Μάντζιος: «Ώρα για την πρώτη μας νίκη»

Μάντζιος: «Ώρα για την πρώτη μας νίκη»

Πεπεισμένοι ότι η Κέρκυρα θα πανηγυρίσει την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ εμφανίστηκαν οι Ακης Μάντζιος και Στέλιος Ηλιάδης.

«Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με μια καλή ομάδα, όπως ο ΟΦΗ. Μια ομάδα, παράλληλα, που έχει τα ίδια προβλήματα, απ’ την αρχή της σεζόν, μ’ εμάς. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε καλά με τα παιδιά και είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μάντζιου που συνέχισε αναφερόμενος στο κρίσιμο για την ομάδα του παιχνίδι που ακολουθεί.

Ο Μάντζιος τόνισε χαρακτηριστικά:

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τους Κρητικούς:

«Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ, όπως και πέρσι, είναι μια ομάδα που παίζει μαζική άμυνα. Μια ομάδα, που  περιμένουμε να έρθει και να παίξει με διπλή και τριπλή ζώνη και, παράλληλα, έχει κάποιους παίκτες που είναι επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όπως ο Σίσιτς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι μας, χωρίς άγχος, προσπάθεια και κίνηση απ’ όλους τους παίκτες. Έχουμε προετοιμαστεί για να αντεπεξέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου κι έχουμε δουλέψει πάνω στις λύσεις που πρέπει να βρούμε. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, στα δύο τελευταία ματς υπάρχει αρκετή βελτίωση σε σχέση με τα δύο πρώτα. Ένα θέμα, που το δουλεύουμε καθημερινά. Θεωρώ, λοιπόν,  ότι και τις φάσεις θα κάνουμε και, με λίγη τύχη, θα βάλουμε και το γκολ, που θα μας δώσει τους τρεις βαθμούς».

Για τη μέχρι τώρα εικόνα της Κέρκυρας:

«Η ομάδα μας έχει βελτιωθεί σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού της στα δύο τελευταία ματς. Βάσει, λοιπόν, του προσώπου και της διάθεσης που δείχνουν τα παιδιά, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη μας νίκη. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να γεμίσουμε άγχος την ομάδα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά το Πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και –θα το λέω συνέχεια- χρειάζεται αρκετή υπομονή απ’ όλους, όσοι ασχολούνται με την ομάδα».

Για τους οπαδούς:

«Το συζητήσαμε και με τα παιδιά... Και στον αγώνα με την Ξάνθη ήταν δίπλα μας από το πρώτο λεπτό και μας βοήθησε πάρα πολύ, όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά και για την εκδρομή που έκαναν στο “Κλ. Βικελίδης”. Όπου, για 90 λεπτά δεν σταμάτησαν να βοηθάνε την ομάδα. Το οφείλουμε αυτό το 'ευχαριστώ'...»

Ηλιάδης: «Ελάτε να πανηγυρίσουμε!»

Τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας εκπροσώπησε ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος επίσης δήλωσε σίγουρος ότι ο ΑΟΚ θα πανηγυρίσει την παρθενική του νίκη και κάλεσε μάλιστα τον κόσμο να δώσει μαζικό παρών στο γήπεδο, ώστε ο πανηγυρισμός να είναι συνολικός.

«Γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, μ’ έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από ‘κεί και πέρα, όμως, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Και η κατάκτηση των τριών βαθμών εξαρτάται καθαρά και μόνο από εμάς. Σίγουρα, είναι άσχημο που δεν έχει έρθει ακόμη το τρίποντο. Το όποιο άγχος, ωστόσο, ξεπερνιέται μέσα από τις δουλειά. Εμείς, λοιπόν, έχουμε δουλέψει πολύ καλά γι’ αυτό το ματς και, χωρίς άγχος, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Μιλώντας εκ μέρους όλων των παικτών, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κέρκυρας. Καθώς και στον αγώνα με την Ξάνθη, στο νησί και σ’ αυτό με τον Άρη, έξω, ήταν δίπλα μας και τα 90 λεπτά, φωνάζοντας μόνο υπέρ μας – πράγμα, πιστέψτε με, πάρα πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές. Τον καλούμε, λοιπόν, το Σάββατο στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρώτη μας νίκη. Αυτό που μας δίνει ώθηση, είναι ότι στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μια οικογένεια – παίκτες, προπονητικό επιτελείο, διοίκηση. Αυτό, λοιπόν, θέλουμε να βγάλουμε και στο γήπεδο, για να καταφέρουμε την πολυπόθητη νίκη. Πέρα απ’ το βαθμολογικό όφελος, θα έχει μεγάλη αξία –και κυρίως- για την ψυχολογία της ομάδας. Πράγμα που στο ποδόσφαιρο παίζει σπουδαίο ρόλο».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved