Και τώρα «ελικόπτερο...»

Και τώρα «ελικόπτερο...»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκινάει αύριο ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τη Θεσσαλονίκη να έχει ήδη αρχίσει να κινείται σε ρυθμό και ήχους πτητικών συσκευών.

Η προπόνηση της ομάδας πραγματοποιείται αυτή την ώρα με όσους δεν αγωνίστηκαν χεθς με τον Εργοτέλη. Από αύριο όλοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου, πλην του Βιεϊρίνια, που διανύει περίοδο αποκατάστασης.

Επιστρέφουν και οι Γκαρσία-Τσιρίλο από τιμωρία, με την απουσία του Πορτογάλου να αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον 41χρονο τεχνικό.

«Μάχη» στα γκόλποστ

Οι τερματοφύλακες είναι στη διάθεση του Χάβου. Ο Χαλκιάς είναι έτοιμος, ο Κρέσιτς κανονικά, το έδειξε και χθες που περιόρισε πολύ τα λάθη του, ενώ και οι δύο νεαροί Γιακουμής και Κουτζαβασίλης δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Τσιρίλο αντί Μαλεζά

Η άμυνα είναι πλήρης. Ο Σνάουτσνερ που σε δύο προπονήσεις ακολούθησε λίγο πιο συντηρητικά το ομαδικό πρόγραμμα λόγω της κόπωσης δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ετοιμοπόλεμος και ο Έτο, παρότι θέλει το χρόνο του για να προσαρμοστεί.

Πλήρεις οι θέσεις των στόπερ, αφού Τσιρίλο, Κοντρέρας και Μαλεζάς τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους. Ο Λίνο που χθες δεν απέφυγε την κάρτα, σταθερός και πάντα με επιθετικές διαθέσεις. Στη λίστα και οι παραμελημένοι Σακελλαρίου-Σαβίνι-Γεωργίου.

«Σφαγή» στη μεσαία γραμμή

Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Χάβο και στη μεσαία γραμμή. Οι Φωτάκης-Βιτόλο δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που τους υποχρέωσαν να μείνουν έξω για σημαντικό διάστημα, επιστρέφει και ο Γκαρσία, ο Αρίας για την ώρα απλά υπάρχει (τουλάχιστον δεν τραυματίζεται) και το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει με τον Σταύρο Τσουκαλά που χθες τέθηκε εκτός ενδεκάδας και αγωνίστηκε για
38 λεπτά, χωρίς μάλιστα τον Γκαρσία την αποστολή.

Με πλήρες κέντρο δηλαδή η απορία είναι, αν χωράει στο αρχικό σχήμα, παρά τα ενθαρρυντικά στοιχεία που έδειξε το τελευταίο διάστημα. Αυτός που μένει να βρει τα πατήματά του είναι ο Ίβιτς, ο οποίος τα Χριστούγεννα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και ακόμα δεν παίζει όπως θα ήθελε.

Όσο για τον Σωτήρη Μπαλάφα; Η περίπτωσή του μυστήρια. Εκτός αποστολής, ούτε 19άδα. Τραυματίας, πάντως, δεν είναι.

Περιμένει Βιεϊρίνια

Στις πτέρυγες, ο Κουτσιανικούλης εξέλπηξε ευχάριστα και στην περίπτωση που ο Βιεϊρίνια δεν καταφέρει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ως βασικός. Θετικός και ο Ελ Ζαρ το τελευταίο διάστημα, ένας παίκτης που πριν λίγους μήνες επικαλούνταν τραυματισμούς-φαντάσματα.

Δουλεία στις τελικές

«Σάλπι»-Μουσλίμοβιτς και Αθανασιάδης, όταν χρησιμοποιείται, παρουσιάζουν χαρακτηριστική δυσκολία στο σκοράρισμα. Ο Χάβος τελευταία δουλεύει τις τελικές κι αυτό κάποια στιγμή θα φανεί στο γήπεδο. Χρειάζεται υπομονή.

Τέλος, ο ξεχασμένος Φιλομένο εξακολουθεί να είναι τραυματίας και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Όσο για το φλέγον ζήτημα του Βιεϊρίνια η απόφαση σχετικά με τη χρησιμοποίησή του ή μη αναμένεται να ληφθεί το ερχόμενο Σάββατο, όταν ο Μάκης Χάβος θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το οποίο θα προετοιμαστεί σε δύο προπονήσεις.



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved