Γαλανόπουλος: «Η χημεία με τον κόσμο μάς δίνει ώθηση στο γήπεδο»

Γαλανόπουλος: «Η χημεία με τον κόσμο μάς δίνει ώθηση στο γήπεδο»

Ο Άρης Γαλανόπουλος παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε πως  ο ΟΦΗ θα έκανε ένα τέτοιο καλό ξεκίνημα, ενώ μίλησε για την ιστορία που έχει η κρητική ομάδα, την οποία όλοι οι παίκτες τιμούν με την απόδοσή τους στο γήπεδο.

{textlink02}

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γαλανόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν περίμενε αυτή την πορεία του ΟΦΗ: «Δεν θα πίστευα το καλοκαίρι ότι θα είμαστε εδώ τώρα. Είχαμε καλή ψυχολογία λόγω και της ανόδου, αλλά τόσο καλά δεν το περιμέναμε ούτε εμείς. Όταν ξεκινά μια καινούργια χρονιά κι έρχονται νέοι παίκτες, υπάρχει ρίσκο. Μας βοήθησε, όμως, ότι έμειναν πολλοί έμπειροι παίκτες και ο ίδιος προπονητής. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι συνέχεια δίπλα μας και ότι οι καινούργιοι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες που ταίριαξαν αμέσως στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ομάδας».

Για τη «βαριά» φανέλα του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια από τις καταξιωμένες ομάδες της Ελλάδας. Έχει μια ιστορία που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Έχουμε καταφέρει αυτό -αντί να μας αγχώνει- να μας δίνει ώθηση για να τιμάμε τη φανέλα. Ο κόσμος έχει συσπειρωθεί, είναι δίπλα μας και όλη αυτή η χημεία βγαίνει και στο γήπεδο».

Για το φόβο μήπως η έλλειψη προετοιμασίας φανεί προσεχώς: «Είναι πολύ δύσκολο να βγάζεις από το μυαλό σου πράγματα και τρόπους δουλειάς που έχεις βιώσει ποδοσφαιρικά τόσα χρόνια. Η προπονητική, όμως έχει εξελιχθεί και μπορεί να δώσει λύσεις για περίεργες καταστάσεις όπως αυτή που βρεθήκαμε εμείς. Πιστεύω πως δεν θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να μην μας προδώσουν οι δυνάμεις μας και να συνεχίσουμε έτσι».

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος: «Από τη μια βδομάδα στην άλλη βλέπουμε ανακατατάξεις στο πρωτάθλημα. Ομάδες που νικούν τη μια, χάνουν την άλλη, ενώ δεν υπάρχουν πάντα φαβορί και αουτσάιντερ. Μέχρι την 8η-9η αγωνιστική όλα ήταν πιο ήρεμα, αλλά τώρα άρχισαν να μπαίνουν πάλι στο μυαλό μας διάφορα θέματα. Έχει δρόμο ακόμα και πιστεύω πως θα δούμε κι άλλα αποτελέσματα που δεν θα περιμένουμε. Αυτό είναι καλό, ομορφαίνει το άθλημα και δίνει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα».

Για το πώς ζει η πόλη την πορεία του ΟΦΗ: «Το Ηράκλειο είναι μια πιο κλειστή κοινωνία από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει στο DNA της το ποδόσφαιρο. Έχει δυο ομάδες στη Σούπερ Λίγκα. Ο κόσμος απολαμβάνει την πορεία της ομάδας, βρίσκεται σε εγρήγορση από την περυσινή σεζόν και είναι έντονα τα συναισθήματα που μας εκφράζει. Ελπίζουμε με τη βοήθειά του, να συνεχίσουμε να τον κάνουμε περήφανο».



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved