Μώραλης: «Να ζητήσει συγνώμη ο Γόντικας»
SHARE

Μώραλης: «Να ζητήσει συγνώμη ο Γόντικας»

Να δώσει εξηγήσεις για τις ατυχείς (όπως τις χαρακτήρισε) δηλώσεις του περί φιλικών και ντέρμπι, κάλεσε τον Δημήτρη Γόντικα - τον οποίο και κατηγόρησε για ανέντιμη στάση - ο Γιάννης Μώραλης.

Ο Δ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού φιλοξενούμενος στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM», εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού απαιτώντας να δώσει στοιχεία γιατί πλήττεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος ή αλλιώς να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επεισόδια των Ιωαννίνων, τις μεταγραφές, αλλά και στη θέση των «ερυθρολεύκων» για τις μετακινήσεις.

«Άποψή μας είναι πως όταν κάποιος κατέχει μια θέση όπως αυτή που έχει ο κ.Γόντικας, δηλαδή, πρόεδρος μιας ΠΑΕ, μιας μεγάλης ΠΑΕ όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέει. Ειδικά όταν ο λόγος αυτός είναι δημόσιος πρέπει να είναι τεκμηριωμένος ώστε να μην θεωρείται ανεύθυνος», τόνισε αρχικά ο Μώραλης, για να συμπληρώσει σχετικά με τις δηλώσεις Γόντικα:

«Το λιγότερο που θα πρέπει να περιμένουμε που είμαστε στη Super League και είμαστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να μας ποιοι –κατά τη γνώμη του- και ποιες ομάδες δίνουν φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εάν δεν γίνει αυτό, νομίζω ότι είναι κοινή λογική, ότι οι δηλώσεις αυτές είναι παντελώς ανεύθυνές. Βέβαια οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε μια συνέχεια δηλώσεων του προπονητή του Παναθηναϊκού, οι οποίες και πάλι νομίζω ότι πρόκειται περί ατυχών δηλώσεων καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να μπούμε σε μια λογική για το «πώς» παίζει η μια ομάδα με την άλλη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μια ομάδα έχει διαφορετική απόδοση τη μια ημέρα και παίρνει ένα αποτέλεσμα, την άλλη όχι. Μια φορά μπορεί να πετύχει δύο γκολ την άλλη τρία.  Η εικόνα που προφανώς εσκεμμένα προσπαθεί να περάσει ο Παναθηναϊκός είναι ατυχή και επαναλαμβάνω μια παντελώς ανεύθυνη στάση.

Αν όμως αύριο το πρωί ο κ. Γόντικας έχει τα στοιχεία ή και ενδείξεις ότι πράγματι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, γιατί δεν κατονόμασε τον Ολυμπιακό για να μπορώ να μιλήσω, γιατί εάν το έκανε θα μπορούσα να απαντήσω με τα παιχνίδια και τις ομάδες που έχει χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός .

Συνολικά ως Σούπερ Λιγκ τίθεται θέμα. Αν δεν του κάνει του κου. Γόντικα θα πρέπει στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ που ο κ.Γόντικας έρχεται και προασπίζεται μαζί με τους άλλους προέδρους την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου να μας πει που αναφέρεται. Σε ποιες ομάδες, ποιους ποδοσφαιριστές και ποιους προπονητές εννοεί. Για το να ακυρώνουμε ή να ισοπεδώνουμε το σύνολο των ομάδων ή το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι απαράδεκτο και εγκληματικό για την αξιοπιστία την οποία όλοι θέλουμε να προφυλάξουμε και για την οποία πλήττεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν αρμόδια όργανα. Σαφέστατα όταν κάποιοι και στην περίπτωσή που αναφερόμαστε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού λέει δημόσια ότι υπάρχουν φιλικά παιχνίδια θα πρέπει να κληθεί από τα αρμόδια όργανα και να τον ρωτήσουν τι εννοεί. Αν δεν κατονομάσει θα πρέπει –κατά την άποψή μου- να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι οι δηλώσεις του ήταν σε λάθος κατεύθυνση ή έγιναν υπό την φόρτιση του αγώνα. Διαφορετικά είναι αυτονόητο ότι όποιος κάνει μια καταγγελία θα πρέπει να την αποδεικνύει. Όταν είσαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού ή άλλων ομάδων θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να την υποστηρίξεις.

Διαφορετικά –επαναλαμβάνω- είναι μια παντελώς ανεύθυνη στάση η οποία πυροδοτεί το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί τον κ. Γόντικα τον ακούν και τον ακολουθούν και χιλιάδες οπαδοί. Το στενάχωρο είναι ότι δεν ήταν μια ατυχής δήλωση. Αλλά πρόκειται για μια συνέχεια δήλωσης του προπονητή του.

Δεν μπορεί ο κ. Φερέιρα να αφήνει υπονοούμενα για μια ομάδα όπως την Κέρκυρα και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα ότι δεν δίνει με το ίδιο πάθος τους αγώνες.

Το δεύτερο που αφορά τις χθεσινές δηλώσεις του κ.Γόντικα είναι ότι εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα. Σήμερα που όλοι οι Έλληνες διαπιστώσαμε –και λέω σήμερα γιατί χθες στη μετάδοση της NOVA δεν διαπιστώσαμε ότι είχαν γίνει επεισόδια σε καμία περίπτωση και μάλιστα τέτοιας έκτασης- αν μη τι άλλο αυτό που θα περίμεναν όλο ο κ. Γόντικας να ζητήσει συγγνώμη για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ και ενδεχομένως και κάποιοι άλλοι. Όταν ο κ. Γόντικας είναι γνώστης της συμφωνίας να μην γίνει καμία μαζική είσοδος οπαδών στο γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που έγιναν δηλώσεις και που αποσκοπούσαν».

-Για τις μετακινήσεις οπαδών, τόνισε:  «Θεωρητικά όλοι είμαστε υπέρ των μετακινήσεων. Είναι απαράδεκτο να μην μπορούν να γίνουν μετακινήσεις. Από την άλλη υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα τα οποία δεν επιτρέπουν να γίνουν στο σύνολό τους μετακινήσεις. Υπάρχουν όμως κι αγώνες που πάρα πολύ εύκολα μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες τους και οι οπαδοί των δύο ομάδων. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε Αγγλία. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι, μέχρι να φτάσουμε σε ένα σημείο αφού αλλάξει η λειτουργία της αστυνομίας, αφού δοθούν αρμοδιότητες στις εταιρίες σεκιούριτι κι εμείς οι ομάδες κοιτάμε που δίνουμε τα επεισόδια να γίνονται αγώνες με την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων. Εμείς έχουμε την ικανοποίηση να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία των οπαδών μας και στο Καραϊσκάκη και εκτός. Τα έκτροπα που έγιναν χθες ήταν απαράδεκτα και πρώτα έπρεπε να καυτηριάσει αυτά. Επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟ ήταν παρών έπρεπε να τα καταδικάσει».

-Για το αν θα πάρει ο Ολυμπιακός εισιτήρια για την Ξάνθη υπογράμμισε:  «Θα ζητήσουμε και θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουμε. Η παρουσία των οπαδών μας είναι άψογη. Και αν θέλετε να ξέρετε αυτή είναι η ανησυχία μας. Αν δεν επιβληθούν ποινές για επεισόδια αντιλαμβάνεστε ότι ενδεχομένως και οι δικοί μας φίλαθλοι - αφού δεν υπάρχουν ποινές - ενδεχομένως να επιχειρήσουν να κάνουν τέτοια περιστατικά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το κάνουν γιατί δεν θέλουν να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, αλλά θα υπάρχει ένα άσχημο προηγούμενο».

-Για τα βραβεία του ΠΣΑΠ το σχόλιο του κ. Μώραλη ήταν το εξής: «Πράγματι είχαμε πολλές παρουσίες και αυτό είναι ένα ευτύχημα. Αλλά εκτός από το βραβείο που πήρε ο Αβραάμ, θέλω να πω ότι υποψήφιοι ήταν τρεις που προέρχονται από τον Ολυμπιακό. Ειδικότερα στο θέμα των Ελλήνων παικτών που και οι τρεις υποψήφιοι ήταν από τον Ολυμπιακό».

-Για τις επικείμενες μεταγραφές τόνισε χαρακτηριστικά: «Η περίοδος Ιανουαρίου δεν είναι η καλύτερη για να κάνεις μεταγραφές. Είναι καλή για να καλύψεις κάποιες ανάγκες. Την περσινή περίοδο κάναμε δύο μεταγραφές και μας βγήκαν. Τώρα είμαστε σε ένα στάδιο που κοιτάζουμε να βρούμε έναν τερματοφύλακα και να ενισχυθούμε στο χώρο του κέντρου με έναν – δύο ποδοσφαιριστές. Ο Κάρολ εξετάζεται μεταξύ άλλων. Πραγματικά είναι μια περίπτωση που εξετάζεται. Δεν είναι μια απόφαση που έχει ληφθεί. Βρίσκεται σε καλή ηλικία για τερματοφύλακα, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Στο χώρο των χαφ υπάρχουν δεκάδες ονόματα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεπεράσει δύο μεγάλους σκοπέλους. Δεν έχει θέση ξένου και δεν μπορεί να πάρει αθλητές που έχουν αγωνιστεί στο Champions League γιατί επιθυμία είναι να μπορεί να αγωνιστεί και στο Europa League. Υπάρχουν προτάσεις που τις εξετάζουμε. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα ή μέχρι την επόμενη να έχουμε καταλήξει στους παίκτες που θέλουμε και να έχουμε ολοκληρώσει τις επαφές μας».


806 άλογα, 346 τελική ή αλλιώς McLaren N-Largo
806 άλογα, 346 τελική ή αλλιώς McLaren N-Largo
MVP της 10ης αγωνιστικής ο Πανταλέων
MVP της 10ης αγωνιστικής ο Πανταλέων
Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Αντώνη Κανάκη!
Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Αντώνη Κανάκη!
Στις 15 Ιανουαρίου η Γ.Σ.
Στις 15 Ιανουαρίου η Γ.Σ.

 • Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:15Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  16:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  16:30SS11 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  16:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:00Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  17:45Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2515η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Monster Energy Grand Prix Ceske republiky).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: ATP 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. - Πανιώνιος ΓΣΣ
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2803
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:05Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  21:40Sydney Gala.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:20WorldSBK Ταϊλάνδης. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Pick n' Roll
  22:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μπάσκετ: Πρίνστον - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς (Ζ)
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:20WorldSBK Ταϊλάνδης. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός
  23:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Κάρντιφ Σίτι
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:20Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη
  02:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  03:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  03:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Νυρεμβέργη
  04:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  05:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - Χάλκμπανκ
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  05:55Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. - Πανιώνιος ΓΣΣ
  06:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:10Atlanta Folds of Honor Quik Trip 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Pick n' Roll
  07:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  08:20Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  09:05Γαλλία-Κροατία, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ
  10:20Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - Χάλκμπανκ
  12:05CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Pick n' Roll
  13:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Κίκι Μπέρτενς
  14:35WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντόρτμουντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος Αθηνών (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:30Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  15:55SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:00Αφιέρωμα.
 • NBA Daily
  17:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • WRC 2018
  17:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  18:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  18:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimin).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Movistar de Aragon).
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  20:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2805
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  21:05Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies