Φερέιρα: «Να κάνουμε το καθήκον μας»
SHARE

Φερέιρα: «Να κάνουμε το καθήκον μας»

Ως επιβεβλημένη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ζεσουάλδο Φερέιρα, που αναγνώρισε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. «Θα παίξουμε για τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

{textlink02}

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (04/12). Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως το παιχνίδι δε θα είναι καθόλου εύκολο από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» έχουν ανάγκη για βαθμούς και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός

Ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος στη βαθμολογία και σίγουρα αυτή η βαθμολογική συγκομιδή θα σας ικανοποιεί. Ακολουθεί αυτό το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή. Πόσο διαφορετικό είναι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια;

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε εύκολους αγώνες και οι επιτυχίες μας ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Στη Θεσσαλονίκη μας περιμένει ένας επίσης δύσκολος αγώνας και μια εξίσου δύσκολη ατμόσφαιρα. Ο Άρης, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, θα κοιτάξει από την πλευρά του να κάνει το παν για να μας κερδίσει. Η δική μας συμπεριφορά σ’ αυτόν τον αγώνα θα είναι η ίδια, όπως και στους προηγούμενους: Θα παίξουμε δηλαδή με σκοπό τη νίκη. Ελπίζω λοιπόν η ομάδα να ανταποκριθεί στο επίπεδο που το έχει κάνει και μέχρι στιγμής. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι υπολείπονται ακόμα τρεις δύσκολοι αγώνες μέχρι και τη διακοπή των εορτών και για εμάς και για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ σημαντικό να τους κερδίσουμε και τους τρεις».

Ο Άρης δεν έχει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή ως τώρα, έχει αλλάξει προπονητή, αλλά ασφαλώς και θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δυσκολεύει αυτό το έργο της ομάδας εν όψει αυτού του αγώνα;

«Ακριβώς αυτό είπα και πριν, ότι δηλαδή ο Άρης μέχρι τώρα διένυσε ένα δρόμο δύσκολο με πολλά προβλήματα. Νομίζω ότι ακριβώς γι’ αυτό το λόγο ο Άρης θα κυνηγήσει τη νίκη και τους βαθμούς. Σίγουρα μετά τις δυσκολίες που πέρασαν υπάρχουν καινούργια και αυξημένα κίνητρα, οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγαλύτερη όρεξη και στόχο, όλα αυτά όμως δεν αρκούν από μόνα τους για να νικήσει κάποιος. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καθήκον μας και ο Άρης βεβαίως από την πλευρά του θα παίξει με αυτά τα κίνητρα που περιέγραψα για να αποκομίσει τους βαθμούς οι οποίοι θα του είναι σημαντικοί».

Υπάρχουν σημαντικές επιστροφές, και ο Ρούντολφ και ο Τοτσέ πλέον είναι καλά, είναι υγιείς, μπορούν να βοηθήσουν. Εσείς παραμένετε πιστός στο moto «ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»;

«Κατ’ αρχάς θα έλεγα πως η άποψη «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» δεν ισχύει. Αναμφισβήτητα γίνονται αλλαγές στο μέτρο του δυνατού και με την προσθήκη μονάδων που θα μπορούν σε μια δεδομένη στιγμή να είναι ετοιμοπόλεμες. Επαναλαμβάνω λοιπόν πως δεν είναι σωστό να πούμε πως «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Όσον αφορά τώρα συγκεκριμένα τον Ρούντολφ και τον Τοτσέ, είναι γεγονός ότι πλέον συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Αυτό όμως από μόνο του δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστούν στο προσεχές παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν πολύ καιρό να παίξουν και ήταν εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμών επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι λοιπόν σαφές ότι χρειάζονται χρόνο δια μέσου των προπονήσεων προκειμένου να είναι κι αυτοί έτοιμοι και στο επίπεδο το οποίο απαιτείται. Βέβαια, ο Τύπος πολλές φορές θεωρεί ότι κάποιος ο οποίος προπονείται είναι δεδομένο ότι θα παίξει κι όλας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και τούτο διότι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεκίνησε να προπονείται χρειάζεται χρόνο προκειμένου να μπορέσει να βρεθεί στο επίπεδο το οποίο πρέπει και να προσαρμοστεί ξανά στην ομάδα, λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος αποχής του. Από εκεί και πέρα θα δούμε: αν σε κάποια στιγμή του αγώνα μπορούν να βοηθήσουν και η συμμετοχή τους κριθεί ενδεχόμενα αποτελεσματική θα το κάνω. Αν όχι, θα συνεχίσουν αναμφισβήτητα τις προπονήσεις τους ώστε να μπορέσουν να βρεθούν κι αυτοί στο ίδιο καλό αγωνιστικό επίπεδο με τους άλλους και να χρησιμοποιηθούν κάποια στιγμή».

Μια τελευταία ερώτηση: Στο τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ είδαμε τρία παιδιά από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού να αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα συν τον Ζέκα, μια προσωπική σας επιλογή, έναν ποδοσφαιριστή από την Πορτογαλία που δεν τον ξέραμε. Θεωρείτε ότι αυτά τα νέα παιδιά που βλέπουμε να αγωνίζονται με τον Παναθηναϊκό είναι ένα κερδισμένο στοίχημα για σας;

«Το θέμα που θίγετε είναι μια μεγάλη κουβέντα, η οποία δεν είναι της στιγμής. Αφορά συνολικά τη δουλειά που επιτελούν οι Ακαδημίες σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Αυτό που μπορούμε τώρα να πούμε εν συντομία είναι πως γενικά κερδίζει η ομάδα η οποία έχει ένα συγκεκριμένο ρόστερ, δηλαδή με συγκεκριμένο μέγεθος. Θα έλεγα λοιπόν ότι σε ένα μικρό ρόστερ με ομοιογένεια, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές έχουν μια ισορροπία και δουλεύουν σαν σύνολο, το να μπορούν να προστεθούν και νέοι παίκτες, προερχόμενοι από τις Ακαδημίες είναι κάτι εφικτό και θα προσέθετα ότι είναι και το επιθυμητό προκειμένου αυτά τα νέα παιδιά να μπορούν να δουλεύουν μαζί με τους υπόλοιπους επαγγελματίες στην ομάδα. Αντίστροφα, σε μια ομάδα που έχει μεγάλο ρόστερ και διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές έμπειρους και εγνωσμένης αξίας και μια πλειάδα εναλλακτικών λύσεων, δεν είναι εφικτό να ενταχθούν ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες. Γενικότερα, τα νέα παιδιά από τις Ακαδημίες προπονούνται, δουλεύουν και όταν μπορούν εντάσσονται στην ομάδα και όταν είναι εφικτό θα συμμετέχουν κι αυτοί και θα παίζουν στην πρώτη ομάδα. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρειάζεται πολύ προετοιμασία και πολύ δουλειά για να μπορέσει να επιτευχθεί κάτι τέτοιο».

Το πρώτο τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά (photo)
Το πρώτο τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά (photo)
Ρούλα Κορομηλά: Δείτε την παρουσιάστρια με μαγιό και χωρίς φίλτρα
Ρούλα Κορομηλά: Δείτε την παρουσιάστρια με μαγιό και χωρίς φίλτρα
Είναι τρελοί οι Κινέζοι: Άνδρας βγαίνει στο παράθυρο και λούζεται στη βροχή (video)
Είναι τρελοί οι Κινέζοι: Άνδρας βγαίνει στο παράθυρο και λούζεται στη βροχή (video)
Άρης: «Παίζει» ο Βίτορ αλλά με συνιδιοκτησία!
Άρης: «Παίζει» ο Βίτορ αλλά με συνιδιοκτησία!

 • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  16:30NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρότζερ Φέντερερ
  16:352018 ATP Masters 1000. Western & Southern Open. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • WRC 2018
  18:00Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ (Ζ)
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  19:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • MotoGP 2018
  19:15Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  20:25Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • GP Confidential 2018 E15
  20:30Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  21:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  21:45German Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • ROC Race of Champions 2018
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Τσίμπα, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  22:55CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  23:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18
  00:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  01:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  01:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  03:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  05:20Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  05:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:30UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:05Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  06:20Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  08:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:35Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  09:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:50Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  11:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  12:00Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  12:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλη
  12:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:10Paragliding World Cup.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  13:40CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  13:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  14:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:001η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:152η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  15:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
  16:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  16:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Μπεσίκτας
  16:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies