Λάζαρος: «Εγώ δεν είμαι αχάριστος»

Λάζαρος: «Εγώ δεν είμαι αχάριστος»

Για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι τον αντιμετώπισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρά τον τραυματισμό του, μίλησε στους συμπαίκτες του στην Εθνική ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο διεθνής μέσος του «τριφυλλιού», όπως αναφέρει η εφημερίδα Derby, εκμυστηρεύτηκε στους υπόλοιπους συμπαίκτες του πως κατάφερε να επιστρέψει υγιής και δυνατός, παίρνοντας ξανά την κλήση του Φερνάντο Σάντος για να δώσε το «παρών» στις υποχρεώσεις της Εθνικής.

«Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλοι μέσα στην ομάδα έπαιξε σπουδαίο ρόλο στον ψυχολογικό τομέα. Με βοήθησε πάρα πολύ να ξεπεράσω την όποια απογοήτευση υπήρχε τον πρώτο καιρό και τις φοβίες όταν βρισκόμουν στον δρόμο της επιστροφής στα παιχνίδια», έλεγε μεταξύ άλλων στους συμπαίκτες του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο άσος του Παναθηναϊκού υποστήριζε επίσης πως: «Εγώ δεν είμαι αχάριστος. Ούτε ξεχνάω πόσο μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν. Πως να μην μπω... τρελαμένος στο γήπεδο όταν άρχισα να ξαναπαίζω; Η ομάδα αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αναγκάζεται να παίζει με απουσίες και χρειάζεται όλοι να δίνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα».



Τένις: Αμφίβολη η συμμετοχή Τσιτσιπά στο Davis Cup
Τένις: Αμφίβολη η συμμετοχή Τσιτσιπά στο Davis Cup
ΟΦΗ: Ενίσχυση με Βούκοτιτς για τους κρητικούς
ΟΦΗ: Ενίσχυση με Βούκοτιτς για τους κρητικούς
EuroLeague: Παραμένει στη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς
EuroLeague: Παραμένει στη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς
Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη League Phase
Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη League Phase
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved