Παρουσιάστηκαν οι νεοαποκτηθέντες του ΟΦΗ

Παρουσιάστηκαν οι νεοαποκτηθέντες του ΟΦΗ

Τα νέα αποκτήματα του ΟΦΗ παρουσίασε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Σήφης Κορωνάκης.

Ημέρα παρουσιάσεων ήταν η Τρίτη (03/07) για την ομάδα του Ηρακλείου. Ο Κορωνάκης παρουσίασε τα μεταγραφικά αποκτήματα των «μελανόλευκων», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητή.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Βλάχος από τη Χερσόνησο, ο Τάσος Τζιράκης του Ρούβα, ενώ επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Γιαγκιόζης, Μπέρκης και Κολιακουδάκης. Ο Ταχματζίδης του Ρούβα θα παρουσιαστεί τις προσεχείς ημέρες, όπως και ο Περογαμβράκης από τη Γέργερη.


«Μετά από 30 χρόνια ο ΟΦΗ κοιτάζει και πάλι τα δικά του παιδιά», είπε ο Κορωνάκης και συνέχισε: «Τα εμπιστευόμαστε και πιστεύω ότι θα σταδιοδρομήσουν στην ομάδα μας. Με τον Περογαμβράκη υπάρχει συμφωνία για δυο χρόνια. Εδώ είναι οι Κολιακουδάκης, Γιαγκιόζης, Τζιράκης και Βλάχος. Θα είναι μαζί μας φέτος τα παιδιά αυτά

Συζητάμε με τους Μπακάκη και Σεληνιωτάκη από τον ΑΟ Χανιά. Τα υπόλοιπα θέματα θα τα χειριστεί ο προπονητής που θα έρθει. Ήθελα να δώσω την ευκαιρία στα παιδιά αυτά. Η ομάδα έχει να βγάλει 20 χρόνια κρητικό παίκτη. Θα με θυμάστε σε μερικά χρόνια για το αν θα δικαιωθώ.

Υπάρχει πρακτικό της Διοικούσας και εξουσιοδότηση για να προχωρήσω σε μεταγραφές και στο θέμα προπονητή μέχρι τις 11 Ιουλίου».

Για τον Αναστόπουλο είπε: «Συζητάμε με διάφορους προπονητές, δεν έχω πάρει απόφαση. Με τον Αναστόπουλο είχαμε μια συζήτηση. Είχαμε συνεργασία 5 μήνες. Του είπα ότι δεν θα ήθελα να χαλάσει η συνεργασία. Έπρεπε να σεβαστεί τον θεσμό και να έρθει στο ραντεβού με την Διοικούσα Επιτροπή. Δεν το έκανε».

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές δήλωσαν:

Γιάννης Βλάχος:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο Σήφη Κορωνάκη. Ήταν ένα όνειρο για μένα από μικρός για να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα και χαίρομαι που δίνεται τώρα η ευκαιρία».

Τάσος Τζιράκης:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω στην ομάδα. Τώρα πια δεν είμαι μικρός. Έρχομαι με μοναδικό στόχο να παίξω και θα κάνω τα πάντα για αυτό».

Παύλος Κολιακουδάκης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει η ομάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Περίμενα χρόνια αυτήν την ευκαιρία. Θα κάνω ότι μπορώ».

Γιώργος Γιαγκιόζης:

«Από μικρό παιδί δουλεύω για το στόχο αυτό. Γνωρίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις στον ΟΦΗ. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να κρατήσουμε τον ΟΦΗ στην Α΄Εθνική. Η ομάδα δεν αξίζει να είναι χαμηλά».

Ανδρέας Μπέρκης:

»Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη. Από μικρό παιδί ήθελα να φορέσω την φανέλα αυτή. Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θα κάνω ό,τι μπορώ».



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved