Μώραλης: «Αποχωρώ από την προεδρία»
SHARE

Μώραλης: «Αποχωρώ από την προεδρία»

Δε θα συνεχίσει στην προεδρία της Super League o Γιάννης Μώραλης μετά το τέλος της σεζόν.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής σε συνέντευξη στον ΟΠΑΠ TV αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διετή θητεία του, που θα κλείσει στις 30 Ιουνίου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τα σεμινάρια Football About: «Πρώτα θα έλεγα ότι γίνονται για να μας προσφέρουν γνώση. Γιατί στην χώρα μας νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, αλλά δεν τα ξέρουμε όλα. Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν εδώ ξέρουν πολλά περισσότερα από εμάς και αυτό νομίζω φαίνεται από τις τοποθετήσεις, από τις ομιλίες και από τις παρουσιάσεις που κάνουν.

Νομίζω ότι είναι εμφανής η διαφορά που έχουμε. Εδώ υπάρχει το πρόβλημα ό,τι και να ήθελε μια Λίγκα, για παράδειγμα η Αγγλική να έρθει στο Ελληνικό κράτος, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με τον τρόπο που λειτουργεί στην Αγγλία. Επί της ουσίας ο σκοπός είναι να πάρουμε πράγματα όπως έγινε και πέρυσι.

Να ακούσουμε πράγματα και προσωπικά ελπίζω πως έχουμε την δυνατότητα προσαρμόζοντάς τα στα Ελληνικά δεδομένα να αποκομίσουμε κάποια οφέλη και να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο. Είναι πολλοί οι τομείς του συνεδρίου. Αύξηση ακαδημιών, κεντρικές στρατηγικές, οικονομική προοπτική, νέες τεχνολογίες, τηλεοπτικά, θέματα τηλεοπτικών συνεργασιών».

Για τα σχέδια βελτίωσης της Σούπερ Λιγκ: «Είδατε ότι η Ολλανδική Λίγκα έχει κάνει το δικό της κανάλι. Υπάρχουν μια σειρά θεμάτων που είναι επίκαιρα στην Ευρώπη και εμείς δυστυχώς είμαστε πιο πίσω. Βέβαια δεν έχουμε λύσει τα βασικά προβλήματα που αυτοί έχουν λύσει , όπως είναι το να μπορούμε να συζητάμε.

Ακούσαμε τον Γερμανό εκπρόσωπο της Μπουντεσλίγκα να λέει ότι για ένα 24ωρο μπορεί να μισιόμαστε, αλλά την επόμενη μέρα καθόμαστε και κουβεντιάζουμε γιατί είμαστε διαφορετικά καράβια, αλλά κωπηλατούμε προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτό λείπει από εμάς νομίζω. Το πρώτο που λείπει είναι αυτό. Πρέπει να έχουμε καλό κλίμα και να μπορούμε να ξεπερνάμε τις διαφωνίες μας και να δουλεύουμε όλοι μαζί».

Για τις χώρες που ταιριάζουν στην Ελλάδα: «Νομίζω ότι οι χώρες που είναι πιο κοντά σε εμάς είναι οι χώρες που είναι πληθυσμιακά πιο κοντά στην Ελλάδα, όπως η Ελβετία ή λίγο πιο μακριά η Πολωνία, που έχει πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό αλλά όχι 80 εκατομμύρια που έχει η Γερμανία. Δεύτερη παράμετρος είναι τα οικονομικά μιας χώρας όπου εκεί θα έλεγα πάλι πως πρέπει να πάμε προς τον Νότο, που και αυτοί έχουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μας.

Δεν μπορείς να βρεις μια Λίγκα που να ταιριάζει απόλυτα στη Σούπερ Λίγκα, την Ελληνική Λίγκα γι' αυτό ήθελα περισσότερο να πάρουμε στοιχεία από τους Ελβετούς, τους Πολωνούς, τους Γερμανούς, κάποια από τους Άγγλους ενδεχομένως και να τα προσαρμόσουμε στα δικά μας στοιχεία κάτι το οποίο ακούσαμε με ενδιαφέρον είναι ο ρυθμός των ομάδων και ο αριθμός των αγώνων και μάλλον μας οδηγεί ότι σωστά αποφασίσαμε τη μείωση».

Για τη μείωση των ομάδων: «Το έχουμε ξαναπεί ότι λανθασμένα αποφασίσαμε την αύξηση των ομάδων. Λογικά και σωστά αποφασίσαμε την μείωση σε 16 και ίσως χρειαστεί και περεταίρω μείωση. Όπως είδατε ίσως χρειαστεί να αυξηθούν οι αγώνες. Παίζουν πολύ περισσότερο ποδόσφαιρο στα ξένα κράτη από ό,τι στην Ελλάδα.

Όταν ο συνεταιρισμός θα έχει την ηρεμία, πέραν από διαξιφισμούς, εντάσεις, ανακοινώσεις, θα πρέπει να κάτσουμε κάτω μια ομάδα ανθρώπων με τις ΠΑΕ και να συζητήσουμε, διότι δεν μπορούμε να επιβάλουμε ως Λίγκα στις ΠΑΕ ένα μοντέλο. Η Λίγκα είναι για να ενώνει τα μέλη της, τα κλαμπ, τις ομάδες της και να μπορούμε να παίρνουμε κάποιες αποφάσεις. Έχουμε σκεφτεί και 14 ομάδες με τρείς γύρους.

Το Πολωνικό μοντέλο έχει ενδιαφέρον που είναι 16 ομάδες, αλλά χωρίζονται σε δυο γκρουπ των 8 και δίνουν περισσότερους αγώνες. Υπάρχουν και άλλα μοντέλα που παίζει και ο πρωταθλητής στα πλέι οφ, υπάρχουν πλέι άουτ για να υπάρχει ενδιαφέρον. Το ζητούμενο στις ξένες λίγκες είναι να μην υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι και εμείς αυτό εδώ δεν το έχουμε καταφέρει.

Όμως μπορούμε να το καταφέρουμε. Για αυτό λέω ότι ίσως αυτό το συνέδριο και αυτά που ακούστηκαν να αποτελέσουν το έναυσμα ώστε να μπούμε σε έναν διάλογο πλέον για αυτά τα θέματα που για εμένα είναι πιο σημαντικά».

Για τον αν θα συνεχίσει στην προεδρεία της Σούπερ Λιγκ: «Δεν θα έλεγα ότι είναι η επιθυμία μου να συνεχίσω στην Λίγκα. Επιθυμία μου είναι κλείνοντας την σεζόν στις 30 Ιουνίου, να έχω την τύχη, την χαρά και την τιμή, όχι όλες οι ομάδες όπως πέρυσι, αλλά η πλειοψηφία των ομάδων, να είναι ικανοποιημένες από την δική μου διετή παρουσία στην Λίγκα.

Αλλά αν νομίζουν οι ομάδες ότι εγώ τις εκπροσωπώ σωστά στο δημόσιο λόγο και προεδρεύω δίκαια στις συνεδριάσεις, ή ότι εν πάση περιπτώσει προσπαθώ από την πλευρά μου κάποια νέα πράγματα στην Λίγκα, αυτό είναι θετικό. Δεν είναι αυτοσκοπός το να συνεχίζει κάποιος σε μια θέση, ούτε είναι και ιδιαίτερα δελεαστική η θέση του προέδρου της Λίγκας στη χώρα μας. Οι φίλαθλοι έχουν άλλα κριτήρια. Σου λέει ο Μώραλης είναι από τον Ολυμπιακό.

Όπως ενδεχομένως θα έλεγαν όλοι οι υπόλοιποι αν ήταν ο πρόεδρος της Λίγκας στον Παναθηναϊκό για να είμαι ειλικρινής. Αυτά όμως τα ξεπερνάς στο ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 29 χρόνια στον χώρο και δεν δίνω πολύ σημασία σε αυτά, όμως με ενδιαφέρει η κρίση των ομάδων, γιατί αυτοί με ψήφησαν, αυτοί με επέλεξαν να είμαι πρόεδρος και αυτό με ενδιαφέρει πραγματικά. Θέλω κλείνοντας την διετία αυτή οι κρίσεις να είναι θετικές».

Για τις αντιπαραθέσεις: «Νομίζω ότι η χώρα είναι σε ένα σημείο δύσκολο σε όλους τους τομείς και αν δεν υπάρξει συνεννόηση και συνεργασία και αλληλεγγύη δεν πρόκειται να κάνουμε σε κανέναν τομέα τίποτα. Εγώ από την φύση μου είμαι αισιόδοξος και οφείλω να είμαι και λόγω της θέσης που κατέχω.

Νομίζω ότι αν κάτσουν και οι 18 ιδιοκτήτες και σκεφτούν πως ήταν οι εταιρίες τους πριν από την Λίγκα και μετά την Λίγκα, είναι αυτονόητο πως πρέπει να στηρίξουν τον συνεταιρισμό και να υπάρξει μια ενότητα, ανεξάρτητα από την όποια διαφωνία θεμάτων υπαρκτών έχουμε. Μπορούμε να αντιπαρατεθούμε, να τσακωθούμε να έχουμε και διαξιφισμούς, μπορεί να υπερβάλουμε και κάπου, αλλά νομίζω ότι το αυτονόητο είναι το κοινό συμφέρον.

Εγώ δεν βλέπω κάποια άλλη λύση για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κάποιον άλλον φορέα που να μπορεί να διοργανώσει καλύτερα το πρωτάθλημα, να αυξήσει τα έσοδά του και μια σειρά πραγμάτων όπως αυτά εδώ. Κοινωνική ευθύνη, βελτίωση γηπέδων… Δεν βλέπω άλλον φορέα στην χώρα μας που να μπορεί να το κάνει εκτός και αν άλλος έχει κάποια άλλη διαφορετική ιδέα να υποβάλει. Το θεωρώ αυτονόητο οι ιδιοκτήτες να στηρίξουν τον συνεταιρισμό.

Πώς θα το κάνουνε; Τι να σας πω; Δεν είμαι μάντης. Πραγματικά με αυτά που βλέπω και εγώ πολλές φορές αμφιβάλω, αλλά πιστεύω πως όταν φτάνουμε σε ένα σημείο οριακό πολλές φορές συσπειρωνόμαστε. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτό, διαφορετικά θα οδηγηθούμε σε χειρότερες εξελίξεις».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.

ΠΑΟΚ: Τέλος τα εισιτήρια για Τσέλσι!
ΠΑΟΚ: Τέλος τα εισιτήρια για Τσέλσι!
Κοινωνικό μέρισμα: Από 300 έως 1.400 ευρώ - Ποιοι το δικαιούνται και πότε θα καταβληθεί
Κοινωνικό μέρισμα: Από 300 έως 1.400 ευρώ - Ποιοι το δικαιούνται και πότε θα καταβληθεί
NBA: Διέλυσαν τους Γουόριορς οι Ρόκετς! (videos)
NBA: Διέλυσαν τους Γουόριορς οι Ρόκετς! (videos)
Παναθηναϊκός: Διαβεβαιώσεις Αλαφούζου για τις οικονομικές υποχρεώσεις
Παναθηναϊκός: Διαβεβαιώσεις Αλαφούζου για τις οικονομικές υποχρεώσεις

 • Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  07:30Round Robin.
 • MotoGP 2018
  07:40Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  07:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E7
  08:15Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Docs E2
  08:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  08:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τρίκαλα AO - Αστέρας Τρίπολης
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τσάβες
  09:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  09:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ιρλανδία - Βόρεια Ιρλανδία
  10:30Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • RBAR 2018
  10:55Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:20Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Στουτγκάρδη
  11:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • MotoGP 2018
  11:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο Aegean Cargo
  12:00Betshop Basket League 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  12:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin
  12:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Αυστρία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη
  12:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος B3. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  13:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Κροατία - Ισπανία
  15:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  15:05ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πάντερμπορν - Χόλσταϊν Κίελo
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  16:05Αυστραλία. Στιγμιότυπα ημέρας 1.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  16:40Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Moto3 2018
  16:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ελλάδα - Φινλανδία
  17:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C2. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Βόλεϊ: Ρεάλε Μούτουα Φενέρα Κιέρι - Μπούστο Αρσίτσιο
  17:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018
  17:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:004η μέρα αγώνων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  18:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:3012η αγωνιστική.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Moto2 2018
  19:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Γιβραλτάρ - Αρμενία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος D4. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Μάριν Τσίλιτς (Ζ)
  20:00Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο. Round Robin. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Moto3 2018
  20:15Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2018
  21:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Φενέρμπαχτσε
  22:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2018
  22:30Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E11
  23:35Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • RBAR 2018
  23:40Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τσάβες
  23:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς (Ζ)
  00:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ - Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α.
  00:05Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Moto3 2018
  00:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Ουέσκα
  01:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP 2018
  01:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τρίκαλα AO - Αστέρας Τρίπολης
  02:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E7
  03:00Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  03:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  03:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βαλένθια
  03:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Τενερίφη
  04:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018
  04:15Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Πάντερμπορν - Χόλσταϊν Κίελo
  04:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σλοβακία - Ουκρανία
  05:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος B1. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  05:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  05:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  06:00Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  06:30Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Pick n' Roll
  06:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Σλοβενία - Νορβηγία
  07:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C3. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • MotoGP 2018
  07:40Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  07:55Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E4
  08:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  08:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  08:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  08:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ
  09:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  09:30Round Robin.
 • Ποδόσφαιρο: Ουαλία - Δανία
  09:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος B4. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  09:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  10:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Στιγμιότυπα
  10:55Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Φενέρμπαχτσε
  11:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  11:15Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Κύπρος - Βουλγαρία
  12:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C3. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  12:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  13:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  13:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  13:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  14:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ολλανδία - Γαλλία
  14:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος A1. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα (Ζ)
  14:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  14:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • GP Confidential 2018 E23
  15:10Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  15:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E10
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  16:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto3 2018
  16:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  17:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  17:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  18:00Τελικός: Τσεχία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  18:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα (Ζ)
  19:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto2 2018
  19:40Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρουμανία - Λιθουανία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο (Ζ)
  20:002ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • WRC 2018
  20:55Αυστραλία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018 (Ζ)
  21:00Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC 2018 (Ζ)
  21:30SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Μαυροβούνιο
  21:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies