Γεωργακόπουλος: «Μας το χρωστάει η τύχη…»

Γεωργακόπουλος: «Μας το χρωστάει η τύχη…»

Σίγουρος πως ο Αστέρας Τρίπολης θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική, καθώς του το χρωστάει η τύχη, εμφανίστηκε ο νεαρός τερματοφύλακας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103,3 ο Γιώργος Γεωργακόπουλος

Για τη χθεσινή νίκη του Αστέρα και την τελευταία αγωνιστική: «Η τελευταία αγωνιστική απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον. Έχω καλή διαίσθηση. Νομίζω μας το χρωστάει. Ο Θεός, η τύχη, η δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι δικαιοσύνη υπάρχει στη ζωή κι έρχεται αργά ή γρήγορα. Τώρα από τις 11 Μαΐου μάλλον έρχεται πιο γρήγορα απ' ό,τι την περιμέναμε!

Σίγουρα από τη στιγμή που παίζουμε στην ομάδα πιστεύαμε ότι ήταν στο χέρι μας η πρώτη θέση. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είχε αβαντάζ, αλλά μετά τις δύο ήττες στην αρχή δεν το πιστεύαμε».

Για το αν πληγώθηκε ή ήταν μεγαλύτερο κίνητρο το Κύπελλο: «Όλα μαζί και τίποτα ίσως. Εκείνο το βράδυ δεν σκεφτόμασταν ότι σε 3 μέρες πρέπει να πάμε στα Γιάννενα να κερδίσουμε. Μετά μόλις είδαμε να πηγαίνει στράφι η χρονιά και να αρχίσει η προετοιμασία πιο νωρίς, μας έπιασε το αίσθημα της αδικίας και δεν θέλαμε δυο σερί χρόνια να είμαστε στο γήπεδο».

Για τον Αστέρα και την πορεία του: «Παρακολουθώ τον Αστέρα χρόνια και πριν παίξω, περίμενα ότι κάποια στιγμή θα κάνει το μεγάλο μπαμ. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη γιατί γινόταν σωστή δουλειά και στην ομάδα και στην διοίκηση. Θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστεί».

Για το προσωνύμιο «γιατρός»: Με λένε γιατρό, λόγω της φανέλας που φοράω, το νούμερο του Βαλεντίνο Ρόσι. Ποδοσφαιρικά είδωλα έχω βεβαίως, πολλούς τερματοφύλακες. Το αγαπημένο μου νούμερο ήταν το 21 ήταν πιασμένο. Μου είπαν η τρέλα που έχει ο «γιατρός» μπορεί να σου χρειαστεί. Κι αποφάσισα να το πάρω.

Οσο για τα είδωλά μου... Καν, Μπουφόν, αλλά ακόμα και σήμερα τον Μπουφόν τον παρακολουθώ πιο πολύ. Παίρνω πολλά από τα παιδιά που δουλεύω κάθε μέρα τους Φούλοπ, Μπαντή. Είναι εξαιρετικοί τερματοφύλακες και χαρακτήρες. Αλλά χαίρομαι που οι ομάδες στηρίζουν πολλά παιδιά και τα προωθούν».

Για το πώς ένιωσε όταν τον κάλεσε ο Τσιώλης κι αν φοβήθηκε όταν έγινε αυτό: «Ετσι είναι η ζωή του τερματοφύλακα. Οταν μου είπε ο προπονητής την προηγούμενη μέρα, παίζεις, δεν ένιωσα άγχος ή φόβο. Μπήκα να κάνω το παιχνίδι μου. Άλλωστε δεν παίζω μόνος. Έχουμε καλά εργαλεία και δεν φοβάμαι.

Εμπειρία πρέπει να αποκτήσεις μέσα από τα παιχνίδια. Αν δεν παίξεις δεν αποκτάς εμπειρία. Δηλαδή αν είσαι 30 χρονών και δεν έχεις παίξει δεν είσαι ώριμος. Δεν ψάχνουμε για γαμπρό για τερματοφύλακα ψάχνουμε»!

Για τις παράλληλες δραστηριότητές του: «Έχω περάσει φιλολογία στην Πάτρα. Είναι δύσκολο το να τα συνδυάζω... Δευτέρα αρχίζω εξεταστική».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved