«Λευκή» εκκίνηση με… χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

«Λευκή» εκκίνηση με… χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

Θετικά είναι τα μηνύματα του νέου ΠΑΟΚ του Χουμπ Στέφενς, καθώς ο «Δικέφαλος» στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν, έμεινε στο… άσφαιρο 0-0 με την σαφώς πιο έτοιμη Ανζί του… Ετό.

Το πρώτο… δείγμα των «ασπρόμαυρων» είναι άκρως ενθαρρυντικό, δείχνοντας στον αγωνιστικό χώρο πως τη φετινή σεζόν θα αποτελέσει… σκληρό καρύδι. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν την ρωσική ομάδα, η οποία έχει στο ρόστερ της μερικά σημαντικά ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου, όπως τους Ετό, Μπουσουφά, Τραορέ, Ντιαρά και άλλους και κατάφεραν να την περιορίσουν σημαντικά.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς, στο πρώτο της φιλικό δεν απειλήθηκε σημαντικά από το «συγκρότημα» του Γκους Χίτινγκ, το οποίο την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο ρωσικό πρωτάθλημα και τηρουμένων των αναλογιών, το ισόπαλο 0-0 με την καλή εικόνα του «Δικέφαλου» αφήνει πολλά χαμόγελα για το μέλλον.

Η εξέλιξη του αγώνα

Αργό ήταν το τέμπο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να βρουν τα… πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή στην αντίπαλη περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης άνηκε στον «Δικέφαλο», όταν στο 22’ ο Βούκιτς δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Γκαμπούλοφ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Γιάννου βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρο των Ρώσων, αλλά ο τελευταίος με τα πόδια έδιωξε το πλασέ του Έλληνα άσου.

Με την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ απείλησε και πάλι την εστία της Ανζί, με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον Πόποβιτς, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ στην κίνηση, όπως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ η… απάντηση των Ρώσων ήρθε στο 44’ με τον Ντα Σίλβα να πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Λάζαρ στην γραμμή απομάκρυνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χουμπ Στέφενς παρουσίασε τον ΠΑΟΚ με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές μερικά λεπτά για να… βρεθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως και πάλι οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση, στο 54’ με τον Λόρενς να κάνει τη σέντρα, αλλά ο Γκαμπούλοφ μπλόκαρε, καθώς ο Γεωργιάδης δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά και στο 69’ ο Αθανασιάδης απώλεσε σημαντική ευκαιρία, μια και το σουτ που έκανε, έπειτα από εξαιρετική πάσα τον Λόρενς, πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρώσου πορτιέρο.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» δεν κατέβασαν… ταχύτητα και στο 83’ ο Κάτσε απείλησε με… κεραυνό πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως και πάλι ο Γκαμπούλοφ έδιωξε σε κόρνερ και στο 90’ ήταν η σειρά του Χακόμπο να αντιδράσει σωστά σε φάουλ του Ταγκιρμπέκοφ.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Λάζαρ, Τζανδάρης, Βούκιτς, Δεληγιαννίδης, Πόποβιτς, Γιάννου.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Κατσικάς, Μποζαντζίδης, Λόρενς, Τζιόλης, Κάτσε, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ανζί (Γκους Χίτινγκ): Γκαμπούλοφ, Γκατζιμπέκοφ, Ταγκιρμπέκοφ, Εβέρτον, Μπουσουφά, Ζουσιλέι, Ντιαρά, Ουίλιαν, Ντενίσοφ, Ιόνοφ, Ετό.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

{coveritlive}1e68f9d8b3{/coveritlive}



Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved