Γεωργακόπουλος: «Να μεγαλώσουμε την ιστορία του Αστέρα»

Γεωργακόπουλος: «Να μεγαλώσουμε την ιστορία του Αστέρα»

Να κυνηγήσει ο Αστέρας τις πιθανότητες που του αναλογούν για την κατάκτηση του Κυπέλλου θέλει ο Γιώργος Γεωργακόπουλος.

«Η χρονιά κρίνεται ήδη πετυχημένη. Εμείς μπορούμε να την εξυψώσουμε, στο πρωτάθλημα δείξαμε μια συνέπεια και απόρροια ήταν η κατάκτηση της τρίτης θέσης που μπορούμε να την βελτιώσουμε μέσα από την διαδικασία των play-off και το Κύπελλο, όπως είχαμε πει ήταν ένα απωθημένο από πέρσι. Τα καταφέραμε, φτάσαμε στον τελικό και αυτές τις 15 ημέρες ζούμε και αναπνέουμε για το παιχνίδι του Σαββάτου. Εμείς όταν πάμε να δώσουμε ένα παιχνίδι κοιτάμε τι γίνεται στις 4 γραμμές. Όλα αυτά είναι ωραία, η ιστορία, η συγκυρία, αλλά εμείς κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα μεγαλώσουμε την ιστορία του συλλόγου και θέλουμε να μας θυμούνται όπως και άλλες επαρχιακές ομάδες», τόνισε αρχικά ο νεαρός γκολκίπερ του Αστέρα στη media day.  

Για τις πιθανότητες να κάνει την έκπληξη ο Αστέρας, ανέφερε: «Νομίζω ότι το Κύπελλο ήταν ένας θεσμός που πάντα είχε εκπλήξεις και σιγά-σιγά το ποδόσφαιρο πρέπει να ξεφύγει από το κέντρο –Αθήνα και Θεσσαλονίκη-γιατί η επαρχία ήταν πάντα η κινητήρια δύναμη του ποδοσφαίρου. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη ομάδα, έχει πολλούς τίτλους, με δύναμη, με κόσμο, με ιστορία και σίγουρα ξεκινάει ως φαβορί σε αυτόν τον τελικό. Ίσως αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο γιατί όλες τις φορές λέμε ότι η αξία του ηττημένου δίνει αξία στην δόξα του νικητή και να πάρεις το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό, μεγαλώνει όλη η προσπάθεια μας που έχουμε κάνει».

Για την δυναμική παρουσία των οπαδών, είπε: «Εμείς θέλουμε να πούμε ευχαριστώ στον κόσμο, θέλουμε να έχει τον παλμό που είχε στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα τους έχουμε χαροποιήσει και εμάς μας χαροποιεί όλη η κινητικότητα που γίνεται. Νομίζω ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα και αν κατακτήσουμε και το Κύπελλο, θα κάνουμε ακόμα κάτι πιο μεγάλο, θα’ ναι σίγουρα μαζί μας με μεγαλύτερη προσέλευση και πιο δυναμικά».

Για τον τελικό, υπογράμμισε: «Εμείς έχουμε δείξει ότι λειτουργούμε πάρα πολύ σαν ομάδα, τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και εκτός γι’ αυτό και έχουμε όλη αυτή την πολύ καλή πορεία όλον αυτόν τον χρόνο. Νομίζω ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα και την κρισιμότητα του αγώνα, έχουμε τις ίδιες πιθανότητες. Ένας τελικός πάντα ξεκινάει με πιθανότητες. Όλα μπορούν να συμβούν και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που μας αξίζουν. Ίσως παίζει κάποιο ρόλο το ότι παίζουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, έχουμε παίξει σε άλλα γήπεδα που είναι πιο έδρες από το Ολυμπιακό Στάδιο, για παράδειγμα στον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα παίζαμε με 30.000 φιλάθλους του ΠΑΟΚ και ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ήμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο γιατί ναι μεν μπορεί τα περισσότερα παιδιά να είναι άπειροι σε τελικούς αλλά έχουν εμπειρίες από γήπεδα στις χώρες τους και σε τελικό στο ποδόσφαιρο».

ΤΡΙΠΟΛΗ: Άρης Κολλιντζογιαννάκης



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved