Μίτσελ: «Κοιτάμε για επιθετικό» (photos)
SHARE

Μίτσελ: «Κοιτάμε για επιθετικό» (photos)

Λίγες αλλά καλές και χρήσιμες μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ, που αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Μικρό ρόστερ θέλει ο Ισπανός τεχνικός, ενώ αναφερόμενος στα επεισόδια της Τούμπας, επισήμανε πως ο Έλληνας φίλαθλος δεν αξίζει τέτοιες εικόνες. Μίλησε ακόμη για τους δανεικούς, τις μεταγραφές, τις αλλαγές στο τεχνικό τιμ, καθώς και την παραμονή του στο Λιμάνι. Παράλληλα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πουλίδο, αλλά και για Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ μίλησε για:
 
Τις αποχωρήσεις των Βίκτορ και Μοράλες από το τεχνικό τιμ της ομάδας και τις νέες… αφίξεις: «Είναι αλήθεια πως δεν θα συνεχίσουν οι Βίκτορ και Μοράλες. Αυτό δεν συμβαίνει για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, αλλά είναι μια αλλαγή για τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που έχουμε κάνει μαζί. Όμως πολλά πράγματα στην ζωή αλλάζουν και έτσι είναι και αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και τους ευχαριστώ. Δεν έχουμε μαλώσει, δεν με έχει υποχρεώσει ο πρόεδρος. Αλλά μου… βάζετε ιδέες… Είναι σαν τις μεταγραφές. Με ονόματα που ποτέ δεν έχω σκεφτεί αλλά μου δίνετε ιδέες. Χθες το βράδυ κάποιος πήρε τηλέφωνο το γιό μου για να τον ρωτήσει αν θα έρθει. Το μόνο που καταφέρατε ήταν να τον κάνετε να τσακωθεί με την γυναίκα του (σ.σ. γέλια). Ακόμα το σκέφτομαι. Υπάρχουν δύο υποψήφιοι στην Ισπανία. Ένας από τους δύο θα έρθει και επίσης μιλάμε με τον Νικοπολίδη για την επιστροφή του. Αν είχα ήδη πάρει την απόφασή μου θα το έλεγα».
 
Τη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις μεταγραφές τριών παικτών που θα κάνουν τη διαφορά: «Τρεις ποδοσφαιριστές; Σίγουρα; Ο πρόεδρος σας το είπε; Οι συναντήσεις με τον πρόεδρο είναι τακτικές.. μιλάμε για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό εδώ και καιρό με τους Βρέντζο, Καρεμπέ, Ισά και Λορένθο και συζητάμε τις περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν. Ένα από τα θέματα είναι πως είμαστε σε ανοικτές διαπραγματεύσεις και προτιμούμε να μην γίνουν πολλές μεταγραφές και θέλουμε από την έναρξη της πρετοιμασίας μέχρι την λήξη να μην συμβεί το ίδιο. ‘εχουμε κάποια εμπειρία και παραδείγματα, ιδέες που πρέπει να διαπραγματευτούμε. Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, γιατί πέρυσι χάσαμε την τελευταία εβδομάδα τον Φέισα.
 
Τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός: «Αρχικά στου προπονητή (γέλια). Σε όλες τις θέσεις. Θα υπάρξουν αλλαγές και λογικά θα υπάρχουν αλλαγές σε όλες τις θέσεις».
 
Τον αριθμό του ρόστερ που επιθυμεί: «Για να ξεκινήσουμε είναι κάτι που είπα και πέρυσι. Μου αρέσει ένα πιο μικρό ρόστερ. 27 ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολλοί. Θέλω να υπάρχει κενό και χώρος για τους παίκτες των Ακαδημιών. Και το κενό από τους 22 ποδοσφαιριστές μέχρι τους 27 θα είναι από την Ακαδημία. Αυτό θα αυξήσει τον συναγωνισμό και το επίπεδο. Δεν μπορούμε να διατηρήσουμε αυτόν τον αριθμό, γιατί όλοι θέλουν να παίξουν και στο τέλος δεν είναι ευχαριστημένοι. Υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν, παίκτες που είναι δανεικοί και δεν μπορούμε να πούμε πολλά αν δεν διαπραγματευτούμε μαζί τους. Κάποιοι θα συνεχίσουν και κάποιοι θα φύγουν νέοι παίκτες. Η κεντρική μας ιδέα είναι η ίδια με πέρυσι».
 
Το αν τον ανησυχεί το Μουντιάλ, γιατί μπορεί να «χαλάσει» μια μεταγραφή ή κάποια ομάδα να πάρει παίκτη του Ολυμπιακού: «Δεν ανησυχώ για το Μουντιάλ. Χαίρομαι που πολλοί παίκτες μας θα πάρουν μέρος. Αυτό είναι καλό για την δουλειά που κάνουν οι παίκτες. Αν συγκρίνουμε την περίοδο του καλοκαιριού με τον χειμώνα είμαστε ικανοποιημένοι. Έχουμε παίκτες πολύ καλούς, αναγνωρίσιμους και μας τιμά που οι ξένες αγορές ενδιαφέρονται για αυτούς. Όταν ήρθα να δουλέψω υπήρχαν διάφορες αλλαγές στις μεταγραφές. Υπήρχε αλλαγή στο μπάτζετ και καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε. Υπάρχουν προσφορές για παίκτες της ομάδας που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.
 
Το μεγαλύτερο δίδαγμα που έχει πάρει στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προοπτικές μετά τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα. Κάποιες από αυτές τις αλλαγές δεν ήταν εύκολες. Αυτό ήταν ένα σπουδαίο μάθημα που έχω λάβει. Να συνηθίσω σε νέες συνθήκες. Επίσης έπρεπε να προσαρμόσω την προπόνηση και να επιβάλω την πειθαρχία σε προπονήσεις, αλλά πάντα με σεβασμό στον σύλλογο. Ένας πολύ μεγάλος προσωπικός στόχος, να προετοιμάζει ταυτόχρονα δύο ομάδες, μία για την Ελλάδα και μία για το Champions League. Ήταν δύο ομάδες που μεταξύ τους έπρεπε να έχουν τις ίδιες προθέσεις, αλλά είχαν και διαφορές και έπρεπε να τις κάνουμε να έχουν την ίδια προσωπικότητα και τον ίδιο χαρακτήρα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους παίκτες για αυτό. Τώρα που βλέπουμε τα αποτελέσματα, είμαι ικανοποιημένοι από την δουλειά που έχει κάνει η ομάδα. Όμως πρέπει να ξέρουμε ότι του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να μας νικήσουν σε αγωνιστικό κομμάτι. Γι’ αυτό πρέπει να προετοιμάσουμε μία ομάδα δυνατή ψυχολογικά, πιο δυνατοί απ’ ότι είναι τώρα».
 
Το αν στην συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πείστηκε για να μείνει ή είχε αμφιβολίες: «Ειλικρινά δεν είχα καμία αμφιβολία και δεν ξέρω από πού ήρθα. Σας δίνω τον λόγο μου ότι ποτέ δεν κοιτάω τα συμβόλαια. Όμως πριν από 1,5 μήνα που άρχισαν οι αμφιβολίες, άνοιξα το συρτάρι και είδα το συμβόλαιο και είδα πως η ομάδα. Ανεξάρτητα από την απόφαση του συλλόγου, ένιωθα τη στήριξη και πίστευα ότι θα συνέχιζα. Είναι δύσκολο να νιώθεις τη στήριξη και την εμπιστοσύνη από την πλευρά του συλλόγου. Επίσης το συμβόλαιο λέει ότι ο πρόεδρος έχει όλο το χρόνο να αποφασίσει».
 
Τις σκέψεις του για την ρεβάνς στην Τούμπα: «Όλοι έχετε μιλήσει μαζί μου, προσωπικά ή επαγγελματικά γνωρίζετε την γνώμη που έχω για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι καλή. Είναι κρίμα που στην Ισπανία να έχουν φτάσει εικόνες από την Τούμπα ή άλλα γήπεδα. Ήταν απογοητευτική αυτή η εικόνα. Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Μιλάμε για την ασφάλεια κάποιων προσώπων σε ένα θέαμα. Είχαμε την αίσθηση ότι θα περνούσαμε δύσκολα. Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι εμείς δεν θέλαμε να ξεκινήσει το παιχνίδι λόγω των ψαριών, δεν είναι έτσι. Συνέβησαν πάρα πολλά. Πάντα προσπαθώ από την πρώτη στιγμή να έχω καλές σχέσεις με όλους και έχω καταφέρει να έχω καλή σχέση με όλους στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην έρθει η ημέρα που θα αναγκαστεί η UEFA να επέμβει. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα συμβεί. Υπάρχει βία, ρατσισμός και πολλά άσχημα περιστατικά που δεν αξίζουν στον Έλληνα. Αυτό το λέω για την βραδιά στην Τούμπα. Για άλλες «Τούμπες» που έχουν συμβεί στο παρελθόν και άλλες που μπορούν να συμβούν στο μέλλον. Και το λέω ξανά πως οι Έλληνες φίλαθλοι αξίζουν να βλέπουν και να ζουν τέτοιες εικόνες, την στιγμή που η Ελλάδα είναι στο Μουντιάλ. Χάσαμε. Είχαμε αυτά τα προβλήματα, ήμασταν 6 ώρες στο γήπεδο. Αν είχαμε όμως κερδίσει, πάλι θα είχαμε σημαντικά προβλήματα, όχι μόνο εμείς αλλά και οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ήδη είχαν την ευκαιρία να πάνε στον τελικό που ήθελαν, πέρασε η βραδιά που ήθελαν, έχασαν, αλλά έχουν ξεπεράσει τα όρια της ασφάλειας. Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά δεν με πειράζει που χάσαμε. Λυπάμαι για ότι έγινε. Και αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είχα πει τα ίδια κατ’ ιδίαν».
 
Την πορεία των δανεικών και τον στόχο για τη νέα σεζόν: «Τα συμβόλαια των παικτών είναι υπό διαπραγμάτευση. Είναι και οικονομικό πρόβλημα και λόγω του προϋπολογισμού θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Οι στόχοι μας στην Ελλάδα είναι να συνεχίσουμε να είμαστε Πρωταθλητές. Με την πρόθεση φυσικά, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων έχουμε την ίδια προσδοκία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και αυτή την χρονιά συνδυάστηκαν τρία πράγματα. Τα καλά αποτελέσματα, η πρόθεση και το καλό παιχνίδι και κάτι ακόμα είναι να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους παίκτες μέχρι τέλος να αγωνίζονται. Ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που χρειαζόμαστε. Και σήμερα το απόγευμα επίσης, παρά το γεγονός πως είναι ένα φιλικό παιχνίδι. Υπάρχει πολύ χώρος να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Της διάρκειας. Για παράδειγμα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μάντσεστερ στο Γ. Καραϊσκάκης είχα πειστεί πως θα περνούσαμε. Και πιστεύω ότι κάναμε εμείς πολλά λάθη και άλλαξε την κατάσταση η αγγλική ομάδα. Δεν θέλω να μένω στα συγχαρητήρια του κόσμου, γιατί πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Λαμβάνω την αίσθηση σα να μην συνέβη τίποτα που αποκλειστήκαμε, γιατί είχαμε κάνε ένα καλό παιχνίδι εδώ. Αλλά δεν είναι έτσι. Ήταν η ίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κερδίσαμε εδώ. Τα πήγαμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι μπορούσαμε ένα γκολ. Αν οι παίκτες δουλεύουν μαζί μας ότι κάναμε και φέτος, σίγουρα θα τα καταφέρουμε στο μέλλον. Αν ξανακοιτάξουμε τον όμιλο που κληρωθήκαμε, η Παρί είναι πρωταθλήτρια, η Μπενφίκα είναι πρωταθλήτρια και η Άντερλεχτ παλεύει για το πρωτάθλημα. Εμείς δεν είμαστε σαν άλλους συλλόγους που έχουν μεγάλο μπάτζετ. Αν ξεκινήσουμε και φέτος από το μηδέν, στις 7 Ιουλίου όπου θα αρχίσει η προετοιμασία».
 
Το πόσο μακριά από το υψηλό επίπεδο είναι ο Ολυμπιακός: «Πιστεύω πως μία μεγάλη διαφορά είναι ότι αυτές οι ομάδες είναι κάθε χρόνο οι ίδιες. Δεν σχεδιάζουν το μέλλον τους από την αρχή. Για παράδειγμα μελετούσα τα στοιχεία των ομάδων στους «16» και τα βιογραφικά και οι περισσότεροι δεν κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως εγώ. Κοίταζα τα βιογραφικά και πρόκειται για προπονητές με μεγάλη εμπειρία. Δεν ξεκινάει από το μηδέν ο Ολυμπιακός, μόνο από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και με τους προπονητές. Γι αυτό έχει αξία αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός. Το γεγονός ότι αυξάνει κάθε χρόνο τον προϋπολογισμό του από παίκτες που πουλάει. Αυτό δεν συμβαίνει σε πολλούς από τους αντιπάλους μας. Για παράδειγμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τους Φελαϊνί και Μάτα, τα συμβόλαιά τους καλύπτουν τον προϋπολογισμό του Ολυμπιακού.
 
Το αν χαθεί η ομοιογένεια: «Δεν με απασχολεί καθόλου. Αυτό είναι ένα στοιχείο του Ολυμπιακού. Είναι μια πρόκληση ακόμα. Αντιμετωπίζουμε συλλόγους που μπορούν να κάνουν λάθη σε κάποια μεταγραφή 60-70 εκ. ευρώ. Εμείς δεν μπορούμε ούτε για μία μεταγραφή 6 εκ. ευρώ».
 
Το αν θα προχωρήσει σε μεταγραφές νεαρών παικτών ή πιο έμπειρων: «Θα πρέπει να κάνουμε μια μίξη. Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία αλλά και νεαρούς που θέλουν να θριαμβεύσουν, όπως ο Σάμαρης. Επίσης έχουμε ποδοσφαιριστές με εμπειρία, όπως και οι Σαβιόλα και Τσόρι. Η ιδέα που έχουμε είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο σκεπτικό. Το πρώτο που μας απασχολεί είναι να έρθουν στον Ολυμπιακό παίκτες που δεν έχουν απλά ένα όνομα, αλλά και να προσφέρουν στον σύλλογο».
 
Το αν υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα και θα ήθελε στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα και κάποιους από αυτούς θα τους πάρουμε. Και σίγουρα από κάποιοι από αυτούς που ήταν δανεικοί θα είναι μαζί μας τη νέα σεζόν. Δεν είναι η πρώτη φορά που λέω δημοσίως ότι αυτή είναι μια ελληνική ομάδα και πρέπει να έχει ως πρωτοπόρους Έλληνες παίκτες».
 
Το αν θέλει την παραμονή του Βαλντέζ και κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Ολαϊτάν: «Η περίπτωση του Βαλντέζ ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους παίκτες που έχουμε δανεικούς. Είναι θέμα της διοίκησης να διαπραγματευτεί και να δει τι θέλει. Στην περίπτωση του Ολαϊτάν, όταν μετράμε τον αριθμό πάντα βάζουμε συν 1 γιατί υπάρχουν και ιατρικά θέματα και πρέπει να είναι έτοιμος. Στην περίπτωσή του πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Να ακούμε τι λένε οι γιατροί, τα αποτελέσματα των τεστ που κάνει. Αν με ρωτούσατε ποιον παίκτη θα ήθελα και πάλι να έρθει στον Ολυμπιακό, θα ήταν ο Ολαϊτάν».
 
Τις σκέψεις του για το ρόστερ: «Είναι αλήθεια πως πάντα δίνω την γνώμη μου στη διοίκηση, με τους ποδοσφαιριστές. Έχω ήδη πει την γνώμη μου εδώ και δύο μήνες, πάντα σύμφωνα με το μπάτζετ».
 
Το πόσοι παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα: «Ίσως δεν σας έχω εξηγήσει καλά. Είπα πως αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 27 και υπάρχουν πολλοί που μας ανήκουν και αγωνίζονται σε άλλες ομάδες. Αν τους προσθέσουμε τότε βγαίνει ένας μεγάλος αριθμός. Όπως ακριβώς πίστευα και την προηγούμενη χρονιά, λέω και φέτος πως ο αριθμός που απομένει είναι για τα παιδιά της Ακαδημίας. Αν βάλουμε όλα τα συμβόλαια που πρέπει να διαπραγματευτούμε μιλάμε για 5-6-7 παίκτες που δεν ξέρουμε αν θα μείνουν. Και μέχρι σήμερα δεν έχει φύγει κανένας ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα έρθουν, άλλα μιλάμε για 31 παίκτες. Για παράδειγμα, έχουμε έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στο κέντρο, όπως ο Εντινγκά που είναι δανεικός και πρέπει να βρούμε έναν παίκτη για την πιθανότητα που θα φύγει, έχουμε έναν αμυντικό τον Μαρκάνο, έναν επιθετικό τον Βαλντέζ και τον Κάμπελ».
 
Την «Αχίλλειο πτέρνα» του Ολυμπιακού και που χρειάζεται ενίσχυση άμεσα: «Η προτεραιότητά μας είναι να ενισχύσουμε την ομάδα. Πιστεύω πως οι ομάδες που θεωρούν πως είναι καλές είναι ένας καλός τερματοφύλακας, δύο αμυντικοί, ένας μέσος και ένας επιθετικός. Από όλα αυτά που είπαμε, το πιο φυσικό είναι να κοιτάμε την επίθεση. Ένας από αυτούς δεν θα είναι ο Βούτσινιτς.
 
Ο πρόεδρος ξέρει πως ανάμεσα σε παίκτες υπάρχουν διαφορετικές τιμές, καθώς είναι διαφορετικό το έργο του. Ένας από αυτούς είναι ο Ρομπέρτο. Όταν ήρθε ο Ρομπέρτο δεν σκεφτόμασταν να τον κρατήσουμε γιατί έπρεπε να δώσουμε πολλά λεφτά, αλλά όταν αγωνίστηκε αλλάξαμε άποψη».
 
Το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πουλίδο ή αν υπάρχουν προτάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού: «Είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουμε. Για δικό μας παίκτη δεν έχουμε πρόταση, γιατί ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη».
 
Το αν άλλαξε άποψη για ποδοσφαιριστή μέσα στην σεζόν: «Άδικος είμαι με όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν όσο θα έπρεπε. Δεν μπορώ να συμπεριλάβω στην ενδεκάδα όλους τους παίκτες. Σε μία αγωνιστική περίοδο είναι φυσικό κάποιοι παίκτες να αλλάζουν είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο. Γι’ αυτό έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές για να μπορούμε να επιλέγουμε. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έπαιζαν τόσο συχνά, αλλά όταν τους ζητήθηκε δούλεψαν πολύ».
 
Το αν ενδιαφέρεται για Έλληνα παίκτη από εξωτερικό: «Έχουμε μιλήσει, όσον για τα υπόλοιπα τρία ονόματα θα σας τα πω προσωπικά (γέλια). Κοιτάμε όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με πολλούς παίκτες. Με έναν από αυτόν εδώ και έξι μήνες».
 
Το αν θα αποχωρήσουν παίκτες που ήταν βασικοί τη φετινή σεζόν: «Ποιοι θεωρούνται βασικοί; Οι Μανωλάς και Χολέμπας έχουν συμβόλαιο με την ομάδα. Αν δεν έρθει κάποια πρόταση δεν μπορούμε να πούμε ότι θα φύγουν. Θα πρέπει να υπάρχει πρόταση».

4 PHOTOS

Μίτσελ: «Κοιτάμε για επιθετικό» (photos)

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Βιεϊρίνια και Μάτος
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Βιεϊρίνια και Μάτος
Δισκογραφικό ντεμπούτο για την Τζένη Γεωργιάδη με το τραγούδι «Μην κλαις»
Δισκογραφικό ντεμπούτο για την Τζένη Γεωργιάδη με το τραγούδι «Μην κλαις»
Άρης: Το μήνυμα του Καρυπίδη μετά το ντέρμπι (photo)
Άρης: Το μήνυμα του Καρυπίδη μετά το ντέρμπι (photo)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-2: Με υπογραφή Κουλούρη ξανά στην κορυφή! (photos, video)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-2: Με υπογραφή Κουλούρη ξανά στην κορυφή! (photos, video)

 • Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
 • SportShow (Ζ)
  18:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  18:40Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Μάρκο Τσεκινάτο - Χένρι Λαακσόνεν (Ζ)
  19:002018 ATP World Tour 500. Swiss Indoors Basel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ήφαιστος Λήμνου
  19:30Betshop Basket League 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  20:10Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  21:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  21:55Ισπανία.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Αναντολού Εφές
  22:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:40Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  22:45Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ζιρόνα
  22:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Λέστερ
  23:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  23:55Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E7
  00:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  00:55Erste Bank Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  01:00Αφιέρωμα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:10Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Μπιλμπάο
  01:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Σαν Πάουλι
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • NBA Daily
  02:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  03:20Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • SportShow
  03:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Φούλαμ
  04:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:20Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
  05:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ
  06:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:20Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  06:30Αφιέρωμα.
 • Topspin
  07:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  07:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Moto3 2018
  07:35Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Μπιλμπάο
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  08:20Swiss Indoors Basel. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2018
  09:00Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • SportShow
  09:25Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • NBA Daily
  10:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP 2018
  10:30Motul Grand Prix of Japan. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κάλεφ
  11:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  12:00UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 3η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  12:15Ισπανία.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  12:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E4
  12:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  13:00Kansas Hollywood Casino 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Ατλάντα Χοκς
  13:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:259η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
  14:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:00Erste Bank Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:159η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  15:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • NBA Daily
  15:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E7
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  16:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:30Kansas Hollywood Casino 400, Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Βαλένθια (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 8ος όμιλος.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  17:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  17:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  17:45Motul Grand Prix of Japan. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Postgame Show (Ζ)
  18:55ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Βικτόρια Πλζεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 7ος όμιλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies