Λίνεν: «Αν δεν δοθεί λύση, σβήνουν τα φώτα…»
SHARE

Λίνεν: «Αν δεν δοθεί λύση, σβήνουν τα φώτα…»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του για τα προβλήματα των «κιτρινόμαυρων», τις συνθήκες που ο ίδιος εργάζεται και τόνισε πως πρέπει να βρεθεί λύση για να μην αφανιστεί η Ένωση. «Η ΑΕΚ πρέπει να επανέλθει στην κορυφή», είπε μεταξύ άλλων.

Η εφημερίδα «Frankfurter Rundschau» φιλοξένησε τη συνέντευξη του Έβαλντ Λίνεν με τον προπονητή της ΑΕΚ να εμφανίζεται σίγουρος για την επιλογή του να εργαστεί στον «δικέφαλο» παρά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους συμπατριώτες του τόσο για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στους «κιτρινόμαυρους», για την κατάληψη των οπαδών στα Σπάτα αλλά και για την εμπιστοσύνη που έχει στους ποδοσφαιριστές του και τη δουλειά που κάνουν μαζί στις προπονήσεις…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Ξέρατε τι να περιμένετε όταν αναλάβατε την ΑΕΚ τον Οκτώβριο;

«Ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη το ήξερα και το επιβεβαίωσα. Επίσης γνώριζα πως η ΑΕΚ διανύει τη μεγαλύτερη περίοδο κρίσης στην ιστορία της. Όμως ήθελα να δουλέψω ξανά μετά από ένα χρόνο και να φέρω ξανά την ομάδα ψηλά. Πάντως δεν ήξερα την ακριβή σοβαρότητα της κατάστασης. Εργαζόμαστε εδώ υπό συνθήκες, που αλλού δεν μπορούν να τις φανταστούν».

-Πώς είναι τα πράγματα στην ομάδα;

«Τα χρέη ήταν τόσο πολλά που το καλοκαίρι πέρα από κάποιους αναπληρωματικούς, σχεδόν όλοι οι άλλοι παίκτες έπρεπε να φύγουν. Λόγω της οικονομικής κατάστασης η ομάδα δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στο Europa League παρότι είχε εξασφαλίσει την πρόκριση. Η ομάδα έχει ελάχιστα έσοδα, καθώς αρκετοί οπαδοί δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια και οι χορηγοί απομακρύνονται. Τα έσοδα από διαφημίσεις ή την τηλεόραση είναι μπλοκαρισμένα και κατατίθενται αυτόματα για την πληρωμή παλιών οφειλών, όπως για παράδειγμα τα χρέη προς παλιούς παίκτες της ομάδας».

-Αγωνιστικά πώς είναι τα πράγματα;

«Οι περισσότεροι παίκτες είναι νεαροί σε ηλικία και έχουν υπογράψει πολύ μικρά συμβόλαια. Τόσο για αυτούς, όσο και για το προσωπικό της ομάδας, τα χρήματα που παίρνουν αρκούν ίσα-ίσα για να ζήσουν. Πολλοί παίκτες εισπράττουν 500-1.000 ευρώ το μήνα, χρήματα που συχνά ο σύλλογος δεν έχει να τους δώσει. Ελπίζουν τουλάχιστον να μπορεί η ομάδα να πληρώσει το ενοίκιό τους. Όμως κι αυτό είναι δύσκολο κάποιες στιγμές. Πολλοί φοβούνται πως θα χάσουν το σπίτι τους και αυτό είναι πολύ αγχωτικό».

-Πώς αντιμετωπίζετε αυτά τα προβλήματα;

«Όταν έπιασα δουλειά εδώ, έπρεπε να καθιερώσω ένα κοινό πρωινό, γιατί κάποιοι παίκτες έρχονταν για προπόνηση με άδειο στομάχι. Ευτυχώς υπάρχουν εστιατόρια στα οποία οι παίκτες μπορούν να φάνε δωρεάν και υπάρχουν μέρη που μας προσκαλούν συχνά. Για όσους δεν μένουν κοντά στο προπονητικό κέντρο, είναι πρόβλημα ακόμη και το να έρθουν στην προπόνηση. Πρέπει να πληρώσουν 2,60 ευρώ στα διόδια, αλλά και η βενζίνη είναι πιο ακριβή εδώ σε σχέση με τη Γερμανία. Και δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν κι άλλα πολλά προβλήματα».

-Όπως;

«Από το Δεκέμβριο κάποιοι οπαδοί κάνουν κατάληψη στα γραφεία της ομάδας γιατί θέλουν να μάθουν από τους μετόχους, που δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν άλλα χρήματα στην ομάδα, πώς έφτασαν τα χρέη σε αυτό το ύψος. Συνέπεια είναι για ένα μήνα να μην μπορούν να έρθουν να δουλέψουν οι υπάλληλοι της ομάδας. Το έκαναν μόνο όταν κι εγώ απείλησα να πάψω να πηγαίνω εκεί. Χρειαζόμουν τη βοήθειά τους για την καθημερινή δουλειά, αλλά και για να γίνουν οι μεταγραφές της χειμερινής περιόδου. Για ένα διάστημα δεν ήταν δυνατό να παρακολουθούμε σε βίντεο τους αντιπάλους μας, γιατί οι οπαδοί προκειμένου να δουν τηλεόραση είχαν αποσυνδέσει το σύστημα. Όταν μίλησα μαζί τους, μου ζήτησαν συγγνώμη και υποσχέθηκαν να μην ξαναεμπλακούν στη δουλειά μου».

-Πώς είναι η σχέση σας με τους οπαδούς;

«Είναι άνθρωποι που δίνουν και τη ζωή τους για την ομάδα. Που δεν έχουν χρήματα για τους ίδιους και παρ’ όλα αυτά ακολουθούν την ομάδα παντού. Αλλά και πάλι υπάρχουν κάποια γεγονότα που δεν μπορεί να τα φανταστεί κανείς. Στον αγώνα μας στην Τρίπολη, ένας παίκτης μας (σ.σ. Φουρτάδο) έκανε μία χειρονομία σε οπαδούς μας που τον είχαν προηγουμένως βρίσει. Την επομένη κάποιοι από αυτούς εισέβαλαν στο προπονητικό μας κέντρο και τον χτύπησαν. Από φόβο η υπόλοιπη ομάδα δεν ήθελε να συνεχίσει να προπονείται, αλλά άλλαξε την άποψή της. Ευτυχώς μετά από αυτά τα γεγονότα επανήλθε η ηρεμία».

-Πώς μπορείτε να συνεχίζετε να δουλεύετε επαγγελματικά;

«Είναι σημαντικό οι παίκτες να τρέφονται σωστά. Η προπόνηση είναι όσο επαγγελματική πρέπει να είναι. Έχουμε υψηλές απαιτήσεις από αυτούς και προσπαθούμε κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες να έχουμε καλή απόδοση. Όλη η ομάδα και οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν παρά τις οικονομικές δυσκολίες απίστευτη δουλειά, για την οποία ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο».

-Τι μπορείτε να καταφέρετε μέσω της δουλειάς σας;

«Έχουμε ένα σύνολο παικτών, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι 20άρηδες και δεν έχουν εμπειρία. Όταν ήρθα ήμασταν τελευταίοι με δύο βαθμούς. Το χειμώνα αποκτήσαμε δύο έμπειρους παίκτες και τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Έχουμε 26 βαθμούς και έχουμε ανέβει στην ενδέκατη θέση».

-Η ΑΕΚ παίζει στο ΟΑΚΑ μπροστά σε περίπου 6.000 θεατές. Μήπως μέσα σε αυτή την κρίση το ποδόσφαιρο έχει χάσει τη σημασία του;

«Τα γήπεδα στην Ελλάδα ήταν και τα προηγούμενα χρόνια που ήμουν εδώ σχεδόν άδεια, αλλά φυσικά τώρα με την οικονομική κρίση οι οπαδοί απομακρύνονται κι άλλο. Ο κόσμος επιλέγει σε ποια ματς θα πάει. Στο φιλικό της Ελλάδας με την Ελβετία πρόσφατα ήταν άδειο το γήπεδο, ενώ στο παιχνίδι των προκριματικών απέναντι στη Βοσνία είχε 30.000 φιλάθλους».

-Πώς βλέπετε τη συνέχεια για σας και την ομάδα;

«Αν δεν λυθούν τα προβλήματα, θα σβήσουν τα φώτα. Ελπίζουμε η ΑΕΚ να σωθεί οικονομικά. Ωστόσο αυτό εξαρτάται από τη βοήθεια ενός επενδυτή. Υπάρχει κάποιος, αλλά δεν έχει πάρει την ομάδα, γιατί η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις πιέσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τρόικα να πληρώσει μέσα σε ένα χρόνο όλα τα χρέη προς την Εφορία, αντί να γίνει διακανονισμός για εξόφληση σε 3 ή 4 χρόνια, όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Ο επενδυτής θα έπρεπε να δίνει κάθε μήνα 700.000 ευρώ σε αυτή την περίπτωση και δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην πάρει τίποτα το κράτος, γιατί δεν θα υπάρχουν τα χρήματα να πληρώσει ο σύλλογος το χρέος του. Με αυτούς τους όρους είναι δύσκολο για τις ομάδες, αλλά και για τους ίδιους τους ανθρώπους, να ανασάνουν. Είναι δυσβάσταχτοι».

-Θα αποδεχόσασταν την πρόταση της ΑΕΚ αν γνωρίζατε εξ αρχής όλες αυτές τις συνθήκες που επικρατούν;

«Πιστεύω πως ναι. Θα είχα και πάλι την ελπίδα να κάνω τη διαφορά. Αξίζει να κάνεις τα πάντα για να επαναφέρεις στην κορυφή μία ομάδα που πάντα ήταν μεταξύ των κορυφαίων στη χώρα. Η ΑΕΚ είναι από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στην Ελλάδα. Και σε ό,τι αφορά στους ανθρώπους, τα θετικά μου συναισθήματα δεν έχουν διαψευστεί».

Ο Collin Sexton των Καβαλίερς παθαίνει ξαφνικά Σιγάλα
Ο Collin Sexton των Καβαλίερς παθαίνει ξαφνικά Σιγάλα
Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» μεγάλωσε και είναι ήδη top model
Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» μεγάλωσε και είναι ήδη top model
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Παγδατής: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω»
Παγδατής: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω»
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  13:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:15Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  14:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  21:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:30Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  01:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  05:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζενίτ - Σέλτικ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Στεφανί Βοεγκέλε
  05:30WTA 2018. Acapulco Abierto Mexicano Telcel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  06:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:10Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  07:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • RBAR 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  08:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  09:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:00Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  10:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Moto3 2018
  11:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:25Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  13:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:10Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:304 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:30XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Ντόμινικ Τιέμ. 2018 ATP World Tour 500. Bracelona Open BancSabadell. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.)
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies