Βελλής: «Μόνη ελπίδα η δικαιοσύνη»
SHARE

Βελλής: «Μόνη ελπίδα η δικαιοσύνη»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σταμάτης Βελλής σε ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας ότι δικαιώνεται για όσα λέει και ότι η μόνη ελπίδα είναι η δικαιοσύνη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM, 89,4:

Για τις πειθαρχικές διώξεις εναντίον του: «Δυσφημώ το ποδόσφαιρο, είναι πάρα πολύ… ωραίο και… καθαρό και εμείς βγαίνουμε και το σπιλώνουμε, γι' αυτό δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο, επειδή μιλάμε! Αυτή είναι η αιτιολογία των παραπομπών μου. Δικαιώνομαι απόλυτα για τις διαπιστώσεις που έκανα.

Εάν προκύψει ότι οι πίνακες διαιτησίας είναι καταρτισμένοι παράνομα, αυτό θα σημαίνει ότι έγινε προσπάθεια να προωθηθούν διαιτητές που ελέγχονται. Εάν αποδειχθεί αυτό, που πιστεύω ότι θα αποδειχθεί, ότι έκανε παρανομίες η ΕΠΟ, θα σημαίνει ότι προφανώς προωθεί τους δικούς της. Μιλούσα για ορισμένες διαιτησίες, τα γνωστά… εργαλεία. Η Ξάνθη έβγαλε μια ανακοίνωση, όλη η Ελλάδα ξέρει αυτές τις διαιτησίες… εργαλεία».

Για τις διαιτησίες και τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλων έχει μια μέτρια έως κακή, αγωνιστική πορεία τελευταία και δικαίως βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που απειλούνται με υποβιβασμό. Όμως, με βάση ακόμη κι αυτή την αγωνιστική του δυνατότητα, μπορεί να παραμείνει σχεδόν σίγουρα στην κατηγορία.

Αρκεί να παίρνει στο γήπεδο αυτά που δικαιούται και να μην παίρνουν οι αντίπαλοι αυτά που δεν δικαιούνται. Άσε με να παλέψω μέσα στο γήπεδο γιατί πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από τους αντιπάλους μου. Αν διαβάσετε όλα τα σάιτ και τα πιο σοβαρά, η πιο συνηθισμένη έκφραση που χρησιμοποιούν σχολιάζοντας τον στοιχηματισμό για τα σημερινά (26/03) παιχνίδια είναι ''γελάει ο κόσμος, ούτε ο Ολυμπιακός να έπαιζε''».

Για το εάν θεωρεί πως κάνει… επανάσταση: «Δεν θεωρώ ότι κάνω καμία επανάσταση. Λέω ανοιχτά αυτά που λέει όλος ο κόσμος, αλλά κανείς δεν τα λέει φόρα παρτίδα, ή ελάχιστοι τα λένε. Δεν έχω ιδιαίτερα μηνύματα συμπαράστασης από τους ομολόγους μου.

Δεν ξέρω ποιοι είναι βολεμένοι, δεν ξέρω ποιοι δεν θέλουν να ταράξουν την σούπα γιατί έχουν δικές τους αμαρτίες, οι οποίες προφανώς με εκβιαστικούς τρόπους θα ξεσκεπαστούν εάν μιλήσουν. Με την οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα που υπάρχουν πολλές ομάδες είναι ενεχυριασμένες στην ΕΠΟ και στην Σούπερ Λιγκ».

Για τις ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ: «Διάβασα την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ και με βρίσκει σύμφωνο σε πάρα πολλά σημεία. Το βασικό, όμως, είναι να μην φωνάζεις μόνο για την πάρτη σου, να κοιτάξεις τα στραβά του ποδοσφαίρου συνολικά, εάν δεν αλλάξει η εικόνα και δεν αποκατασταθεί η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη δεν έχει νόημα.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ξεκάθαρα με τον τρόπο που κινείται ότι θέλει να παίξει ρόλο στην αλλαγή της εικόνας του ποδοσφαίρου, αλλά εάν είναι να μπει ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη δεν κάναμε τίποτα. Εάν η πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι η καθαρότητα και η ισονομία έχει καλώς. Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δύναμη για να πετύχει τη αλλαγή της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχει κόσμο φοβερό, ηγέτη σοβαρό, μετρημένο, με οικονομική ισχύ, μια ομάδα από τις τρεις καλύτερες στην Ελλάδα. Τι του λείπει του ΠΑΟΚ; Μόνο η πρόθεση. Εάν απλώς θέλω να εκτοπίσω το κόκκινο και το κάνω μαύρο, δεν κάναμε τίποτα. Δεν είμαι υπέρ κανενός. Είναι αναφανδόν υπέρ εκείνου που θα πείσει ότι βάζει πάνω απ' όλα το όφελος του ποδοσφαίρου.

Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν έχω κάνει συζητήσεις. Με τον κύριο Βρύζα έχουμε συναντηθεί μια-δυο φορές στην Σούπερ Λιγκ, αλλά συζητήσεις επί του θέματος που αναλύουμε δεν έχουμε κάνει με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει την ισχύ να ηγηθεί μιας προσπάθειας ισονομίας. Αλλιώς ακούν τον ΠΑΟΚ και αλλιώς τον Απόλλωνα».

Για την ΕΠΟ και τους Γιώργο Σαρρή, Γιάννη Μώραλη: «Για τις παραπομπές λέω στην ΠΑΕ να μου κρατάνε λογαριασμό, γιατί έχω μπερδευτεί κι εγώ! Νιώθω… ένοχος, γιατί δυσφημώ το άθλημα. Απολογούμαι υποβάλλοντας υπομνήματα στα οποία υπερασπίζομαι αυτά που είπα, δεν απολογούμαι για να μειωθεί η ποινή μου.

Μου έχουν επιβληθεί αποφάσεις αρκετές χιλιάδες ευρώ ως πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο. Για μένα είναι γελοιότητα να δυσφημούμε το άθλημα εμείς, την ώρα που το ίδιο το ΔΣ της ΕΠΟ διώκεται ήδη για κακουργηματικές πράξεις, σας διαβεβαιώνω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες διώξεις. Η δικαιοσύνη είναι η μόνη μας ελπίδα πλέον.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα είμαι ιδιοκτήτης του Απόλλωνα και παράγοντας στο ποδόσφαιρο να τους πείτε ότι αποκλείεται να με φιμώσουν. Τους αγνοώ, γιατί τους θεωρώ ενόχους. Δεν μπορεί ο ένοχος να σε εγκαλεί. Αυτά είναι αδιανόητα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε ότι δεν ήξερε για τις τιμωρίες του κυρίου Μπέου και για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

Με κατηγορεί σε μήνυση ότι ανέφερα πως είδα τον Μπέο έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ για πολλές ώρες, το οποίο δεν αρνήθηκε ο κύριος Μπέος και μετά μπαίνει στη σκέψη μου και ερμηνεύει τις προθέσεις της δήλωσής μου. Εάν έχετε δει ποτέ μήνυση που αφορά καταγγελία γεγονότος, το οποίο αποδέχεται και ο μηνυτής και το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, αλλά προχωρεί ο μηνυτής σε δήθεν συνειρμούς, στηρίζοντας εκεί την μήνυση, τότε γελάνε και οι ανακριτές.

Όταν τελειώσει η διαδικασία αυτής της μήνυσης, θα φάει και ο κύριος Σαρρής μια μήνυση για δυσφήμιση και θα αποφασίσει η δικαιοσύνη ποιος έχει δίκιο. Ο κύριος Σαρρής θυμόταν την ποινή του κ. Μπέου για να κάνει την μήνυση. Όταν το στριμώχνουν οι δημοσιογράφοι τα ξεχνάει όλα. Η μεγαλύτερη δυσφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν η κοινή συνέντευξη Τύπου Μώραλη, Σαρρή.

Δεν γνώριζε ο κύριος Σαρρής για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Άρης, δεν γνώριζε για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Πράγματα που ξέρει και ο… παππούς μου στον τάφο του, ο πρόεδρος τη ΕΠΟ δήλωσε ότι δεν τα γνωρίζει. Μεγαλύτερη αυτογελοιοποίηση δεν υπάρχει. Προφανώς, θα νιώθουν περήφανοι γι' αυτή την συνέντευξη οι άνθρωποι αυτοί, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν πόσο γελοιοποιούνται, θα νομίζουν ότι τα είπαν καλά.

Δεν υπάρχει πιο κάτω. Όλη η Ελλάδα γελάει. Έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, υπάρχει μια κινητικότητα, ώστε επιτέλους να αρχίσει να κινείται η δικαιοσύνη προς την κατεύθυνση να ξεσκεπάσει τα πράγματα.

Υπάρχουν οι πλαστές ενημερότητες που είναι απάτη κατά του δημοσίου, όταν ασκηθεί η δίωξη εκεί θα δείτε γέλια, θα δείχνει ο ένας τον άλλον, όχι εσύ τις πήρες, όχι ο άλλος την πήρε. Σύνολο 47 ενημερότητες πλαστές δεν τις πήραν χαμπάρι; Το ''δεν ξέρω'', ''δεν θυμάμαι'' το έχει ξεκινήσει ο κύριος Πιλάβιος, ο οποίος μετά βίας θυμόταν το όνομά του».

Για τον φάκελο των υπό εξέταση χειραγωγημένων αγώνων: «Θα έρθουν οι αποδείξεις ενοχής και να δω τότε αυτοί οι κύριοι που ζητούσαν αποδείξεις τι θα λένε. Υπάρχει και το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων, δεν ξέρω εάν είναι, ή όχι. Η ΟΥΕΦΑ λέει ότι η εκάστοτε ομοσπονδία πρέπει να κάνει έρευνα και να επιβάλλει κυρώσεις ανεξάρτητα από το ποινικό μέρος.

Εδώ τις δίνουν κατευθείαν στο ποινικό μέρος, ο εισαγγελέας έχει 15.000 υποθέσεις και σοβαρότερες, άρα θα τις βάλει στον πάτο της στοίβας και θα τις εξετάσει μετά από δυο χρόνια. Η ΕΠΟ τις δίνει κατευθείαν το ποινικό κομμάτι, γιατί; Δεν την ενδιαφέρει το θέμα;».

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος εναντίον του: «Μου απάντησε ο κύριος Σπανός, το ΔΣ της ΠΑΕ Ατρόμητος, οι παίκτες του Ατρόμητου, ο Ερασιτέχνης, νομίζω ότι έβγαλαν ανακοίνωση και οι… καθαρίστριες από το Περιστέρι. Εμένα αυτό μου δείχνει αίσθημα ενοχής. Εάν ο άλλος λέει αηδίες, τον αγνοείς και προχωράς.

Προφανώς κάπου… ξεκαρφώθηκαν κι αυτοί. Αντιπαρέρχομαι τις εκφράσεις υβριστικού χαρακτήρα από τον Ατρόμητο. Από το κομμάτι, που λέει ότι είμαι καθοδηγούμενος, βαλτός από άλλον, φαίνεται ότι άλλος την έγραψε την ανακοίνωση του Ατρόμητου, καρφώθηκαν, έπρεπε να το προσέξουν.

Την ανακοίνωση του Ατρόμητου πιστεύω ότι την έγραψε αυτός που είναι στην παρέα του Ατρόμητου. Λέω ότι κάποιος άλλος θέλει να κάνει τον συνειρμό ότι μιλάει ο Απόλλωνας εκ μέρους άλλης ομάδας. Εννοούσαν, προφανώς, ως καθοδηγητή μου τον ΠΑΟΚ, ή τον Παναθηναϊκό, που έχει αντίπαλο ο Ατρόμητος στα πλέι οφ.

Για την μάχη της σωτηρίας: «Είπα μετά το ματς με τον Πανιώνιο ότι σε δυο συνεχόμενες αγωνιστικές παίχτηκε ο υποβιβασμός, με τα γκολ του Πλατανιά που μέτρησαν και δεν μπήκαν, τα πέναλτι που δεν δόθηκαν στον ΠΑΣ όταν έπαιζε με την Βέροια, τέσσερα πέναλτι νομίζω ήταν, έχουμε χάσει και το μέτρημα, με την ήττα του Ατρόμητου μέσα στην Λειβαδιά, και το δικό μας πέναλτι με τον Πανιώνιο.

Ο συνδυασμός αυτών των αποτελεσμάτων, όταν η παραμονή κρίνεται στον πόντο, μου έστειλε το μήνυμα. Ξέρω απ' αυτά που είδα σε διαιτητικό επίπεδο, ότι εμάς μας έχουν για φούντο. Πολλές συμπάθειες στους κρατούντες, άλλωστε, δεν έχουμε».

Για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο: «Όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο ΕΠΟ, ΚΕΔ, διαιτητές, εγώ δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ. Έχω ξοδέψει περίπου 7.000.000 ευρώ στον Απόλλωνα. Να δώσω τα χρήματα για το ποδόσφαιρο, να τα δώσω, αλλά να τα δώσω για να με κοροϊδεύουν, όχι, δεν δίνω άλλα!

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει μια πορεία, για μένα το μόνο που μένει να διευκρινίσω, είναι το εάν είναι μια πορεία για να διορθώσει τα κακώς κείμενα ή είναι μια προσπάθεια κατάληψης της εξουσίας για να κάνει τα ίδια.

Εάν αντιληφθώ στο μέλλον ότι άλλαξε το ποδόσφαιρο και τα χρήματα που βάζεις πιάνουν τόπο, τότε μπορεί να αλλάξω άποψη, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει μέχρι τον Ιούνιο. Άρα αυτό που δήλωσα ότι θα αποχωρήσω τότε, ισχύει. Θα ήθελα να πω να συγκρίνετε τους ισολογισμούς μας με της Καλλονής και της Βέροιας. Με μαγικά είναι στη Σούπερ Λιγκ;».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ποδοσφαιρικά είμαστε κατώτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Βέβαια είμαστε η μόνη ομάδα φέτος που πήρε πόντο στη Τούμπα. Τα μόνα ενθαρρυντικά στοιχεία για τον Απόλλωνα είναι ότι για μας έχει μεγαλύτερη σημασία το παιχνίδι, απ' ό,τι έχει για τον ΠΑΟΚ, άρα στο θέμα πάθους, δύναμης θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από 5 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη, κάνω την ευχή να μην τερματιστεί αυτό το σερί στη Ριζούπολη. Το ότι έχουμε πάρα πολύ καλή προϊστορία με τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, συν τους πολλούς τιμωρημένους που έχει ο ΠΑΟΚ, αποτελούν για μας στοιχεία στα οποία ποντάρουμε και ελπίζουμε να αντιπαλέψουν την αγωνιστική ανωτερότητα του αντιπάλου».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Παναθηναϊκός: Εμμανουηλίδης και πάλι!
Παναθηναϊκός: Εμμανουηλίδης και πάλι!
Τηλεοπτική η προσπάθεια της Ελπίδων για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2019
Τηλεοπτική η προσπάθεια της Ελπίδων για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2019
ΑΕΚ: Επιστολή Μίκη Θεοδωράκη για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού
ΑΕΚ: Επιστολή Μίκη Θεοδωράκη για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού
Παναθηναϊκός: «Κατάσκοπος» Νταμπίζας στην Κύπρο
Παναθηναϊκός: «Κατάσκοπος» Νταμπίζας στην Κύπρο

 • Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Μπέρνλι
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ
  11:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  12:05SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Pick n' Roll
  12:30Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Εργοτέλης - ΠΑΟΚ (Ζ)
  13:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  13:25SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Μάιντς
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E10
  15:00Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2018
  15:15Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - ΠΑΟΚ
  15:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Γκρόιτερ Φιρτ
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:30ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  17:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E4
  17:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Moto3 2018
  17:45Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E7
  18:00Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  18:15Τελικός: Τσεχία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  18:30Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Moto2 2018
  19:05Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  19:307η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Χιούστον Ρόκετς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Χάντμπολ: Μονπελιέ - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  19:45VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: Μάριν Τσίλιτς - Τζον Ίσνερ (Ζ)
  20:00Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο. Round Robin. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • MotoGP 2018
  20:30Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Μπέτις
  21:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  22:00ISM Can-Am 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Χολαργός
  22:30Betshop Basket League 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • La Liga Specials - Files E3
  23:00Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  23:40Προεπισκόπηση 5ης και 6ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Παραλιμνίου
  00:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  00:10Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  00:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  01:3014η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:40Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Βόλος ΝΠΣ
  02:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  02:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  03:00Τελικός: Τσεχία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  04:00MotoGP Grand Prix Μαλαισίας. 1ος αγώνας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τσάβες
  04:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Γκρόιτερ Φιρτ
  04:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  05:05MotoGP Grand Prix Μαλαισίας. 2ος αγώνας.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  05:45Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκραν Κανάρια - Τενερίφη
  06:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:10Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Έιμπαρ
  06:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Βόλεϊ: Ιμόκο Κονελιάνο - Νοβάρα
  07:00Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. Supercoppa. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:15Αυστραλία.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  08:00ISM Can-Am 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Γουότφορντ
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  09:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Εργοτέλης - ΠΑΟΚ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  09:20Round Robin.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Φούλαμ
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  11:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  11:40ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Χολαργός
  12:15Betshop Basket League 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ελβετία - Κατάρ
  12:45Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto3 2018
  12:55Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Βαλένθια
  13:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Χέρτα Βερολίνου
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  14:15Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ντένβερ Νάγκετς - Χιούστον Ρόκετς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Καζακστάν - Λετονία (Ζ)
  15:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος D1. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • MotoGP 2018
  15:40Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • La Liga Specials - Docs E2
  15:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Εργοτέλης - ΠΑΟΚ
  16:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  16:307η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φουενλαμπράδα - Ρεάλ Μαδρίτης
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βραζιλίας
  17:10Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σάο Πάουλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  17:3012η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E7
  18:00Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:3011η αγωνιστική.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E46
  19:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Βέλγιο - Ισλανδία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος A2. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Αγγλία - ΗΠΑ (Ζ)
  20:00Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  21:45ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies