Κατσαβάκης: «Για να σωθούμε πρέπει να γίνουν τα… απίστευτα»!
SHARE

Κατσαβάκης: «Για να σωθούμε πρέπει να γίνουν τα… απίστευτα»!

Ρεαλιστής ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, δήλωσε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι απίθανη η σωτηρία.

{textlink02}

Συνέντευξη Τύπου στο Καυτανζόγλειο έδωσε ο Μάκης Κατσαβάκης τη Δευτέρα (12/12), για την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Μετά από δύο μέρες που είχα επαφές με τον πρόεδρο στην Αθήνα, αποφάσισα να αναλάβω την ομάδα σε μία δύσκολη χρονική στιγμή. Βλέποντας έτσι ευρύτερα, τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος, έχω την αίσθηση ότι η Δόξα σε λίγο καιρό θα είναι από τις πιο σταθερές ομάδες, αρκεί αυτό το διάστημα να μεθοδεύσουμε όσο γίνεται περισσότερο την ενίσχυση της ομάδας, σε συνδυασμό πάντα με το ότι οι υπόλοιπες με τα χρέη που έχουνε, πιθανώς να βρεθούνε στην συνέχεια στις παρακάτω κατηγορίες. Και όταν λέω «σταθερές ομάδες» μιλάω για μελλοντικά.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κανένα οικονομικό χρέος και αυτό το είδα με τα μάτια μου, με βάση τα χαρτιά που μου έδειξε ο πρόεδρος, δεν θα γίνουν μεταγραφές μεγάλων συμβολαίων. Αυτή είναι η πολιτική και η φιλοσοφία με την οποία συμπλέω και εγώ. Το να κάνεις συμβόλαια και να μην μπορείς να τα πληρώσεις, είναι δώρο άδωρο. Η ομάδα με τα ταλέντα από την Δράμα και την υπόλοιπη Μακεδονία, θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί στην μεγάλη κατηγορία, αν φέτος προλάβει και σώσει την παρτίδα.

Αν όχι θα ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για αυτή την σταθερότητα που είπα. Όπως είναι σήμερα για να σωθεί η παρτίδα πρέπει να γίνουν απίστευτα πράγματα. Δεν υπάρχει και η πολυτέλεια του χρόνου για να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά σίγουρα υπάρχουν τα ποσοστά. Αυτά τα ποσοστά ,τα λίγα, καλούμαστε εγώ και οι παίκτες, να τα παλέψουμε να τα αυξήσουμε και ότι προκύψει».

«Η ομάδα του αύριο»

«Εκεί περίπου επικεντρώσαμε το στόχο, ότι πρέπει η ομάδα να πλαισιωθεί από πιτσιρικάδες, να αξιοποιηθούν και από εκεί και πέρα η ομάδα να ρολάρει και να αρχίσει να βαδίζει. Ο στόχος με τον οποίο έγινε η συμφωνία μας με τον πρόεδρο είναι να χτίσουμε την ομάδα του αύριο. Σε αρκετά σημεία συμπλεύσαμε με τον πρόεδρο. Αρχίζουμε από αυτή την εβδομάδα να μαζεύουμε παιδιά και επαγγελματίες για να αξιολογήσουμε και το υπάρχων δυναμικό όσο μας επιτρέπει η πολυτέλεια του χρόνου μιας εβδομάδας. Και κάποια παιδιά που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας, θα πλαισιωθούν από άλλους που σίγουρα θα ευελπιστούν σε πολλά περισσότερα από τους παρόντες».

Όσο για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος, ο Κατσαβάκης είπε: «Μία ομάδα η οποία θα παλέψει όλα τα παιχνίδια με το ποσοστό των δυνάμεων της. Και παιχνίδι με το παιχνίδι σίγουρα θα μας νιώθουν οι αντίπαλοι μας. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πέντε απόντες. Παιδιά που με βάση το δυναμικό της ομάδας θα μας έδιναν βοήθειες. Φυσικά πάντα προσδοκούμε την ενίσχυση τεσσάρων πέντε επαγγελματιών και κάποιων μικρών οι οποίοι θα μπορούν να σηκώσουν και αυτοί μέσα στην πάροδο του χρόνου την φανέλα της ομάδας».

Σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής φέτος στο γήπεδο της Δόξας, απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει φέτος. Στο γήπεδο θα αρχίσουν έργα τα οποία δεν προλαβαίνουν να ολοκληρωθούν, οπότε η ομάδα θα βγάλει όλο το πρωτάθλημα εδώ στο Καυτανζόγλειο. Και αυτό βέβαια θα είναι ένα μειονέκτημα. Αν παίζαμε στην Δράμα, η Δράμα μαζεύει και 7 και 8 και 10 χιλιάδες κόσμο, ακόμη και 12!! Βέβαια αυτή τη χρονική στιγμή όλες οι ομάδες έχουν χάσει φιλάθλους από τις τηλεοπτικές μεταδώσεις. Μέσα στην Δράμα θα είχαμε 3 με 4 χιλιάδες κόσμο παρότι η ομάδα είναι σε αυτό το επίπεδο. Και θα ήταν μια πρόσθετη ενίσχυση».

Για τα αδύνατα σημεία που εντόπισε αγωνιστικά:

«Η ατομική τακτική είναι κάτι που σίγουρα βελτιώνεται, αν και εξαρτάται από την δεκτικότητα του παίκτη. Σε συνδυασμό με τον τακτικό προσανατολισμό, δηλαδή να γίνουμε πιο ομάδα. Λειτουργούν μεμονωμένα τα άτομα. Κάτι που θέλει δουλειά, προπονήσεις περισσότερες και χρόνο. Μια πολυτέλεια που δεν τη έχουμε. Θα θέλαμε και περισσότερα τρεξίματα που αντισταθμίζουν τις τεχνικοτακτικές ατέλειες. Η ομάδα μπήκε στο πρωτάθλημα αργά, φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή. Έγινε η προσπάθεια από τον προηγούμενο συνάδερφο και από τον Στέλιο τον Πούλο που είναι ο υπεύθυνος για το κομμάτι του τσεκαρίσματος. Έγινε καλή προσπάθεια, στο μέτρο του δυνατού».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Αν γυρίσουν τα δύο παιδιά, ο Λίμα θα μας δώσει μια λύση, ο Μπριλάκης δεν γυρίζει, ο Ψυχογιός …ούτε και αυτός, Με τους υπάρχοντες θα προσπαθήσουμε ότι μπορούμε. Ο ΠΑΟΚ όσο αντέχουν τα πόδια μας θα μας νιώσει»!

Για τα μεταγραφικά: «Έχω την αίσθηση ότι αυτά που είπαμε με τον πρόεδρο θα τα κάνουμε. Η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά τα οποία θέλουν μια στήριξη με μεταγραφές. Και συνδυασμό ότι η ομάδα μαθηματικά πάντα ελπίζει αι με δεδομένο ότι με τα νέα μέτρα που θα παρθούνε θα υπάρχουν ομάδες που θα πέσουν κατηγορία. Η Δόξα ελπίζει στην παραμονή και από αυτό. Θα παλέψει, θα μαζέψει όσους βαθμούς γίνεται και θα ελπίζει και σε αυτό».


My style rocks Gala: Τι φόρεσε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και άφησε άφωνη την Σπυροπούλου;
My style rocks Gala: Τι φόρεσε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και άφησε άφωνη την Σπυροπούλου;
Μπαρτσελόνα-Λεγανές 3-1: «Καθάρισε» ο Μέσι! (video)
Μπαρτσελόνα-Λεγανές 3-1: «Καθάρισε» ο Μέσι! (video)
Το «αντίο» του Γιαννούλη στον Ατρόμητο (photos)
Το «αντίο» του Γιαννούλη στον Ατρόμητο (photos)
Οριστικό: Στον Ατρόμητο ο Ουάρντα! (photos)
Οριστικό: Στον Ατρόμητο ο Ουάρντα! (photos)

 • Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  22:30Χένρι Σεχούδο - Τι Τζέι Ντίλασο. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • NASCAR Decades: 90's
  22:35Μέρος Β'. Ντοκιμαντέρ.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Σάρλοτ Χόρνετς (Ζ)
  23:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • RBAR 2018
  23:10Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • SportShow
  23:30Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  23:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:00Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  00:20Σπάρτη. 7ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - F91 Ντουντελάνζ
  00:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  01:3010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιρτζίνια Καβαλίερς - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Χάντμπολ: Κίελο - Ράιν Νέκαρ
  02:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χέρτα Βερολίνου
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρόμα
  02:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  04:00Μόντε Κάρλο.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  04:30Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ποδόσφαιρο: Βόρσκλα - Άρσεναλ
  04:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  05:00Χάγη, Ολλανδία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Sports Classics: ABC of Crashed Ice
  05:15Μάθετε την ορολογία για αυτό το άθλημα ταχύτητας καθώς και τους κανόνες που το διαχωρίζουν από τα όρια της βαρβαρότητας. Ένας οδηγός για το Red Bull Crashed Ice.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  06:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  06:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Αϊντχόφεν - Μπαρτσελόνα
  07:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Περιστέρι Βίκος Cola
  08:00Betshop Basket League 2018-19. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  08:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χέρτα Βερολίνου
  08:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019
  09:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Λέστερ
  09:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E6
  09:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Σάρλοτ Χόρνετς
  10:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 1ος σταθμός: Τέξας. Στιγμιότυπα.
 • SportShow
  10:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  11:30Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  12:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  12:15Gearing Up.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  12:30Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • NBA Daily
  12:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  13:00Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  13:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βόλφσμπουργκ
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  14:40Ανασκόπηση της σεζόν.
 • RBAR 2018
  15:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  15:50Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Μπάσκετ: Ιντιάνα Πέισερς - Σάρλοτ Χόρνετς
  16:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:25Μόντε Κάρλο.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  16:30Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Nations Cup 2019
  17:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μιλγουόκι Μπακς - Ντάλας Μάβερικς (Ζ)
  19:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Topspin
  19:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μηχανοκίνητα: ROC Race of Champions 2019
  20:00Specials. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος, Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  21:00Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Μπερλίν Βόλεϊ - Σκρα Μπέλχατοφ
  21:30CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies