Καρεμπέ: «Επαφές με Παρί για Σισοκό»

Καρεμπέ: «Επαφές με Παρί για Σισοκό»

Τις συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σισοκό επιβεβαίωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και στρατηγικός σύμβουλος των «ερυθρόλευκων», μίλησε στην «Parisien» για την κλήρωση του Champions League που έφερε τους Πειραιώτες απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που υπάρχει στο Λιμάνι για τον Μόμο.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μακράν η καλύτερη ομάδα. Οι Παριζιάνοι έχουν τις καλύτερες βάσεις. Συγκρίνοντας, η Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες που "χτίζονται"», ήταν τα πρώτα του λόγια για την κλήρωση.

Και συνέχισε: «Κατά τη γνώμη μου, η Παρί θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της και οι άλλες τρεις ομάδες θα παλέψουν για τη 2η θέση. Τελικά, το πώς θα διαμορφωθεί το γκρουπ είναι "ανοιχτό"».

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης», απάντησε: «Είναι ένα παθιασμένο κοινό, που το αίμα του βράζει. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 33.000 θέσεων, οπότε θα υπάρχουν 33.000 θεατές (γέλια). Όχι, αστειεύομαι, θα σεβαστούμε τους κανόνες ασφαλείας!».

Και έσπευσε να ρίξει τους τόνους… παρεκτροπής από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Ξεκάθαρα όχι. Αρκεί να δείτε τα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού για να πειστείτε. Δεν έχει υπάρξει κανένα αρνητικό περιστατικό».

Τέλος, ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Σισοκό: «Συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε για τον παίκτη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με σημαντικά χαρακτηριστικά που αρέσει στον προπονητή μας. Είχαμε μιλήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν και μπορεί οι συζητήσεις να συνεχιστούν μετά την κλήρωση. Το γεγονός ότι είμαστε στον ίδιο όμιλο μπορεί να μας φέρει πιο κοντά. Ή αντίθετα μπορεί να μην επιτρέψει τη συμφωνία».



Απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την 1η Οκτωβρίoυ
Απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την 1η Οκτωβρίoυ
Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», Παναθηναϊκός-Παρτιζάν: Γράφεται Ιστορία στην άλλη άκρη του πλανήτη
Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», Παναθηναϊκός-Παρτιζάν: Γράφεται Ιστορία στην άλλη άκρη του πλανήτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Eπίσκεψη στο Κέντρο Ελληνικής Κοινότητας και το Προξενείο της Μελβούρνης
Παναθηναϊκός AKTOR: Eπίσκεψη στο Κέντρο Ελληνικής Κοινότητας και το Προξενείο της Μελβούρνης
Μπογκντάνοβιτς για Εθνική: «Κάποιες φορές λάμπει σαν χρυσό, συγχαρητήρια στα ορθόδοξα αδέρφια μας»
Μπογκντάνοβιτς για Εθνική: «Κάποιες φορές λάμπει σαν χρυσό, συγχαρητήρια στα ορθόδοξα αδέρφια μας»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved