρχής να επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα. Δεν ήταν εύκολο, γιατί δεν ήταν σε καλή κατάσταση το γήπεδο και από νομικής άποψης δεν ήταν τότε εφικτό. Βγήκαν κάποιες άδειες και τον Ιούνιο του 2013 έγινε εφικτό να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της έδρα με τα γνωστά αποτελέσματα. Υπολογίζουμε από σήμερα που μιλάμε να κρατήσει αυτή η σταδιακή επέμβαση 8-10 μήνες. Θα γίνει αύξηση χωρητικότητας, προσθήκη σουιτών, όψης περιμετρικά του γηπέδου, στέγαστρα και την προσθήκη εστιατορίου. Θα προστεθούν δύο κερκίδες, μία από τη Θύρα 1 μέχρι τη Θύρα 5 και μία από τη Θύρα 8 μέχρι τη Θύρα 12. Θα κάνουμε κάποιες τριώροφες κατασκευές σαν σουίτες για καλή θέα στο γήπεδο. Πάνω από τη Θύρα 7 θα είναι το εστιατόριο και κάποιο μουσείο του Παναθηναϊκού που θα λειτουργεί και εκτός γηπέδου με ανεξάρτητη είσοδο. Το εστιατόριο θα χρησιμοποιείται και για συνεντεύξεις Τύπου. Θα γίνουν και αλλαγές εσωτερικά του γηπέδου».

Δείτε τη συνέντευξη και την παρουσίαση του γηπέδου:

8 PHOTOS

Ευρωπαϊκη Λεωφόρος, μεγαλύτερη το 2015 (video +photos)

Παναθηναϊκός: «Απευθυνθείτε σε Καραμπέτσο-Ταρνατορο»
Παναθηναϊκός: «Απευθυνθείτε σε Καραμπέτσο-Ταρνατορο»
Nomads 2:Τα tweets της Ψυχίδου για τον Κοργιαλά: «Αυτό το δημόσιο «κατηγορώ»… θα το πληρώσεις»
Nomads 2:Τα tweets της Ψυχίδου για τον Κοργιαλά: «Αυτό το δημόσιο «κατηγορώ»… θα το πληρώσεις»
Σοκ με Ναϊνγκολάν στην Ίντερ
Σοκ με Ναϊνγκολάν στην Ίντερ
Με κεκτημένη ταχύτητα στο ΟΑΚΑ η Ζαλγκίρις (photos)
Με κεκτημένη ταχύτητα στο ΟΑΚΑ η Ζαλγκίρις (photos)

 • Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  01:00Αφιέρωμα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:10Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Μπιλμπάο
  01:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Σαν Πάουλι
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • NBA Daily
  02:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  03:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • SportShow
  03:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Φούλαμ
  04:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:20Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  05:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ
  06:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:20Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  06:30Αφιέρωμα.
 • Topspin
  07:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  07:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Moto3 2018
  07:35Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Μπιλμπάο
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  08:20Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2018
  09:00Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • SportShow
  09:25Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • NBA Daily
  10:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP 2018
  10:30Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κάλεφ
  11:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  12:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  12:15Ισπανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  12:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E4
  12:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:00Kansas Hollywood Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Ατλάντα Χοκς
  13:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:259η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
  14:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:159η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • NBA Daily
  15:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E7
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:30Kansas Hollywood Casino 400, Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Βαλένθια (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 8ος όμιλος.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  17:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  17:45Motul Grand Prix of Japan. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Postgame Show (Ζ)
  18:55ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Βικτόρια Πλζεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies