«Θέλουν την Τούμπα άδεια»

«Θέλουν την Τούμπα άδεια»

Για την κωλυσιεργία της ΕΠΟ που υποχρεώνει το Δικέφαλο να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του σε αγώνες των «play off», μίλησε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο οποίος αποπέμφθηκε στις 18 Μαρτίου.

Μιλώντας, λοιπόν, στον «Libero 107,4», αναφέρθηκε στη λειτουργία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάνοντας λόγο για αυταπόδεικτη παρεμβατικότητα.

Για το λόγο αποπομπής του από την ΕΠΟ: «Το να αναδεικνύεις κάποια θέματα που δε γίνονται σωστά είναι σφάλμα στην Ελλάδα και εγώ το έχω αυτό το σφάλμα. Τα αναδείκνυα και επί Γκαγκάτση. Μέχρι και μπουνιές είχαμε παιξει. Τα ανέδειξα και τώρα και βγήκα στο περιθώριο».

Για την επιθυμία του Γ.Γ.Α. Πάνου Μπιτσαξή να αναλάβει το πρωτάθλημα η ΕΠΟ: «Λάθος. Ο Μπιτσαξής είναι εκτός του χώρου. Δεν το ξέρει το αντικείμενο.

Αυτά που είπε δεν είναι νόμιμα. Δεν στέκουν. Πώς θα αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγίες η ΕΠΟ, από το συνεταιρισμό;

Αν δε μπορεί η Super League να τα βρει μεταξύ της, είναι πρόβλημα, ναι. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διαιτησία που ανήκει στην ΕΠΟ».

Για τη λειτουργία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ: «Είναι ένα μεγάλο ζήτημα.

Αποδεικνύεται, ότι κάποιοι παρεμβαίνουν. Το ποιοι είναι αυτοί μπορεί να το κρίνει ο κόσμος. Οι περισσότεροι ρίχνουν λάδι στη φωτιά της αναξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν τον ξέρω τον κ. Ναυπλιώτη. Όλες οι Πειθαρχικές είναι προϊόν του εκάστοτε προέδρου.

Μας λέει κάποια ονόματα στο συμβούλιο που εμείς δεν τους ξέραμε. Δε θα έλεγα, ότι είναι και η πιο διαφανής διαδικασία. Μας φέρνει μία λίστα με συνταξιούχους δικηγόρους και δεν αποκλείεται να ήταν νομικός εκπρόσωπός του στο παρελθόν».

Για τις ανυπόστατες δεσμεύσεις του Πιλάβιου στο Θόδωρο Ζαγοράκη: «Την παροιμία για τη γυναίκα του Καίσαρα την ξέρετε. Όταν έχουν συνεδριάσει Σάββατο, τι να πω εγώ τώρα; Όταν έχουν να κάνουν με δύο φύλλα αγώνα (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος) και δεν τα εξετάζει, τι να λέμε;

Ο ΚΑΠ επικυρώνει 8 ημέρες. Γιατί δε συνεδριάζει; Δε βγαίνει άκρη. Στην Ελλάδα ζούμε. Τώρα για το ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από την κωλυσιεργία των επιτροπών μπορούν, όλοι να το καταλάβουν. Θέλουν άδεια την Τούμπα στα play off. Ζούμε στη χώρα της παρέμβασης».

Για τη στάση που κρατάει ο πρόεδρος του Δικεφάλου: «Ο Ζαγοράκης με την ιστορία που κουβαλάει στις πλάτες του δε μπορεί να κάνει ό,τι κάνουν οι Αθηναίοι. Είναι ρομαντικός.

Η συμπεριφορά του έχει να κάνει και με τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Δε θέλει να έρθει σε κόντρα. Πολλές φορές με το να μην αντιδράς δεν τα προστατεύεις, αλλά τα χάνεις. Άλλος ο χαρακτήρας του Θοδωρή και άλλο η δυναμική που πρέπει να δείξει απέναντι στην ομοσπονδία.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να τυγχάνει αυτής της αντιμετώπισης από τα αρμόδια όργανα. Αυτές οι ανακοινώσεις έπρεπε να έχουν βγει νωρίτερα».

Για το αν μπορεί να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα στην υπόθεση με τις κασέτες: «Δε βλέπετε τι παζάρι γίνεται με την Τρίτη κασέτα; Δεν υπάρχει η θέληση να βγει στον αέρα. Πάνε να την πνίξουν.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ακόμα και το δικό μου όνομα, ότι προσπαθώ να επανέλθω. Έγινε και αυτό... Ας μας πει, όταν εγώ ήμουν πρόεδρος της Πειθαρχικής, πόσες φορές τον έχω στείλει στην επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας. Τώρα κ. Κούγια προχωράς μέχρι τέλους. Πως γίνεται να έχει τις δύο κασέτες και την τρίτη όχι; Αν με το καλό τελειώσει το πρωτάθλημα πιστεύω θα έχουμε εξέλιξη».



Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved