Αμανατίδης: «Τσαμπουκάς» ο Διαμαντάκος, προσόντα ο Βλαχοδήμος»

Αμανατίδης: «Τσαμπουκάς» ο Διαμαντάκος, προσόντα ο Βλαχοδήμος»

Με τα καλύτερα λόγια για τους Δημήτρη Διαμαντάκο και Παναγιώτη Βλαχοδήμο μίλησε ο Γιώργος Αμανατίδης.

Ο Έλληνας σκάουτερ του Ολυμπιακού, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash FM» υποστήριξε πως ο Δημήτρης Διαμαντάκος βγάζει έναν ποδοσφαιρικό «τσαμπουκά» στο γήπεδο, ενώ ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έχει τα προσόντα να προσφέρει στους Πειραιώτες.

Αρχικά, ο Γιώργος Αμανατίδης μίλησε για τον Δημήτρη Διαμαντάκο: «Είναι ένα παιδί που τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και αγωνιστικά και σωματοδομικά η εξέλιξή του και η πρόοδός του είναι απίστευτη. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ, είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και για αυτό αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί αυτές τις εμφανίσεις. Του δόθηκε και η ευκαιρία από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι πολύ πιο κοντά και ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας και να πάρει και λεπτά συμμετοχής. Αυτό του έχει δώσει μια αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν τη δεδομένη χρονική περίοδο κι αυτό φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να ευχηθούμε όλοι το παιδί να είναι καλά και γερό γιατί από εκεί ξεκινούν όλα, ειδικά για έναν αθλητή και μετά αυτό που είναι να γίνει θα γίνει, όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Πιστεύω ότι ο Δημήτρης είναι πολύ προσγειωμένο παιδί, ξέρει ποιες είναι οι απαιτήσεις, ξέρει τι σημαίνει να φοράς το σήμα του Ολυμπιακού στο στήθος. Και ενώ είναι γενικά χαμηλών τόνων στο γήπεδο βγάζει έναν ποδοσφαιρικό «τσαμπουκά». Όλα ξεκινούν από το ότι ξέρει σε ποια ομάδα είναι και ποιες είναι οι απαιτήσεις και ότι καθημερινά δίνει εξετάσεις. Τα τελευταία χρόνια που είναι κοντά μας η εξέλιξή του πραγματικά είναι θεαματική».

Όσον αφορά στα στοιχεία που έχει ο Έλληνας επιθετικός, σχολίασε: «Είναι σέντερ φορ, αλλά μπορεί να παίξει και στην άκρη, λόγω των προσόντων του και της ταχύτητάς του, αλλά εμείς καθώς και ο Βαλβέρδε θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε στην κορυφή της επίθεσης. Από αυτό και μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει ποια είναι τα στοιχεία του. Ότι άρεσε στον κ. Βαλβέρδε, να έχει έναν σέντερ φορ με διαρκή κίνηση, να έχει ταχύτητα, καλή τεχνική, είναι στοιχεία τα οποία έχει ο Διαμαντάκος και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να τα προσφέρει για πολλά ακόμα χρόνια στην ομάδα μας».

Παράλληλα, ο σκάουτερ των Πειραιωτών μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Παναγιώτη Βλαχοδήμο: «Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Βλαχοδήμο. Το παιδί πραγματικά έχει τέτοια προσόντα που μπορούν με τη σωστή δουλειά, με έναν προγραμματισμό, και με την άφιξή του στον Ολυμπιακό αν κλείσει τα αφτιά του, σκύψει το κεφάλι και δουλέψει, μπορεί να βελτιώσει την όποια αδυναμία έχει, γιατί έχει σαν ποδοσφαιριστής. Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, και μπορεί να την εκμεταλλευτεί με απίστευτη ταχύτητα.

Επίσης έχει καταφέρει και έχει πετύχει κάποια πολύ σημαντικά γκολ, κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες. Αν κρίνουμε από το μεταξύ μας ματς, η κίνησή του όπως βγήκε στην πλάτη της άμυνας, ήταν εξαιρετική. Γενικότερα είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει τρομερά στοιχεία, πολύ καλή ταχύτητα, και παίζει με ψηλά το κεφάλι και του αρέσει να πηγαίνει πάνω στον αντίπαλο και η ατομική μονομαχία. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα στοιχεία θα τα δείξει και εδώ στην ομάδα μας και θα έχει και τη βελτίωση που πρέπει να έχει ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής σαν τον Βλαχοδήμο».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved