Ματθαίος στο Onsports: «Θετικό κλίμα για Μαρτίνεθ και Ολυμπιακό»

Ματθαίος στο Onsports: «Θετικό κλίμα για Μαρτίνεθ και Ολυμπιακό»

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, σύμφωνα με όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Onsports, ο Ελληνας εκπρόσωπος του Ισπανού τεχνικού, Ηλίας Ματθαίος.

Ο τεχνικός που οδήγησε την Λεβάντε στο Europa League αντιμετωπίζει «ζεστά» την προοπτική συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», δεδομένης της επιθυμίας του να κάνει καριέρα εκτός Ισπανίας, σε σύλλογο ο οποίος θα συμμετέχει στην διοργάνωση του Champions League.

Στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο Ηλίας Ματθαίος, αρχικά μας ανέλυσε τα μέχρι τώρα δεδομένα στην περίπτωση του 47χρονου προπονητή.

«Δύο είναι τα δεδομένα. Το πρώτο έχει να κάνει με την πρόταση της Λεβάντε για την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό άλλωστε, έπειτα από την άκρως φετινή πετυχημένη πορεία και την έξοδο στο Europa League.

Το δεύτερο, αφορά την θέληση του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ να ξεκινήσει καριέρα εκτός Ισπανίας, αρκεί η ομάδα με την οποία θα συνεργαστεί να συμμετέχει στον θεσμό του Champions League».


                                                            «Καμία ρήτρα αποδέσμευσης»

Σε ερώτησή μας εάν συμπεριλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του 47χρονου τεχνικού (όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ) ο Ελληνας ατζέντης μας παρέπεμψε στην δήλωση που έκανε στις 4 Μαΐου στο Onsports και επανέλαβε τα εξής:

«Σας παραπέμπω σε προ ημερών δήλωσή μου στο δικό σας site, μέσω της οποίας αποσαφηνίζω ότι όποιος διαβάσει προσεχτικά το συμβόλαιο του Μαρτίνεθ με την Λεβάντε, θα διαπιστώσει πως δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσής του με την ισπανική ομάδα».

                                                         «Σειρήνες» και από την Premier League

Εκτός όμως από τους πρωταθλητές Ελλάδας τις... κεραίες τους προς τον Ισπανό τεχνικό, έχουν στρέψει και αγγλικές ομάδες που συμμετέχουν στην Premier League.

«Υπήρξε ενδιαφέρον από συλλόγους της Premier League και το θέμα παραμένει ανοιχτό. Αλλωστε όπως γνωρίζουμε, αρκετές ομάδες στην Αγγλία δεν έχουν καταλήξει σε συνεργασία με προπονητή για τη νέα περίοδο. Θεωρώ ότι έτσι και αλλιώς, μέχρι το τέλος Μάιου θα καταλήξει ο Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ στην ομάδα με την οποία θα συνεργαστεί τη νέα περίοδο. Εγώ εύχομαι να είναι ο Ολυμπιακός…».

Οσο για το κατά πόσο ο Μαρτίνεθ «βλέπει» θετικά την προοπτική της μετακόμισής του στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού;

«Η πρόθεσή του είναι να εργαστεί εκτός Ισπανίας και είναι διευκρινιστική, όσον αφορά εάν ο ίδιος ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό».

Για τις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο κ. Ματθαίος απέφυγε να βγάλει προς τα έξω λεπτομέρειες, ωστόσο το στίγμα που έδωσε είναι θετικό και ουσιαστικά αφήνει αρκετές ελπίδες συνεργασίας.

«Επαφές γίνονται μεταξύ των εκπροσώπων του Μαρτίνεθ και του Ολυμπιακού. Το κλίμα παραμένει θετικό…».

                                             «Γνωστός λόγω Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός στην Ισπανία»

Ο Ισπανός κόουτς είναι καλά… διαβασμένος σχετικά με τους «ερυθρόλευκους», καθώς και για τα «ήθη και έθιμα» του ελληνικού πρωταθλήματος, λόγω της παρουσίας του συμπατριώτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα γνωστή στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, από την στιγμή που είναι μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Champions League και σχεδόν μονοπωλεί τους τίτλους στην ελληνική Super League. Φυσικά η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε διευκολύνει τις προθέσεις και τις γνώσεις που αποκομίζουν οι Ισπανοί τεχνικοί για την ομάδα του Πειραιά».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved