Μώραλης: «Αποχωρώ από την προεδρία»
SHARE

Μώραλης: «Αποχωρώ από την προεδρία»

Δε θα συνεχίσει στην προεδρία της Super League o Γιάννης Μώραλης μετά το τέλος της σεζόν.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής σε συνέντευξη στον ΟΠΑΠ TV αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διετή θητεία του, που θα κλείσει στις 30 Ιουνίου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τα σεμινάρια Football About: «Πρώτα θα έλεγα ότι γίνονται για να μας προσφέρουν γνώση. Γιατί στην χώρα μας νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, αλλά δεν τα ξέρουμε όλα. Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν εδώ ξέρουν πολλά περισσότερα από εμάς και αυτό νομίζω φαίνεται από τις τοποθετήσεις, από τις ομιλίες και από τις παρουσιάσεις που κάνουν.

Νομίζω ότι είναι εμφανής η διαφορά που έχουμε. Εδώ υπάρχει το πρόβλημα ό,τι και να ήθελε μια Λίγκα, για παράδειγμα η Αγγλική να έρθει στο Ελληνικό κράτος, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με τον τρόπο που λειτουργεί στην Αγγλία. Επί της ουσίας ο σκοπός είναι να πάρουμε πράγματα όπως έγινε και πέρυσι.

Να ακούσουμε πράγματα και προσωπικά ελπίζω πως έχουμε την δυνατότητα προσαρμόζοντάς τα στα Ελληνικά δεδομένα να αποκομίσουμε κάποια οφέλη και να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο. Είναι πολλοί οι τομείς του συνεδρίου. Αύξηση ακαδημιών, κεντρικές στρατηγικές, οικονομική προοπτική, νέες τεχνολογίες, τηλεοπτικά, θέματα τηλεοπτικών συνεργασιών».

Για τα σχέδια βελτίωσης της Σούπερ Λιγκ: «Είδατε ότι η Ολλανδική Λίγκα έχει κάνει το δικό της κανάλι. Υπάρχουν μια σειρά θεμάτων που είναι επίκαιρα στην Ευρώπη και εμείς δυστυχώς είμαστε πιο πίσω. Βέβαια δεν έχουμε λύσει τα βασικά προβλήματα που αυτοί έχουν λύσει , όπως είναι το να μπορούμε να συζητάμε.

Ακούσαμε τον Γερμανό εκπρόσωπο της Μπουντεσλίγκα να λέει ότι για ένα 24ωρο μπορεί να μισιόμαστε, αλλά την επόμενη μέρα καθόμαστε και κουβεντιάζουμε γιατί είμαστε διαφορετικά καράβια, αλλά κωπηλατούμε προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτό λείπει από εμάς νομίζω. Το πρώτο που λείπει είναι αυτό. Πρέπει να έχουμε καλό κλίμα και να μπορούμε να ξεπερνάμε τις διαφωνίες μας και να δουλεύουμε όλοι μαζί».

Για τις χώρες που ταιριάζουν στην Ελλάδα: «Νομίζω ότι οι χώρες που είναι πιο κοντά σε εμάς είναι οι χώρες που είναι πληθυσμιακά πιο κοντά στην Ελλάδα, όπως η Ελβετία ή λίγο πιο μακριά η Πολωνία, που έχει πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό αλλά όχι 80 εκατομμύρια που έχει η Γερμανία. Δεύτερη παράμετρος είναι τα οικονομικά μιας χώρας όπου εκεί θα έλεγα πάλι πως πρέπει να πάμε προς τον Νότο, που και αυτοί έχουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μας.

Δεν μπορείς να βρεις μια Λίγκα που να ταιριάζει απόλυτα στη Σούπερ Λίγκα, την Ελληνική Λίγκα γι' αυτό ήθελα περισσότερο να πάρουμε στοιχεία από τους Ελβετούς, τους Πολωνούς, τους Γερμανούς, κάποια από τους Άγγλους ενδεχομένως και να τα προσαρμόσουμε στα δικά μας στοιχεία κάτι το οποίο ακούσαμε με ενδιαφέρον είναι ο ρυθμός των ομάδων και ο αριθμός των αγώνων και μάλλον μας οδηγεί ότι σωστά αποφασίσαμε τη μείωση».

Για τη μείωση των ομάδων: «Το έχουμε ξαναπεί ότι λανθασμένα αποφασίσαμε την αύξηση των ομάδων. Λογικά και σωστά αποφασίσαμε την μείωση σε 16 και ίσως χρειαστεί και περεταίρω μείωση. Όπως είδατε ίσως χρειαστεί να αυξηθούν οι αγώνες. Παίζουν πολύ περισσότερο ποδόσφαιρο στα ξένα κράτη από ό,τι στην Ελλάδα.

Όταν ο συνεταιρισμός θα έχει την ηρεμία, πέραν από διαξιφισμούς, εντάσεις, ανακοινώσεις, θα πρέπει να κάτσουμε κάτω μια ομάδα ανθρώπων με τις ΠΑΕ και να συζητήσουμε, διότι δεν μπορούμε να επιβάλουμε ως Λίγκα στις ΠΑΕ ένα μοντέλο. Η Λίγκα είναι για να ενώνει τα μέλη της, τα κλαμπ, τις ομάδες της και να μπορούμε να παίρνουμε κάποιες αποφάσεις. Έχουμε σκεφτεί και 14 ομάδες με τρείς γύρους.

Το Πολωνικό μοντέλο έχει ενδιαφέρον που είναι 16 ομάδες, αλλά χωρίζονται σε δυο γκρουπ των 8 και δίνουν περισσότερους αγώνες. Υπάρχουν και άλλα μοντέλα που παίζει και ο πρωταθλητής στα πλέι οφ, υπάρχουν πλέι άουτ για να υπάρχει ενδιαφέρον. Το ζητούμενο στις ξένες λίγκες είναι να μην υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι και εμείς αυτό εδώ δεν το έχουμε καταφέρει.

Όμως μπορούμε να το καταφέρουμε. Για αυτό λέω ότι ίσως αυτό το συνέδριο και αυτά που ακούστηκαν να αποτελέσουν το έναυσμα ώστε να μπούμε σε έναν διάλογο πλέον για αυτά τα θέματα που για εμένα είναι πιο σημαντικά».

Για τον αν θα συνεχίσει στην προεδρεία της Σούπερ Λιγκ: «Δεν θα έλεγα ότι είναι η επιθυμία μου να συνεχίσω στην Λίγκα. Επιθυμία μου είναι κλείνοντας την σεζόν στις 30 Ιουνίου, να έχω την τύχη, την χαρά και την τιμή, όχι όλες οι ομάδες όπως πέρυσι, αλλά η πλειοψηφία των ομάδων, να είναι ικανοποιημένες από την δική μου διετή παρουσία στην Λίγκα.

Αλλά αν νομίζουν οι ομάδες ότι εγώ τις εκπροσωπώ σωστά στο δημόσιο λόγο και προεδρεύω δίκαια στις συνεδριάσεις, ή ότι εν πάση περιπτώσει προσπαθώ από την πλευρά μου κάποια νέα πράγματα στην Λίγκα, αυτό είναι θετικό. Δεν είναι αυτοσκοπός το να συνεχίζει κάποιος σε μια θέση, ούτε είναι και ιδιαίτερα δελεαστική η θέση του προέδρου της Λίγκας στη χώρα μας. Οι φίλαθλοι έχουν άλλα κριτήρια. Σου λέει ο Μώραλης είναι από τον Ολυμπιακό.

Όπως ενδεχομένως θα έλεγαν όλοι οι υπόλοιποι αν ήταν ο πρόεδρος της Λίγκας στον Παναθηναϊκό για να είμαι ειλικρινής. Αυτά όμως τα ξεπερνάς στο ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 29 χρόνια στον χώρο και δεν δίνω πολύ σημασία σε αυτά, όμως με ενδιαφέρει η κρίση των ομάδων, γιατί αυτοί με ψήφησαν, αυτοί με επέλεξαν να είμαι πρόεδρος και αυτό με ενδιαφέρει πραγματικά. Θέλω κλείνοντας την διετία αυτή οι κρίσεις να είναι θετικές».

Για τις αντιπαραθέσεις: «Νομίζω ότι η χώρα είναι σε ένα σημείο δύσκολο σε όλους τους τομείς και αν δεν υπάρξει συνεννόηση και συνεργασία και αλληλεγγύη δεν πρόκειται να κάνουμε σε κανέναν τομέα τίποτα. Εγώ από την φύση μου είμαι αισιόδοξος και οφείλω να είμαι και λόγω της θέσης που κατέχω.

Νομίζω ότι αν κάτσουν και οι 18 ιδιοκτήτες και σκεφτούν πως ήταν οι εταιρίες τους πριν από την Λίγκα και μετά την Λίγκα, είναι αυτονόητο πως πρέπει να στηρίξουν τον συνεταιρισμό και να υπάρξει μια ενότητα, ανεξάρτητα από την όποια διαφωνία θεμάτων υπαρκτών έχουμε. Μπορούμε να αντιπαρατεθούμε, να τσακωθούμε να έχουμε και διαξιφισμούς, μπορεί να υπερβάλουμε και κάπου, αλλά νομίζω ότι το αυτονόητο είναι το κοινό συμφέρον.

Εγώ δεν βλέπω κάποια άλλη λύση για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κάποιον άλλον φορέα που να μπορεί να διοργανώσει καλύτερα το πρωτάθλημα, να αυξήσει τα έσοδά του και μια σειρά πραγμάτων όπως αυτά εδώ. Κοινωνική ευθύνη, βελτίωση γηπέδων… Δεν βλέπω άλλον φορέα στην χώρα μας που να μπορεί να το κάνει εκτός και αν άλλος έχει κάποια άλλη διαφορετική ιδέα να υποβάλει. Το θεωρώ αυτονόητο οι ιδιοκτήτες να στηρίξουν τον συνεταιρισμό.

Πώς θα το κάνουνε; Τι να σας πω; Δεν είμαι μάντης. Πραγματικά με αυτά που βλέπω και εγώ πολλές φορές αμφιβάλω, αλλά πιστεύω πως όταν φτάνουμε σε ένα σημείο οριακό πολλές φορές συσπειρωνόμαστε. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτό, διαφορετικά θα οδηγηθούμε σε χειρότερες εξελίξεις».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.


Πανιώνιος: Σκέψεις για παραίτηση από Ζαμάνη!
Πανιώνιος: Σκέψεις για παραίτηση από Ζαμάνη!
Αποφασίζουν Παναθηναϊκός και Κουρμπέλης
Αποφασίζουν Παναθηναϊκός και Κουρμπέλης
Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Οι διαιτητές του αγώνα στο Κάουνας
Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Οι διαιτητές του αγώνα στο Κάουνας
Σε κλοιό νέου χιονιά η Ελλάδα από τις 26 Γενάρη. Τι δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα (photos)
Σε κλοιό νέου χιονιά η Ελλάδα από τις 26 Γενάρη. Τι δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα (photos)

 • Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος ΓΣΣ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  09:30Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  10:40Χάγη, Ολλανδία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Μέγαρα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:25Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Γκραν Κανάρια
  12:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  13:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  13:45SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  14:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2018
  15:05SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης (Ζ)
  16:00CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  16:35Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:55Dover Gander Outdoors 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  17:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε
  17:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  18:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  18:30Στιγμιότυπα.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E6
  19:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  19:45CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς (Ζ)
  20:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Νιουκάστλ
  20:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:4510η φάση. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  22:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  22:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ
  22:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Τένις: Σερένα Ουίλιαμς - Βένους Γουίλιαμς
  22:45Mubadala World Tennis Championship 2018. Αγώνας γυναικών. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι
  23:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
 • Drone Champions League 2018 E4
  00:00Επεισόδιο: Βρυξέλλες. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Τσέλσι
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E6
  00:35Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  00:55Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  01:15Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  01:20Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  02:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  02:2023η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  02:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - ΑΕΚ
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  03:30Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  04:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  05:45CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς
  06:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  06:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς
  08:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  09:45Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  11:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • NBA Daily
  11:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Τόφας - Μπεσίκτας
  11:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E12
  12:15Αθλητική εκπομπή.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  13:00Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  13:30CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Αμβούργο
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  13:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E25
  14:00Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  14:45Μέγαρα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  15:15Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - ΑΕΚ
  15:55Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  16:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Pick n' Roll
  16:40Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:45Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  17:30Ανασκόπηση σεζόν.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:55Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Λίβερπουλ
  18:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  18:20H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E12
  18:25Αφιέρωμα.
 • Topspin
  18:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:5019η αγωνιστική.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο (Ζ)
  19:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  20:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2019
  21:00Μόντε Κάρλο.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα (Ζ)
  21:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  21:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:45Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  21:50Ανασκόπηση της σεζόν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies