Με Γελαδάρη και Ουέλινγκτον στο ΟΑΚΑ η Δόξα

Με Γελαδάρη και Ουέλινγκτον στο ΟΑΚΑ η Δόξα

Μία άκρως ανανεωμένη Δόξα Δράμας θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ για την εξ΄αναβολής αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη (18/1), αφού ο Μάκης Κατσαβάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τόσο τον Δημήτρη Γελαδάρη, όσο και τους νεοαποκτηθέντες Γκονζάλβες Ουέλινγκτον και Αμβρόσιο Παπαδόπουλο.

Οι ιθύνοντες των «μαυραετών», στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουν να ενισχύσουν τον σύλλογο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής, ήρθαν σε συμφωνία με τους τρεις άσους και πλέον ο Μάκης Κατσαβάκης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού διαθέτει περισσότερες λύσεις στη φαρέτρα του.

Τόσο ο Γελαδάρης που έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βέροια και επέστρεψε στη Δράμα, όσο και οι Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος, αφού υπέγραψαν τη Δευτέρα τα καινούρια συμβόλαιά τους, τέθηκαν άμεσα στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού και όχι μόνο έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση, αλλά συμπεριλήφθηκαν και στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους», με τους δυο πρώτους μάλιστα να θέτουν και σοβαρή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα.

Μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Δόξας βρίσκεται τέλος και ο νεαρός μέσος Θωμάς Γκαρακλίδης που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Έβρο και αποτελεί προσωπική επιλογή του Κατσαβάκη.

Οι «εκλεκτοί» της αποστολής που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα είναι έτσι οι: Σέρεμετ, Θεοδωρόπουλος, Αμπουμπακάρι, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Αραβίδης, Στεργιανός, Λεάντρο, Βάντερσον, Σικαλιάς, Σοϊλέδης, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Ουέλινγκτον, Αγγελούδης, Μπριλάκης, Ψυχογιός, Κάπελ.



Κατηφόρα για Τσιτσιπά, εκτός Top-50
Κατηφόρα για Τσιτσιπά, εκτός Top-50
Αντετοκούνμπο: «Ήθελα να επιστρέψω στο ματς αλλά μου είπαν ότι δεν αξίζει»
Αντετοκούνμπο: «Ήθελα να επιστρέψω στο ματς αλλά μου είπαν ότι δεν αξίζει»
Μπαρτσελόνα: Σάρωσε στις εκλογές ο Λαπόρτα και παραμένει Πρόεδρος
Μπαρτσελόνα: Σάρωσε στις εκλογές ο Λαπόρτα και παραμένει Πρόεδρος
Ο Σίνερ «τελείωσε» τον Μενβέντεφ και έγραψε ιστορία
Ο Σίνερ «τελείωσε» τον Μενβέντεφ και έγραψε ιστορία
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved