Βελλής: «Μόνη ελπίδα η δικαιοσύνη»
SHARE

Βελλής: «Μόνη ελπίδα η δικαιοσύνη»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σταμάτης Βελλής σε ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας ότι δικαιώνεται για όσα λέει και ότι η μόνη ελπίδα είναι η δικαιοσύνη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM, 89,4:

Για τις πειθαρχικές διώξεις εναντίον του: «Δυσφημώ το ποδόσφαιρο, είναι πάρα πολύ… ωραίο και… καθαρό και εμείς βγαίνουμε και το σπιλώνουμε, γι' αυτό δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο, επειδή μιλάμε! Αυτή είναι η αιτιολογία των παραπομπών μου. Δικαιώνομαι απόλυτα για τις διαπιστώσεις που έκανα.

Εάν προκύψει ότι οι πίνακες διαιτησίας είναι καταρτισμένοι παράνομα, αυτό θα σημαίνει ότι έγινε προσπάθεια να προωθηθούν διαιτητές που ελέγχονται. Εάν αποδειχθεί αυτό, που πιστεύω ότι θα αποδειχθεί, ότι έκανε παρανομίες η ΕΠΟ, θα σημαίνει ότι προφανώς προωθεί τους δικούς της. Μιλούσα για ορισμένες διαιτησίες, τα γνωστά… εργαλεία. Η Ξάνθη έβγαλε μια ανακοίνωση, όλη η Ελλάδα ξέρει αυτές τις διαιτησίες… εργαλεία».

Για τις διαιτησίες και τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλων έχει μια μέτρια έως κακή, αγωνιστική πορεία τελευταία και δικαίως βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που απειλούνται με υποβιβασμό. Όμως, με βάση ακόμη κι αυτή την αγωνιστική του δυνατότητα, μπορεί να παραμείνει σχεδόν σίγουρα στην κατηγορία.

Αρκεί να παίρνει στο γήπεδο αυτά που δικαιούται και να μην παίρνουν οι αντίπαλοι αυτά που δεν δικαιούνται. Άσε με να παλέψω μέσα στο γήπεδο γιατί πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από τους αντιπάλους μου. Αν διαβάσετε όλα τα σάιτ και τα πιο σοβαρά, η πιο συνηθισμένη έκφραση που χρησιμοποιούν σχολιάζοντας τον στοιχηματισμό για τα σημερινά (26/03) παιχνίδια είναι ''γελάει ο κόσμος, ούτε ο Ολυμπιακός να έπαιζε''».

Για το εάν θεωρεί πως κάνει… επανάσταση: «Δεν θεωρώ ότι κάνω καμία επανάσταση. Λέω ανοιχτά αυτά που λέει όλος ο κόσμος, αλλά κανείς δεν τα λέει φόρα παρτίδα, ή ελάχιστοι τα λένε. Δεν έχω ιδιαίτερα μηνύματα συμπαράστασης από τους ομολόγους μου.

Δεν ξέρω ποιοι είναι βολεμένοι, δεν ξέρω ποιοι δεν θέλουν να ταράξουν την σούπα γιατί έχουν δικές τους αμαρτίες, οι οποίες προφανώς με εκβιαστικούς τρόπους θα ξεσκεπαστούν εάν μιλήσουν. Με την οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα που υπάρχουν πολλές ομάδες είναι ενεχυριασμένες στην ΕΠΟ και στην Σούπερ Λιγκ».

Για τις ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ: «Διάβασα την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ και με βρίσκει σύμφωνο σε πάρα πολλά σημεία. Το βασικό, όμως, είναι να μην φωνάζεις μόνο για την πάρτη σου, να κοιτάξεις τα στραβά του ποδοσφαίρου συνολικά, εάν δεν αλλάξει η εικόνα και δεν αποκατασταθεί η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη δεν έχει νόημα.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ξεκάθαρα με τον τρόπο που κινείται ότι θέλει να παίξει ρόλο στην αλλαγή της εικόνας του ποδοσφαίρου, αλλά εάν είναι να μπει ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη δεν κάναμε τίποτα. Εάν η πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι η καθαρότητα και η ισονομία έχει καλώς. Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δύναμη για να πετύχει τη αλλαγή της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχει κόσμο φοβερό, ηγέτη σοβαρό, μετρημένο, με οικονομική ισχύ, μια ομάδα από τις τρεις καλύτερες στην Ελλάδα. Τι του λείπει του ΠΑΟΚ; Μόνο η πρόθεση. Εάν απλώς θέλω να εκτοπίσω το κόκκινο και το κάνω μαύρο, δεν κάναμε τίποτα. Δεν είμαι υπέρ κανενός. Είναι αναφανδόν υπέρ εκείνου που θα πείσει ότι βάζει πάνω απ' όλα το όφελος του ποδοσφαίρου.

Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν έχω κάνει συζητήσεις. Με τον κύριο Βρύζα έχουμε συναντηθεί μια-δυο φορές στην Σούπερ Λιγκ, αλλά συζητήσεις επί του θέματος που αναλύουμε δεν έχουμε κάνει με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει την ισχύ να ηγηθεί μιας προσπάθειας ισονομίας. Αλλιώς ακούν τον ΠΑΟΚ και αλλιώς τον Απόλλωνα».

Για την ΕΠΟ και τους Γιώργο Σαρρή, Γιάννη Μώραλη: «Για τις παραπομπές λέω στην ΠΑΕ να μου κρατάνε λογαριασμό, γιατί έχω μπερδευτεί κι εγώ! Νιώθω… ένοχος, γιατί δυσφημώ το άθλημα. Απολογούμαι υποβάλλοντας υπομνήματα στα οποία υπερασπίζομαι αυτά που είπα, δεν απολογούμαι για να μειωθεί η ποινή μου.

Μου έχουν επιβληθεί αποφάσεις αρκετές χιλιάδες ευρώ ως πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο. Για μένα είναι γελοιότητα να δυσφημούμε το άθλημα εμείς, την ώρα που το ίδιο το ΔΣ της ΕΠΟ διώκεται ήδη για κακουργηματικές πράξεις, σας διαβεβαιώνω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες διώξεις. Η δικαιοσύνη είναι η μόνη μας ελπίδα πλέον.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα είμαι ιδιοκτήτης του Απόλλωνα και παράγοντας στο ποδόσφαιρο να τους πείτε ότι αποκλείεται να με φιμώσουν. Τους αγνοώ, γιατί τους θεωρώ ενόχους. Δεν μπορεί ο ένοχος να σε εγκαλεί. Αυτά είναι αδιανόητα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε ότι δεν ήξερε για τις τιμωρίες του κυρίου Μπέου και για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

Με κατηγορεί σε μήνυση ότι ανέφερα πως είδα τον Μπέο έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ για πολλές ώρες, το οποίο δεν αρνήθηκε ο κύριος Μπέος και μετά μπαίνει στη σκέψη μου και ερμηνεύει τις προθέσεις της δήλωσής μου. Εάν έχετε δει ποτέ μήνυση που αφορά καταγγελία γεγονότος, το οποίο αποδέχεται και ο μηνυτής και το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, αλλά προχωρεί ο μηνυτής σε δήθεν συνειρμούς, στηρίζοντας εκεί την μήνυση, τότε γελάνε και οι ανακριτές.

Όταν τελειώσει η διαδικασία αυτής της μήνυσης, θα φάει και ο κύριος Σαρρής μια μήνυση για δυσφήμιση και θα αποφασίσει η δικαιοσύνη ποιος έχει δίκιο. Ο κύριος Σαρρής θυμόταν την ποινή του κ. Μπέου για να κάνει την μήνυση. Όταν το στριμώχνουν οι δημοσιογράφοι τα ξεχνάει όλα. Η μεγαλύτερη δυσφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν η κοινή συνέντευξη Τύπου Μώραλη, Σαρρή.

Δεν γνώριζε ο κύριος Σαρρής για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Άρης, δεν γνώριζε για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Πράγματα που ξέρει και ο… παππούς μου στον τάφο του, ο πρόεδρος τη ΕΠΟ δήλωσε ότι δεν τα γνωρίζει. Μεγαλύτερη αυτογελοιοποίηση δεν υπάρχει. Προφανώς, θα νιώθουν περήφανοι γι' αυτή την συνέντευξη οι άνθρωποι αυτοί, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν πόσο γελοιοποιούνται, θα νομίζουν ότι τα είπαν καλά.

Δεν υπάρχει πιο κάτω. Όλη η Ελλάδα γελάει. Έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, υπάρχει μια κινητικότητα, ώστε επιτέλους να αρχίσει να κινείται η δικαιοσύνη προς την κατεύθυνση να ξεσκεπάσει τα πράγματα.

Υπάρχουν οι πλαστές ενημερότητες που είναι απάτη κατά του δημοσίου, όταν ασκηθεί η δίωξη εκεί θα δείτε γέλια, θα δείχνει ο ένας τον άλλον, όχι εσύ τις πήρες, όχι ο άλλος την πήρε. Σύνολο 47 ενημερότητες πλαστές δεν τις πήραν χαμπάρι; Το ''δεν ξέρω'', ''δεν θυμάμαι'' το έχει ξεκινήσει ο κύριος Πιλάβιος, ο οποίος μετά βίας θυμόταν το όνομά του».

Για τον φάκελο των υπό εξέταση χειραγωγημένων αγώνων: «Θα έρθουν οι αποδείξεις ενοχής και να δω τότε αυτοί οι κύριοι που ζητούσαν αποδείξεις τι θα λένε. Υπάρχει και το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων, δεν ξέρω εάν είναι, ή όχι. Η ΟΥΕΦΑ λέει ότι η εκάστοτε ομοσπονδία πρέπει να κάνει έρευνα και να επιβάλλει κυρώσεις ανεξάρτητα από το ποινικό μέρος.

Εδώ τις δίνουν κατευθείαν στο ποινικό μέρος, ο εισαγγελέας έχει 15.000 υποθέσεις και σοβαρότερες, άρα θα τις βάλει στον πάτο της στοίβας και θα τις εξετάσει μετά από δυο χρόνια. Η ΕΠΟ τις δίνει κατευθείαν το ποινικό κομμάτι, γιατί; Δεν την ενδιαφέρει το θέμα;».

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος εναντίον του: «Μου απάντησε ο κύριος Σπανός, το ΔΣ της ΠΑΕ Ατρόμητος, οι παίκτες του Ατρόμητου, ο Ερασιτέχνης, νομίζω ότι έβγαλαν ανακοίνωση και οι… καθαρίστριες από το Περιστέρι. Εμένα αυτό μου δείχνει αίσθημα ενοχής. Εάν ο άλλος λέει αηδίες, τον αγνοείς και προχωράς.

Προφανώς κάπου… ξεκαρφώθηκαν κι αυτοί. Αντιπαρέρχομαι τις εκφράσεις υβριστικού χαρακτήρα από τον Ατρόμητο. Από το κομμάτι, που λέει ότι είμαι καθοδηγούμενος, βαλτός από άλλον, φαίνεται ότι άλλος την έγραψε την ανακοίνωση του Ατρόμητου, καρφώθηκαν, έπρεπε να το προσέξουν.

Την ανακοίνωση του Ατρόμητου πιστεύω ότι την έγραψε αυτός που είναι στην παρέα του Ατρόμητου. Λέω ότι κάποιος άλλος θέλει να κάνει τον συνειρμό ότι μιλάει ο Απόλλωνας εκ μέρους άλλης ομάδας. Εννοούσαν, προφανώς, ως καθοδηγητή μου τον ΠΑΟΚ, ή τον Παναθηναϊκό, που έχει αντίπαλο ο Ατρόμητος στα πλέι οφ.

Για την μάχη της σωτηρίας: «Είπα μετά το ματς με τον Πανιώνιο ότι σε δυο συνεχόμενες αγωνιστικές παίχτηκε ο υποβιβασμός, με τα γκολ του Πλατανιά που μέτρησαν και δεν μπήκαν, τα πέναλτι που δεν δόθηκαν στον ΠΑΣ όταν έπαιζε με την Βέροια, τέσσερα πέναλτι νομίζω ήταν, έχουμε χάσει και το μέτρημα, με την ήττα του Ατρόμητου μέσα στην Λειβαδιά, και το δικό μας πέναλτι με τον Πανιώνιο.

Ο συνδυασμός αυτών των αποτελεσμάτων, όταν η παραμονή κρίνεται στον πόντο, μου έστειλε το μήνυμα. Ξέρω απ' αυτά που είδα σε διαιτητικό επίπεδο, ότι εμάς μας έχουν για φούντο. Πολλές συμπάθειες στους κρατούντες, άλλωστε, δεν έχουμε».

Για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο: «Όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο ΕΠΟ, ΚΕΔ, διαιτητές, εγώ δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ. Έχω ξοδέψει περίπου 7.000.000 ευρώ στον Απόλλωνα. Να δώσω τα χρήματα για το ποδόσφαιρο, να τα δώσω, αλλά να τα δώσω για να με κοροϊδεύουν, όχι, δεν δίνω άλλα!

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει μια πορεία, για μένα το μόνο που μένει να διευκρινίσω, είναι το εάν είναι μια πορεία για να διορθώσει τα κακώς κείμενα ή είναι μια προσπάθεια κατάληψης της εξουσίας για να κάνει τα ίδια.

Εάν αντιληφθώ στο μέλλον ότι άλλαξε το ποδόσφαιρο και τα χρήματα που βάζεις πιάνουν τόπο, τότε μπορεί να αλλάξω άποψη, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει μέχρι τον Ιούνιο. Άρα αυτό που δήλωσα ότι θα αποχωρήσω τότε, ισχύει. Θα ήθελα να πω να συγκρίνετε τους ισολογισμούς μας με της Καλλονής και της Βέροιας. Με μαγικά είναι στη Σούπερ Λιγκ;».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ποδοσφαιρικά είμαστε κατώτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Βέβαια είμαστε η μόνη ομάδα φέτος που πήρε πόντο στη Τούμπα. Τα μόνα ενθαρρυντικά στοιχεία για τον Απόλλωνα είναι ότι για μας έχει μεγαλύτερη σημασία το παιχνίδι, απ' ό,τι έχει για τον ΠΑΟΚ, άρα στο θέμα πάθους, δύναμης θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από 5 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη, κάνω την ευχή να μην τερματιστεί αυτό το σερί στη Ριζούπολη. Το ότι έχουμε πάρα πολύ καλή προϊστορία με τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, συν τους πολλούς τιμωρημένους που έχει ο ΠΑΟΚ, αποτελούν για μας στοιχεία στα οποία ποντάρουμε και ελπίζουμε να αντιπαλέψουν την αγωνιστική ανωτερότητα του αντιπάλου».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV


Η βαθμολογία μετά τη νίκη τετράδας του Ολυμπιακού (photo)
Η βαθμολογία μετά τη νίκη τετράδας του Ολυμπιακού (photo)
Ισόβια στον «γκουρού του σεξ» για τη δολοφονία του δημοσιογράφου που αποκάλυψε τα όργια του
Ισόβια στον «γκουρού του σεξ» για τη δολοφονία του δημοσιογράφου που αποκάλυψε τα όργια του
Αποκλεισμός στην Ουγγαρία για Γκιώνη
Αποκλεισμός στην Ουγγαρία για Γκιώνη
Γκραν Κανάρια-Φενέρμπαχτσε 64-82: Συνεχίζει ακάθεκτη (photos)
Γκραν Κανάρια-Φενέρμπαχτσε 64-82: Συνεχίζει ακάθεκτη (photos)

 • Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  05:45CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς
  06:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  06:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς
  08:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  09:45Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  11:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • NBA Daily
  11:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Τόφας - Μπεσίκτας
  11:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E12
  12:15Αθλητική εκπομπή.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  13:00Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  13:30CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Αμβούργο
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  13:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E25
  14:00Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  14:45Μέγαρα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  15:15Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - ΑΕΚ
  15:55Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  16:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Pick n' Roll
  16:40Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:45Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  17:30Ανασκόπηση σεζόν.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:55Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Λίβερπουλ
  18:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  18:20H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E12
  18:25Αφιέρωμα.
 • Topspin
  18:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:5019η αγωνιστική.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο (Ζ)
  19:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  20:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2019
  21:00Μόντε Κάρλο.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα (Ζ)
  21:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  21:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:45Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  21:50Ανασκόπηση της σεζόν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies