Φερέιρα: «Ένας χρόνος δύσκολος για όλους»

Φερέιρα: «Ένας χρόνος δύσκολος για όλους»

Ο Πορτογάλος προπονητής έκλεισε χθες (24/11) ένα χρόνος στον πάγκο του Παναθηναϊκού και ο Τύπος της πατρίδας του τον θυμήθηκε ζητώντας του ένα σχόλιο για την παρουσία του στο «τριφύλλι». «Δεν περίμενα τόσα προβλήματα, αλλά μου αρέσει εδώ», είπε ο 65χρονος τεχνικός.

{textlink02}

Μιλώντας στην εφημερίδα «A’ Bola», ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερος, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν γενικά στην Ελλάδα και επηρεάζουν αναπόφευκτα και το ποδόσφαιρο.

«Πολλά πράγματα έχουν γίνει σε αυτό τον ένα χρόνο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα, τους συνεργάτες μου και ενδεχομένως για πολλούς παίκτες που δεν είχαν ξανά ανάλογη εμπειρία», είπε αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους συμπατριώτες του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: «Επαναλαμβάνω όμως αυτό που λέω από όταν ήρθα εδώ. Μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερος. Στην Ελλάδα τώρα υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα, όπως σε όλη την Ευρώπη, που επηρεάζουν κι εμάς και είναι δύσκολο να λυθούν».

Ο Φερέιρα, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Πιστεύω πολύ στη δουλειά που κάνω και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο. Εγώ περιορίζομαι μόνο στις τεχνικές και τακτικές πτυχές, δεν είναι δουλειά μου να ασκώ διοίκηση. Όπως είπα, ο χρόνος στο ποδόσφαιρο είναι επιτακτική ανάγκη για να πετύχεις αλλαγές».



Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αυλαία στο Πανθεσσαλικό - Πρόγραμμα και μεταδόσεις 4ης αγωνιστικής
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αυλαία στο Πανθεσσαλικό - Πρόγραμμα και μεταδόσεις 4ης αγωνιστικής
Δυνατό πρόγραμμα με PL, LaLiga και Κύπελλα Ελλάδας, Ιταλίας και Γερμανίας με αμέτρητες αγορές
Δυνατό πρόγραμμα με PL, LaLiga και Κύπελλα Ελλάδας, Ιταλίας και Γερμανίας με αμέτρητες αγορές
Ο Giannis ικέτευε για ένα φάουλ (vid)
Ο Giannis ικέτευε για ένα φάουλ (vid)
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αλλαγή στους ορισμούς του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αλλαγή στους ορισμούς του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μία ακόμη σκηνή βίας στο Grand Hotel προκάλεσε αντιδράσεις όπως και ο «αόρατος» Κουκουράκης