Φερέιρα: «Να κάνουμε το καθήκον μας»
SHARE

Φερέιρα: «Να κάνουμε το καθήκον μας»

Ως επιβεβλημένη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ζεσουάλδο Φερέιρα, που αναγνώρισε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. «Θα παίξουμε για τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

{textlink02}

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (04/12). Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως το παιχνίδι δε θα είναι καθόλου εύκολο από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» έχουν ανάγκη για βαθμούς και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός

Ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος στη βαθμολογία και σίγουρα αυτή η βαθμολογική συγκομιδή θα σας ικανοποιεί. Ακολουθεί αυτό το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή. Πόσο διαφορετικό είναι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια;

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε εύκολους αγώνες και οι επιτυχίες μας ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Στη Θεσσαλονίκη μας περιμένει ένας επίσης δύσκολος αγώνας και μια εξίσου δύσκολη ατμόσφαιρα. Ο Άρης, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, θα κοιτάξει από την πλευρά του να κάνει το παν για να μας κερδίσει. Η δική μας συμπεριφορά σ’ αυτόν τον αγώνα θα είναι η ίδια, όπως και στους προηγούμενους: Θα παίξουμε δηλαδή με σκοπό τη νίκη. Ελπίζω λοιπόν η ομάδα να ανταποκριθεί στο επίπεδο που το έχει κάνει και μέχρι στιγμής. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι υπολείπονται ακόμα τρεις δύσκολοι αγώνες μέχρι και τη διακοπή των εορτών και για εμάς και για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ σημαντικό να τους κερδίσουμε και τους τρεις».

Ο Άρης δεν έχει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή ως τώρα, έχει αλλάξει προπονητή, αλλά ασφαλώς και θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δυσκολεύει αυτό το έργο της ομάδας εν όψει αυτού του αγώνα;

«Ακριβώς αυτό είπα και πριν, ότι δηλαδή ο Άρης μέχρι τώρα διένυσε ένα δρόμο δύσκολο με πολλά προβλήματα. Νομίζω ότι ακριβώς γι’ αυτό το λόγο ο Άρης θα κυνηγήσει τη νίκη και τους βαθμούς. Σίγουρα μετά τις δυσκολίες που πέρασαν υπάρχουν καινούργια και αυξημένα κίνητρα, οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγαλύτερη όρεξη και στόχο, όλα αυτά όμως δεν αρκούν από μόνα τους για να νικήσει κάποιος. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καθήκον μας και ο Άρης βεβαίως από την πλευρά του θα παίξει με αυτά τα κίνητρα που περιέγραψα για να αποκομίσει τους βαθμούς οι οποίοι θα του είναι σημαντικοί».

Υπάρχουν σημαντικές επιστροφές, και ο Ρούντολφ και ο Τοτσέ πλέον είναι καλά, είναι υγιείς, μπορούν να βοηθήσουν. Εσείς παραμένετε πιστός στο moto «ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»;

«Κατ’ αρχάς θα έλεγα πως η άποψη «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» δεν ισχύει. Αναμφισβήτητα γίνονται αλλαγές στο μέτρο του δυνατού και με την προσθήκη μονάδων που θα μπορούν σε μια δεδομένη στιγμή να είναι ετοιμοπόλεμες. Επαναλαμβάνω λοιπόν πως δεν είναι σωστό να πούμε πως «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Όσον αφορά τώρα συγκεκριμένα τον Ρούντολφ και τον Τοτσέ, είναι γεγονός ότι πλέον συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Αυτό όμως από μόνο του δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστούν στο προσεχές παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν πολύ καιρό να παίξουν και ήταν εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμών επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι λοιπόν σαφές ότι χρειάζονται χρόνο δια μέσου των προπονήσεων προκειμένου να είναι κι αυτοί έτοιμοι και στο επίπεδο το οποίο απαιτείται. Βέβαια, ο Τύπος πολλές φορές θεωρεί ότι κάποιος ο οποίος προπονείται είναι δεδομένο ότι θα παίξει κι όλας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και τούτο διότι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεκίνησε να προπονείται χρειάζεται χρόνο προκειμένου να μπορέσει να βρεθεί στο επίπεδο το οποίο πρέπει και να προσαρμοστεί ξανά στην ομάδα, λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος αποχής του. Από εκεί και πέρα θα δούμε: αν σε κάποια στιγμή του αγώνα μπορούν να βοηθήσουν και η συμμετοχή τους κριθεί ενδεχόμενα αποτελεσματική θα το κάνω. Αν όχι, θα συνεχίσουν αναμφισβήτητα τις προπονήσεις τους ώστε να μπορέσουν να βρεθούν κι αυτοί στο ίδιο καλό αγωνιστικό επίπεδο με τους άλλους και να χρησιμοποιηθούν κάποια στιγμή».

Μια τελευταία ερώτηση: Στο τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ είδαμε τρία παιδιά από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού να αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα συν τον Ζέκα, μια προσωπική σας επιλογή, έναν ποδοσφαιριστή από την Πορτογαλία που δεν τον ξέραμε. Θεωρείτε ότι αυτά τα νέα παιδιά που βλέπουμε να αγωνίζονται με τον Παναθηναϊκό είναι ένα κερδισμένο στοίχημα για σας;

«Το θέμα που θίγετε είναι μια μεγάλη κουβέντα, η οποία δεν είναι της στιγμής. Αφορά συνολικά τη δουλειά που επιτελούν οι Ακαδημίες σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Αυτό που μπορούμε τώρα να πούμε εν συντομία είναι πως γενικά κερδίζει η ομάδα η οποία έχει ένα συγκεκριμένο ρόστερ, δηλαδή με συγκεκριμένο μέγεθος. Θα έλεγα λοιπόν ότι σε ένα μικρό ρόστερ με ομοιογένεια, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές έχουν μια ισορροπία και δουλεύουν σαν σύνολο, το να μπορούν να προστεθούν και νέοι παίκτες, προερχόμενοι από τις Ακαδημίες είναι κάτι εφικτό και θα προσέθετα ότι είναι και το επιθυμητό προκειμένου αυτά τα νέα παιδιά να μπορούν να δουλεύουν μαζί με τους υπόλοιπους επαγγελματίες στην ομάδα. Αντίστροφα, σε μια ομάδα που έχει μεγάλο ρόστερ και διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές έμπειρους και εγνωσμένης αξίας και μια πλειάδα εναλλακτικών λύσεων, δεν είναι εφικτό να ενταχθούν ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες. Γενικότερα, τα νέα παιδιά από τις Ακαδημίες προπονούνται, δουλεύουν και όταν μπορούν εντάσσονται στην ομάδα και όταν είναι εφικτό θα συμμετέχουν κι αυτοί και θα παίζουν στην πρώτη ομάδα. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρειάζεται πολύ προετοιμασία και πολύ δουλειά για να μπορέσει να επιτευχθεί κάτι τέτοιο».

Football League: Τα αποτελέσματα της… μισής 4ης αγωνιστικής
Football League: Τα αποτελέσματα της… μισής 4ης αγωνιστικής
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η «πράσινη» ενημέρωση ελέω και Εθνικής
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η «πράσινη» ενημέρωση ελέω και Εθνικής
Απόλλων Σμύρνης: Αδικαιολογήτως απών ο Άιλερς
Απόλλων Σμύρνης: Αδικαιολογήτως απών ο Άιλερς
Παναθηναϊκός: Κάταγμα ο Κουλιμπαλί, επιστρέφει το νέο έτος!
Παναθηναϊκός: Κάταγμα ο Κουλιμπαλί, επιστρέφει το νέο έτος!

 • Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Ολλανδία - Γαλλία
  14:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος A1. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα (Ζ)
  14:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  14:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • GP Confidential 2018 E23
  15:10Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  15:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  16:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E11
  16:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  16:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto3 2018
  16:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  17:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  17:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  18:00Τελικός: Τσεχία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  18:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  19:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα (Ζ)
  19:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Moto2 2018
  19:40Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρουμανία - Λιθουανία (Ζ)
  19:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κέβιν Άντερσον (Ζ)
  20:00Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • WRC 2018
  20:55Αυστραλία. Στιγμιότυπα ημέρας 2.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018 (Ζ)
  21:00Τέξας, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • WRC 2018 (Ζ)
  21:30SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Μαυροβούνιο
  21:45UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα
  22:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  22:30Ημιτελικοί.
 • GP Confidential 2018 E23
  22:35Στιγμιότυπα.
 • Moto3 2018
  23:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E11
  23:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  23:45Αφιέρωμα.
 • Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
 • NBA Daily
  00:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα - Θύελλα Καμαρίου
  00:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • MotoGP 2018
  00:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2018
  01:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Έιμπαρ
  01:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2018 (Ζ)
  02:00SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ
  02:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Moto3 2018
  02:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  03:00Νιλ Μάγκνι - Σαντιάγκο Πονζινίμπιο 'Gente Boa'. Μπουένος Άιρες, Αργεντινή. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Μπάσκετ: Ανδόρρα - Μάλαγα
  03:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  03:35Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Εσπανιόλ
  03:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2018
  04:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  04:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP 2018
  04:50Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά 1 και 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  05:157η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  05:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  05:4512η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Moto2 2018
  06:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  06:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Σερβία - Μαυροβούνιο
  07:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C4. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Κασσιόπη - Ξάνθη ΑΟ
  07:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  07:20Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπάνβιτ - Καρσίγιακα
  08:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  08:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Βόλεϊ: Σαν Μπερνάρντο Κούνεο - Μόντσα
  08:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  08:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  09:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Τουρκία - Σουηδία
  09:15UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος B2. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Παναχαϊκή - Ολυμπιακός
  09:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  09:45Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Γιούτα Τζαζ
  10:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  10:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  11:007η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  11:05Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Αλβανία - Σκωτία
  11:30UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Όμιλος C1. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  11:45Ημιτελικοί.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  12:30Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • NBA Daily
  12:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Συνέντευξη Ντίνο Ράτζα - Η Εξομολόγηση ενός Μύθου
  13:30Η εξομολόγηση ενός 'μύθου'.
 • Χάντμπολ: Ολυμπιακός - Νέξε (Ζ)
  13:45EHF Cup 2018-19. 3ος προκριματικός γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Αγγλία - Κροατία (Ζ)
  14:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Όμιλος A4. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • RBAR 2018
  14:20Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Pregame Show (Ζ)
  14:30Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο
  14:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  15:35Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός (Ζ)
  16:00Betshop Basket League 2018-19. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E8
  16:15Αφιέρωμα.
 • Topspin (Ζ)
  16:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018
  17:00Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Postgame Show (Ζ)
  18:00Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Παρουσίαση: Ρήγας Δάρδαλης.
 • MotoGP 2018
  18:25Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • UEFA Nations League Show 2018-19 (Ζ)
  18:30Μια εκπομπή για το UEFA Nations League.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E670
  19:00Στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2807
  19:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ισπανία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη (Ζ)
  19:45Διεθνής Φιλικός Αγώνας 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • NBA Daily
  20:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μέμφις Γκρίζλις (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018 (Ζ)
  21:00Τέξας, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  21:15SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies