Μαχλάς: «Ευθυνόμαστε όλοι»
SHARE

Μαχλάς: «Ευθυνόμαστε όλοι»

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες και σημείωσε ότι υπάρχουν περιθώρια για να βρεθεί λύση.

{textlink02}

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» παραχώρησε συνέντευξη ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς και αναφέρθηκε σε όλα τα «καυτά» ζητήματα που απασχολούν την ομάδα του Ηρακλείου.

Η τοποθέτηση του Μαχλά:

Για τις σκέψεις παραιτήσεων κάποιων μελών του Δ.Σ:

«Ήταν μια πολύ κουραστική μέρα αλλά έχουμε μάθει σε αυτά τα προβλήματα. Έχει γίνει συνήθεια τα προβλήματα που βγαίνουν και να βρίσκουμε λύσεις. Έτσι και τώρα. Το θέμα έχει ξεκινήσει με τον Ρόβα. Καταλαβαίνετε ότι δημιουργούνται κάποια προβλήματα όταν ένας παίκτης φεύγει από την ομάδα. Το κακό σε αυτή την ομάδα είναι ότι το όποιο πρόβλημα το μεγεθύνουμε  τόσο πολύ  που το φτάνουμε στο στάδιο της καταστροφής και το καλό το μεγαλοποιούμε.

Θέλω να καταλάβει ο κόσμος κάποια πράγματα. Η ομάδα από το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα βγει και είχα πει πως δεν γίνεται να προχωρήσει έτσι και σκέφτηκα να παραιτηθώ. Είπα πως πρέπει να αυξηθούν τα έσοδα της ομάδας και να βοηθήσουμε την κατάσταση αυτή γιατί θα έρθουν μεγαλύτερα προβλήματα. Το θέμα είναι ότι και τώρα υπάρχουν κάποια προβλήματα. Η ομάδα δεν είναι δικιά μου ούτε κάποιου συγκεκριμένα. Είναι όλων που θέλουν το καλό του ΟΦΗ μας. Τα προβλήματα αυτά δεν αναλογούν μόνο σε μένα. Με το να φτάσουμε σε παραιτήσεις δεν αλλάζει κάτι. Ηθελαν να παραιτηθούν τρία παιδιά με σκοπό να καταλάβουν κάποιοι πως το οικονομικό πρόβλημα δεν είναι του Μαχλά ή κάποιου άλλου αλλά αφορά την ομάδα. Θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είναι έτοιμη στην κατηγορία. Η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει το χαμηλότερο μπάτζετ και ένα από τα καλύτερα ρόστερ.  Είναι εύκολο να γίνεται κάτι στραβό και να λέμε όλοι για τα λάθη της διοίκησης. Και βέβαια έχει κάνει λάθη  και υπάρχουν προβλήματα. Το θέμα είναι πως δεν λειτουργούμε ατομικά αλλά σαν σύνολο. Είμαι μπροστά στις ευθύνες και δεν μπορώ να κρυφτώ».

Για το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει:

«Όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα μέχρι το τελευταίο ευρώ. Όταν παλεύεις για κάτι θέλεις  να τα λύσεις γρήγορα. Ξεχνάμε το παρελθόν. Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται σωστά και όχι να τα παρουσιάζουμε όπως θέλουμε.Δεν είναι ότι δεν ξέρανε κάποιοι το οικονομικό πρόβλημα, όλοι το ξέρανε, όλοι.Έχουμε ανθρώπους που συνεισφέρουν στην ομάδα. Δεν έχουν κάποιο πρόβλημα στην ΠΑΕ ΟΦΗ εκτός από το οικονομικό. Το πρόβλημα χρειάζεται να το καταλάβουν όλοι. Με 1,5 εκατομμύριο λύνονται πολλά προβλήματα. Αυτό πρέπει να βρεθεί με κάποιο τρόπο και πρέπει να τρέξουμε όλοι μαζί για να βρεθεί. Μετά από πολλά χρόνια όλοι μαζί προσπαθούμε για να βρεθεί λύση. Το μοναδικό πρόβλημα είναι το οικονομικό|.

Για το πώς θα βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται:

«Αν την είχα την απάντηση δεν θα βάζαμε αυτή την ημερομηνία, τις 15 Δεκεμβρίου. Στην συνέντευξη Τύπου που θα δώσουμε θα τα δούμε. Πρέπει να καταλάβουν όλοι η οικονομική κατάσταση της χώρας επηρεάζει τον ΟΦΗ και όχι μόνο. Υπάρχουν όμως επιχειρηματίες και αν πέσουμε όλοι πάνω στο πρόβλημα θα βρεθεί λύση. Έχουμε τη δυνατότητα να προβάλουμε την εικόνα της ομάδας μας και τον αγώνα που δίνουμε. Δεν μπορούν να το καταλάβουν πολλοί που δεν ζουν από μέσα την ομάδα. Αν όμως δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα μπορεί να βρεθεί λύση. Αν δεν το μεταφέρουμε μπροστά, έξω δεν γίνεται τίποτα. Από τα παιδιά που είναι στο Δ.Σ.... Ολοι τα κάνουνε όλα μαζί».

Αν είναι αισιόδοξος πως μπορούν να βρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα:

«Αν είμαι αισιόδοξος πρέπει να το πούμε όλοι και όχι εγώ. Αν δεν ήμουν πάντως, δεν θα βρισκόμουν στην ομάδα. Είμαστε στην Super League, όχι στην Β΄Εθνική αλλά όπως και να το κάνουμε, οι χρονιές στην Β΄Εθνική δεν γίνεται να μην σου αφήσει ένα κατάλυμα Υπάρχει όμως χρόνος. Δεν είναι λίγος και μπορεί να τακτοποιήσουμε την χρονιά σε ένα εύλογο διάστημα. Μπορεί το 1,5 εκ. να ακούγεται τεράστιο γιατί υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με 600 ευρώ. Όμως για μια ομάδα δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι όλων το πρόβλημα. Όταν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις λες τι άλλο να κάνεις.Προσπαθείς με κάθε τρόπο να λύσεις τα προβλήματα για να μην δημιουργηθεί πανικός. Κατά την άποψη μου χρειάζονται 2,5 εκ. ευρώ αλλά με το 1,5 κάνεις την δουλειά σου. Η αγάπη μου για την ομάδα με κάνει να αισιοδοξώ. Το να είσαι απ’έξω είναι εύκολο. Μπορούν να βρεθούν λύσεις. Τα δεδομένα στην Α΄Εθνική είναι πολύ καλύτερα από πέρυσι».

Σχετικά με τις κατευθύνσεις που θα κινηθεί η ΠΑΕ για να βρει οικονομικούς πόρους:

«Υπάρχει ένα πλάνο που έχουμε κάνει και με τον κ. Κουράκη, με Κρητικούς επιχειρηματίες που ζουν στην Αθήνα  και όχι μόνο και προσπαθούμε να βρούμε ανταπόκριση. Υπάρχει αλλά δεν είναι ακόμα ικανη για αυτό που θέλουμε. Αν δεν μπορούμε να βρούμε κάποιους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τι να πω… Επιβάλλεται να το κάνουμε».

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που πρέπει να γίνει:

«Έχει να κάνει με νομικά θέματα και πρέπει να ολοκληρωθούν κάποια θέματα. Πρέπει και είναι σημαντικό να γίνει η ΑΜΚ. Κάνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει. Ότι γνωρίζουμε λέμε. Ξέρετε και εσείς πως δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα μυστικό. Δεν  υπάρχουν μαγικά ραβδάκια. Αυτά είναι τα δεδομένα. Δεν τα παρατούμε επειδή αγαπάμε την ομάδα. Πολλοί λενε, έλα μωρέ εντάξει είναι ο δήμαρχος είναι ο Μαχλάς κάτι θα γίνει αλλά δεν είναι έτσι. Η ομάδα πρωταγωνιστεί στη  Super League και πρωταγωνιστεί περνώντας από ένα σημαντικό στάδιο».

Για το αν υπάρχει σκέψη δάνειου:

«Για να πάρουμε ένα δάνειο πρέπει να βρεθεί λύση με τον κ. Βατσινά που έχουν δεσμευτεί κάποια πράγματα. Όταν κάνεις μια εκχώρηση δεν μπορείς να κάνεις ότι θες και υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα.Η μόνη λύση είναι να βάζαμε το Βαρδιναγιονειο για 5-6 χρόνια ενέχυρο. Αν μια τράπεζα δεχθεί αυτό το πράγμα είναι εύκολο. Το  Βαρδινογιάνειο μπορεί να κοστολογηθεί ένα σημαντικό ποσό. Ένα δάνειο υπό κάποιες προϋποθέσεις δεν είναι ζημιογόνο και θα δώσει λύσεις σε προβλήματα. Θα κινηθούμε σε όποια περίπτωση μπορεί να δώσει άμεσα λύση στην ομάδα. Εύχομαι να βρεθεί κάποιος να πάρει κάποτε αυτή την ομάδα αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν σωτήρες. Χρειάζεται προσπάθεια και συσπείρωση απ’όλους μας».

Σε περίπτωση που μέχρι τις 15 Δεκέμβη δεν βρεθεί κάτι, ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον ΟΦΗ:

«Να πω αρχικά ότι ενδεχομένως για λόγους εγωισμού δεν μπορώ να παραιτηθώ. Υπάρχει πρόβλημα αλλά πολλοί άνθρωποι μαζί μπορούν να βρουν λύσεις. Αν είναι όλες οι πόρτες κλειστές και δεν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος μιας ομάδας όλοι οι Ηρακλειώτες- γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο και να θέλουμε τον ΟΦΗ στην Α΄Εθνική- τότε τι να πω. Οι ευθύνες καταλογίζονται σε όλους. Από αυτόν που κάθεται στον καναπέ μέχρι τον οποιονδήποτε. Αν δεν αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, τότε τι να πω».

Για τον Βατσινά:

«Επειδή είμαι ρεαλιστής και τα λεω τα πράγματα όπως είναι. Θα πω πως πιστεύω ότι μας έχει κοστίσει πολύ αυτή η καθυστέρηση. Εγώ σαν πρόεδρος δεν θέλω κανένα απέναντι. Δεν είναι εχθρός ο Βατσινάς. Αυτοί που αγαπάμε την ομάδα, ενδιαφέρει τον κόσμο να την προχωράει. Να είμαστε όλοι ένα ανεξαρτήτου το τι έχει γίνει, να γίνουμε μια γροθιά για την ομάδα».

Για την υπόθεση Ρόβα:

«Δυστυχώς με πλήγωσε πολύ αυτό το θέμα. Οσο έχω εκτιμήσει και έχω αγαπήσει αυτό το παιδί δεν το έχω κάνει για πολλούς. Έχει πέσει κεραμίδα στο κεφάλι μου. Το περίμενα από όλους εκτός από αυτόν. Ήμουν πάντα δίπλα του. Όταν ήρθε από το Βέλγιο που έκανε αποθεραπείες μου ζήτησε να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του και παρά το ότι ηξερα πως αν ξανατραυματιστεί θα πέσει όλο το βάρος σε εμένα, το έκανα. Κράτησα το λόγο μου. Είναι ενα διαμάντι ο Ρόβας και το λέω ακόμα όσο και αν με έχει πληγώσει. Ομως κάνει λάθος απέναντι στο πρόσωπο μου και στην ομάδα.

Ξέρω κάποιες καταστάσεις. Το έχω εκτιμήσει αυτό το παιδί. Υπάρχει μια διαμάχη τώρα και δεν ξέρω που θα φτάσει. Αν θέλουμε εμείς μπορεί να μην πάρει για 4 μήνες ούτε ένα ευρώ. Ξέρω ότι ενώ είχε συμβόλαιο μαζί μας συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με λυπεί αυτό, δεν έπρεπε να το κάνει. Όλοι έχουν προβλήματα, δεν μου μίλησε,, δεν μου είπε κάτι είπε. Έχω πάθει σοκ. Θα δείτε πως θα παει στον ΠΑΣ. Δεν το λέω για κόντρα. Μπορεί να μην μπορώ να το αποδείξω αλλά θα το δείτε. Αν κάνω λάθος θα ζητήσω συγγνώμη δημοσίως.

Ας πάει όπου θέλει αλλά να το κάνει με γνώμονα όπως του έχουμε φερθεί. Αν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα ας μου το έλεγε. Δεν θα άφηνα ένα παιδί έτσι. Ίσως να ντράπηκε να μου το πει. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα το συζητάς.Το τηλέφωνο μου είναι ανοιχτό 24 ώρες την μέρα για τους παίκτες και τους το έχω πει. Θα είχα κινήσει γη και ουρανό και θα είχε βρεθεί μια λύση».

Για το αν ο ΟΦΗ έκανε περισσότερες μεταγραφές από όσες θα έπρεπε και αν στην ομάδα φοβούνται μην προκύψει νέος Ρόβας:

«Το σκεπτικό το δικό μου έχει να κάνει με την επιβίωση της ομάδας. Σκοπός είναι η εξυγίανση. Δεν μπορεί να γίνει σε ένα χρόνο. Αν πάμε σε ποιοτικά χαμηλούς παίκτες είπαμε πως θα είναι ρίσκο. Το μπάτζετ της ομάδας είναι 3.069.000 με την εφορία πληρωμένη. Αν βάλουμε και τα νοίκια να πούμε 3,5 εκ. Όταν φτιάχναμε την ομάδα το καλοκαίρι το σκεπτικό ήταν η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Ακούω πως έχουμε 4 αριστερά μπακ. Τα βασικά είναι ο Πίτσος και ο Βάντο. Ο Μπουλούτ δεν είναι αριστερό μπακ λλά έχει την ποιότητα και τον χρησιμοποιεί εκεί ο προπονητής.

Πήραμε αρκετούς παίκτες με το σκεπτικό να υπάρχουν άξιοι αντικαταστάτες. Τα αποτελέσματα και οι τραυματισμοί μας δικαιώνουν για τις επιλογές μας. Τώρα αν προκύψει νέος Ρόβας, δεν το ξέρω. Πάντα είναι θέμα χαρακτήρα. Αν ένας άνθρωπος έχει την πολυτέλεια της υπομονής. Παίζουν 11 τι να κάνουμε. Άλλοι πληρώνονται με 600 ευρώ και κάνουν 10 χρόνια για να πάρουν όσα ένας ποδοσφαιριστής σε 1. Είναι θέμα ποιότητα χαρακτήρων.

Με το να φιλάμε τη φανέλα και να πληρωνόμαστε για 4 χρόνια ενώ έχουμε παίξει ένα-δύο δεν είναι σωστό. Ακόμα χειρότερα να επικαλούνται τον κόσμο. Και ο Σφακιανάκης φιλούσε την φανέλα όμως  έπρεπε να υπογράψει για να παίξουμε την Κυριακή. Σε όλα αυτά υπάρχει και το ηθικό κομμάτι. Αν δεν το τηρήσεις μπορεί να δημιουργήσεις ένα πρόβλημα αλλά θα το βρεις από κάπου».

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Συνεχίζονται οι καταιγίδες και τα έντονα φαινόμενα - Πού θα χιονίσει (pics)
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Συνεχίζονται οι καταιγίδες και τα έντονα φαινόμενα - Πού θα χιονίσει (pics)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αυτοί «σφυρίζουν» με Ρεάλ Μαδρίτης (photo)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αυτοί «σφυρίζουν» με Ρεάλ Μαδρίτης (photo)
Χαλυβουργική - τέλος: Διακοπή ρεύματος από τον ΑΔΜΗΕ - Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι
Χαλυβουργική - τέλος: Διακοπή ρεύματος από τον ΑΔΜΗΕ - Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι
Η βόμβα της ημέρας
Η βόμβα της ημέρας

 • Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Τσέλσι
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  11:25Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  11:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  12:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:10Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός (Ζ)
  13:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  14:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  14:35Giacomo Agostini. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  15:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Σλόαν Στέφενς
  15:05WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  15:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  15:45Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:15Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  16:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  16:30SS11 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  16:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:00Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  17:45Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2515η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Monster Energy Grand Prix Ceske republiky).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: ATP 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. - Πανιώνιος ΓΣΣ
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2803
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:05Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  21:40Sydney Gala.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:20WorldSBK Ταϊλάνδης. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Pick n' Roll
  22:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Μπάσκετ: Πρίνστον - Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς (Ζ)
  23:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:20WorldSBK Ταϊλάνδης. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός
  23:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Κάρντιφ Σίτι
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:20Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  00:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  01:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:50Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη
  02:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC 2018
  02:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  03:1510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  03:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Νυρεμβέργη
  04:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  05:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - Χάλκμπανκ
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  05:55Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. - Πανιώνιος ΓΣΣ
  06:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:10Atlanta Folds of Honor Quik Trip 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Pick n' Roll
  07:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  08:20Αθλητική εκπομπή.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  09:05Γαλλία-Κροατία, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  09:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ
  10:20Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: United Volley Φρανκφούρτης - Χάλκμπανκ
  12:05CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • NBA Daily
  12:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Pick n' Roll
  13:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Κίκι Μπέρτενς
  14:35WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  14:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ντόρτμουντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος Αθηνών (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:30Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  15:55SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  17:00Αφιέρωμα.
 • NBA Daily
  17:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E5
  17:20Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • WRC 2018
  17:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E11
  18:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E675
  18:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimin).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Movistar de Aragon).
 • Μπάσκετ: Μπρούκλιν Νετς - Λ. Α. Λέικερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E11
  20:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2805
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  21:05Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies