Μώραλης: «Να ζητήσει συγνώμη ο Γόντικας»
SHARE

Μώραλης: «Να ζητήσει συγνώμη ο Γόντικας»

Να δώσει εξηγήσεις για τις ατυχείς (όπως τις χαρακτήρισε) δηλώσεις του περί φιλικών και ντέρμπι, κάλεσε τον Δημήτρη Γόντικα - τον οποίο και κατηγόρησε για ανέντιμη στάση - ο Γιάννης Μώραλης.

Ο Δ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού φιλοξενούμενος στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM», εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού απαιτώντας να δώσει στοιχεία γιατί πλήττεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος ή αλλιώς να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επεισόδια των Ιωαννίνων, τις μεταγραφές, αλλά και στη θέση των «ερυθρολεύκων» για τις μετακινήσεις.

«Άποψή μας είναι πως όταν κάποιος κατέχει μια θέση όπως αυτή που έχει ο κ.Γόντικας, δηλαδή, πρόεδρος μιας ΠΑΕ, μιας μεγάλης ΠΑΕ όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέει. Ειδικά όταν ο λόγος αυτός είναι δημόσιος πρέπει να είναι τεκμηριωμένος ώστε να μην θεωρείται ανεύθυνος», τόνισε αρχικά ο Μώραλης, για να συμπληρώσει σχετικά με τις δηλώσεις Γόντικα:

«Το λιγότερο που θα πρέπει να περιμένουμε που είμαστε στη Super League και είμαστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να μας ποιοι –κατά τη γνώμη του- και ποιες ομάδες δίνουν φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εάν δεν γίνει αυτό, νομίζω ότι είναι κοινή λογική, ότι οι δηλώσεις αυτές είναι παντελώς ανεύθυνές. Βέβαια οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε μια συνέχεια δηλώσεων του προπονητή του Παναθηναϊκού, οι οποίες και πάλι νομίζω ότι πρόκειται περί ατυχών δηλώσεων καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να μπούμε σε μια λογική για το «πώς» παίζει η μια ομάδα με την άλλη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μια ομάδα έχει διαφορετική απόδοση τη μια ημέρα και παίρνει ένα αποτέλεσμα, την άλλη όχι. Μια φορά μπορεί να πετύχει δύο γκολ την άλλη τρία.  Η εικόνα που προφανώς εσκεμμένα προσπαθεί να περάσει ο Παναθηναϊκός είναι ατυχή και επαναλαμβάνω μια παντελώς ανεύθυνη στάση.

Αν όμως αύριο το πρωί ο κ. Γόντικας έχει τα στοιχεία ή και ενδείξεις ότι πράγματι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, γιατί δεν κατονόμασε τον Ολυμπιακό για να μπορώ να μιλήσω, γιατί εάν το έκανε θα μπορούσα να απαντήσω με τα παιχνίδια και τις ομάδες που έχει χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός .

Συνολικά ως Σούπερ Λιγκ τίθεται θέμα. Αν δεν του κάνει του κου. Γόντικα θα πρέπει στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ που ο κ.Γόντικας έρχεται και προασπίζεται μαζί με τους άλλους προέδρους την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου να μας πει που αναφέρεται. Σε ποιες ομάδες, ποιους ποδοσφαιριστές και ποιους προπονητές εννοεί. Για το να ακυρώνουμε ή να ισοπεδώνουμε το σύνολο των ομάδων ή το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι απαράδεκτο και εγκληματικό για την αξιοπιστία την οποία όλοι θέλουμε να προφυλάξουμε και για την οποία πλήττεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν αρμόδια όργανα. Σαφέστατα όταν κάποιοι και στην περίπτωσή που αναφερόμαστε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού λέει δημόσια ότι υπάρχουν φιλικά παιχνίδια θα πρέπει να κληθεί από τα αρμόδια όργανα και να τον ρωτήσουν τι εννοεί. Αν δεν κατονομάσει θα πρέπει –κατά την άποψή μου- να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι οι δηλώσεις του ήταν σε λάθος κατεύθυνση ή έγιναν υπό την φόρτιση του αγώνα. Διαφορετικά είναι αυτονόητο ότι όποιος κάνει μια καταγγελία θα πρέπει να την αποδεικνύει. Όταν είσαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού ή άλλων ομάδων θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να την υποστηρίξεις.

Διαφορετικά –επαναλαμβάνω- είναι μια παντελώς ανεύθυνη στάση η οποία πυροδοτεί το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί τον κ. Γόντικα τον ακούν και τον ακολουθούν και χιλιάδες οπαδοί. Το στενάχωρο είναι ότι δεν ήταν μια ατυχής δήλωση. Αλλά πρόκειται για μια συνέχεια δήλωσης του προπονητή του.

Δεν μπορεί ο κ. Φερέιρα να αφήνει υπονοούμενα για μια ομάδα όπως την Κέρκυρα και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα ότι δεν δίνει με το ίδιο πάθος τους αγώνες.

Το δεύτερο που αφορά τις χθεσινές δηλώσεις του κ.Γόντικα είναι ότι εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα. Σήμερα που όλοι οι Έλληνες διαπιστώσαμε –και λέω σήμερα γιατί χθες στη μετάδοση της NOVA δεν διαπιστώσαμε ότι είχαν γίνει επεισόδια σε καμία περίπτωση και μάλιστα τέτοιας έκτασης- αν μη τι άλλο αυτό που θα περίμεναν όλο ο κ. Γόντικας να ζητήσει συγγνώμη για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ και ενδεχομένως και κάποιοι άλλοι. Όταν ο κ. Γόντικας είναι γνώστης της συμφωνίας να μην γίνει καμία μαζική είσοδος οπαδών στο γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που έγιναν δηλώσεις και που αποσκοπούσαν».

-Για τις μετακινήσεις οπαδών, τόνισε:  «Θεωρητικά όλοι είμαστε υπέρ των μετακινήσεων. Είναι απαράδεκτο να μην μπορούν να γίνουν μετακινήσεις. Από την άλλη υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα τα οποία δεν επιτρέπουν να γίνουν στο σύνολό τους μετακινήσεις. Υπάρχουν όμως κι αγώνες που πάρα πολύ εύκολα μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες τους και οι οπαδοί των δύο ομάδων. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε Αγγλία. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι, μέχρι να φτάσουμε σε ένα σημείο αφού αλλάξει η λειτουργία της αστυνομίας, αφού δοθούν αρμοδιότητες στις εταιρίες σεκιούριτι κι εμείς οι ομάδες κοιτάμε που δίνουμε τα επεισόδια να γίνονται αγώνες με την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων. Εμείς έχουμε την ικανοποίηση να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία των οπαδών μας και στο Καραϊσκάκη και εκτός. Τα έκτροπα που έγιναν χθες ήταν απαράδεκτα και πρώτα έπρεπε να καυτηριάσει αυτά. Επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟ ήταν παρών έπρεπε να τα καταδικάσει».

-Για το αν θα πάρει ο Ολυμπιακός εισιτήρια για την Ξάνθη υπογράμμισε:  «Θα ζητήσουμε και θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουμε. Η παρουσία των οπαδών μας είναι άψογη. Και αν θέλετε να ξέρετε αυτή είναι η ανησυχία μας. Αν δεν επιβληθούν ποινές για επεισόδια αντιλαμβάνεστε ότι ενδεχομένως και οι δικοί μας φίλαθλοι - αφού δεν υπάρχουν ποινές - ενδεχομένως να επιχειρήσουν να κάνουν τέτοια περιστατικά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το κάνουν γιατί δεν θέλουν να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, αλλά θα υπάρχει ένα άσχημο προηγούμενο».

-Για τα βραβεία του ΠΣΑΠ το σχόλιο του κ. Μώραλη ήταν το εξής: «Πράγματι είχαμε πολλές παρουσίες και αυτό είναι ένα ευτύχημα. Αλλά εκτός από το βραβείο που πήρε ο Αβραάμ, θέλω να πω ότι υποψήφιοι ήταν τρεις που προέρχονται από τον Ολυμπιακό. Ειδικότερα στο θέμα των Ελλήνων παικτών που και οι τρεις υποψήφιοι ήταν από τον Ολυμπιακό».

-Για τις επικείμενες μεταγραφές τόνισε χαρακτηριστικά: «Η περίοδος Ιανουαρίου δεν είναι η καλύτερη για να κάνεις μεταγραφές. Είναι καλή για να καλύψεις κάποιες ανάγκες. Την περσινή περίοδο κάναμε δύο μεταγραφές και μας βγήκαν. Τώρα είμαστε σε ένα στάδιο που κοιτάζουμε να βρούμε έναν τερματοφύλακα και να ενισχυθούμε στο χώρο του κέντρου με έναν – δύο ποδοσφαιριστές. Ο Κάρολ εξετάζεται μεταξύ άλλων. Πραγματικά είναι μια περίπτωση που εξετάζεται. Δεν είναι μια απόφαση που έχει ληφθεί. Βρίσκεται σε καλή ηλικία για τερματοφύλακα, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Στο χώρο των χαφ υπάρχουν δεκάδες ονόματα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεπεράσει δύο μεγάλους σκοπέλους. Δεν έχει θέση ξένου και δεν μπορεί να πάρει αθλητές που έχουν αγωνιστεί στο Champions League γιατί επιθυμία είναι να μπορεί να αγωνιστεί και στο Europa League. Υπάρχουν προτάσεις που τις εξετάζουμε. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα ή μέχρι την επόμενη να έχουμε καταλήξει στους παίκτες που θέλουμε και να έχουμε ολοκληρώσει τις επαφές μας».


Europa League: Σούπερ «διπλά» για Λεβερκούζεν - Σάλτσμπουργκ, «ταπείνωση» Φενέρμπαχτσε
Europa League: Σούπερ «διπλά» για Λεβερκούζεν - Σάλτσμπουργκ, «ταπείνωση» Φενέρμπαχτσε
Δύσκολα η Μίλαν
Δύσκολα η Μίλαν
Δεν... κάηκε και πήρε βαθμό
Ολυμπιακός - Μπέτις 0-0
Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε Γκαρός
Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε Γκαρός

 • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Χάιντενχαϊμ
  23:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  00:35Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  01:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νασιονάλ ντε Μαδέιρα - Μπενφίκα
  01:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  01:45Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Γουέστ Χαμ
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  02:15Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  02:20Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λιαόνινγκ Λέοπαρντς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  03:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Λάτσιο - Απόλλων Λεμεσού
  03:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  04:10Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  04:15Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  04:40Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  05:25Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimin. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  05:45Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ Λάρνακας - Ζυρίχη
  06:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  06:05Αμβούργο, Γερμανία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • MotoGP 2018
  06:40Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  06:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  07:25Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  07:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Τσέλσι
  08:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Βόρσκλα
  08:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E2
  08:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  08:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Κροατία - ΗΠΑ
  09:30Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Αγώνας μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Λιαόνινγκ Λέοπαρντς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  09:45Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:55Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κοπεγχάγη - Ζενίτ
  10:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Ραπίντ Βιέννης - Σπαρτάκ Μόσχας
  10:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  10:50Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  11:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σλάβια Πράγας - Μπορντό
  12:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπεσίκτας - Σάρπσμποργκ
  12:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 9ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  13:00Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  14:05Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  14:15Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  14:45Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ (Ζ)
  15:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε (Ζ)
  15:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E9
  15:45Αθλητική εκπομπή.
 • MotoGP 2018
  15:55Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Κολονία (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  16:50Αφιέρωμα.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Moto2 2018
  17:10Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:203η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ζ)
  17:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:454η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  18:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018
  18:25Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  19:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε
  20:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Λουντογκόρετς - Λεβερκούζεν
  20:30UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto2 2018
  20:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies