Παναθηναϊκός: Χαιρέτησε αλλά… περιμένει ο Φερέιρα!

Παναθηναϊκός: Χαιρέτησε αλλά… περιμένει ο Φερέιρα!

Αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Φερέιρα, μετά το ματς με την ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να δείξει ότι αποχωρεί από την ομάδα. Άλλωστε, εκκρεμεί και το ραντεβού του με τον Γόντικα. Τα σενάρια πάντως που θέλουν τον Δώνη… stand by ακούγονται ήδη!

Πολλοί θα περίμεναν ότι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ θα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά. Ήταν, η αλήθεια είναι, αλλά ελέω… Σωτήρη Νίνη! Ο διεθνής μέσος άκουσε όλους ανεξαιρέτως τους συμπαίκτες του να του εύχονται καλή επιτυχία ενώ κάποιοι φρόντισαν να του εκφράσουν την επιθυμία τους και για το… εις το επανιδείν. Εμφανώς συγκινημένος εκείνος τους ευχαριστούσε, ενώ αγκαλιάστηκε και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Σε ό,τι αφορά στον Πορτογάλο τεχνικό, τώρα, φρόντισε να ασπαστεί όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές του και να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση. Τα λόγια και η έκφραση του προσώπου του πάντως κάθε άλλο παρά έδειχναν ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο Φερέιρα μιλούσε προς τους «πράσινους»…

Σε κάθε περίπτωση, το αν θα παραμείνει ο 65χρονος προπονητής στο τιμόνι του Παναθηναϊκού θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τις εξελίξεις στο διοικητικό επίπεδο, αρχής γενομένης από το θέμα με την αδειοδότηση. Είναι δεδομένο ότι για να πειστεί ο Φερέιρα να συνεχίσει την δουλειά του θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Το είπε άλλωστε και στην τελευταία του συνέντευξη.

Περιμένει λοιπόν να δει κι αυτός, όπως και όλοι τι θα γίνει με την αδειοδότηση, αλλά και τι θα του πει ο Δημήτρης Γόντικας στη συνάντησή τους. Μια συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα κανονικά, όπως είπε μάλιστα ο ίδιος στους παίκτες και τους συνεργάτες του μέσα στα αποδυτήρια, αλλά πήρε μετάθεση για το τέλος του μήνα. Όταν και θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι μέλει γενέσθαι!

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν αρχίσει να ακούγονται εδώ και καιρό ήδη φήμες σχετικά με πιθανούς διαδόχους του. Δεν αποτελεί… μυστικό ότι ο Γιώργος Δώνης «παίζει» συνέχεια, ανεξάρτητα αν πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι, αν φύγει από το Περιστέρι, θα το κάνει για τον… ΠΑΟΚ. Λύσεις… εκ των έσω, όπως για παράδειγμα του Χουάν Ρότσα επίσης βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων της ΠΑΕ, ωστόσο τα πάντα είναι ανοιχτά την δεδομένη χρονική στιγμή…



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved