Βέροια: Τέλος ο Κάανεν

Βέροια: Τέλος ο Κάανεν

Ύστερα από μόλις τέσσερα παιχνίδια στον πάγκο της Βέροιας, ο Τον Κάανεν αποτελεί παρελθόν όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος με τον ίδιο να κάνει λόγο για πρόβλημα επικοινωνίας.

Παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας αποτελεί ο Τον Κάανεν μετά από απόφαση της διοίκησης, καθώς η παρουσία του συλλόγου υπό τις οδηγίες του, μόνο απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί.

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι μετά από σύσκεψη της διοίκησης και του προπονητή Τον Κάανεν αποφάσισαν όλοι μαζί το τέλος της συνεργασίας τους. Σήμερα στις 7μμ θα δοθεί συνέντευξη στα γραφεία της ΠΑΕ από τον κύριο Κάανεν», ανέφερε η ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, ο Ολλανδός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την απόφαση αυτή: «Αποφάσισα σήμερα να μην συνεχίσω στην ομάδα. Η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει με το χθεσινό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό στην ομάδα αλλά διάφορες συγκυρίες δεν μας ευνόησαν. Μετά από 3 βδομάδες που εργάζομαι στη ΒΕΡΟΙΑ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η επικοινωνία. Περίπου οι μισοί παίκτες δεν μπορούσαν να καταλάβουν αυτά που έλεγα γιατί δεν γνώριζαν αγγλικά. Στο ποδόσφαιρο εκτός από την τακτική, το επόμενο μυστικό είναι η επικοινωνία. Την προηγούμενη Πέμπτη ζήτησα από τους ανθρώπους της ομάδας κάποια πράγματα για να διευκολυνθεί η δουλειά μου αλλά μου είπαν ότι λόγω χαμηλού μπάτζετ δεν μπορούν να τα υλοποιήσουν και ότι θα έπρεπε να αποδεχτώ την κατάσταση ως έχει. Οπότε σκέφτηκα ότι μάλλον δεν ήμουν το κατάλληλο άτομο για την ομάδα».

Συνεχίζοντας σημείωσε: «Σίγουρα τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά και γι’ αυτό τον λόγο έφτασαν τα πράγματα ως εδώ. Είχα σήμερα μια πολύ καλή συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης, μου είπαν ότι είσαι καλός προπονητής αλλά μάλλον συναντηθήκαμε σε λάθος στιγμή. Οπότε τελειώνουμε σε πολύ καλό κλίμα και εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν, τον πρόεδρο κ. Αρβανιτίδη και τη διοίκηση, τον γενικό αρχηγό κ. Χουρσουζίδη και τον κ. Τουτζάρη για την σημαντική βοήθειά τους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την δίκαιη κριτική τους. Η ζωή συνεχίζεται…»

Για τα τρία ματς πρωταθλήματος: «Αν κοιτάξουμε τα τρία ματς που πέρασαν, σίγουρα έκανα λάθη όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας. Με Π.Α.Ο.Κ. και Εργοτέλη οι παίκτες τα έδωσαν όλα και αξίζαμε τουλάχιστον μια ισοπαλία. Με Πανθρακικό μπορεί να μην παίξαμε καλά αλλά είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε κάτι καλύτερο».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ένα μεγάλο ρόστερ. Θα έπρεπε να αποτελείται από 20 παίκτες. Κάθε αγωνιστική υπήρχαν πολλοί δυσαρεστημένοι παίκτες γιατί δεν αγωνίζονταν. Όσο για την ποιότητα των παικτών, πάντα υπάρχουν κάποιοι που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά σίγουρα ο αρχηγός (σ.σ. Γεωργιάδης) αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση. Δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου παίκτη να κλαίει στα αποδυτήρια μετά το ματς, λόγω της μεγάλης προσπάθειας και αυτό δείχνει άνθρωπο με αληθινό χαρακτήρα. Υπήρχαν παίκτες που μετά από 3 μόνο εβδομάδες παρουσίας μου στην ομάδα, μου είπαν κόουτς μείνει να προσπαθήσουμε μαζί. Επίσης στην ομάδα υπάρχει ένας μεγάλος σκόρερ, ο Μρντάκοβιτς, ο οποίος αν βοηθηθεί θα τερματίσει στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά και ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, ο Ζεζίνιο. Σέβομαι όλους τους παίκτες αλλά πιστεύω ότι τον Ιανουάριο θα πρέπει να αποχωρήσουν 8 από αυτούς και να έρθουν άλλοι 5 με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ώστε η ομάδα να τερματίσει εύκολα στην μέση της βαθμολογίας».

Για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων: «Σε όλες τις ομάδες ο κόσμος όταν δεν έρχονται θετικά αποτελέσματα έχει τις ίδιες αντιδράσεις. Τους ζητώ συγγνώμη για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά θα πρέπει να δουν ότι οι παίκτες σε δύο τουλάχιστον παιχνίδια, τα έδωσαν όλα για την ομάδα».

 Για την πόλη της Βέροιας: «Έμεινα εντυπωσιασμένος από την πόλη. Έμενα 6 χρόνια δίπλα στην θάλασσα και είχα την ευκαιρία να δω πως είναι η ζωή κοντά στο βουνό… αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα τα χιόνια! Επισκέφθηκα τη Νάουσα, τη Βεργίνα και παντού με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο που δεν είχα μαζί μου την οικογένειά μου, αφού δεν υπήρχε σχολείο για να πάει ο γιος μου, και αυτό ήταν επίσης ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για μένα».



Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved