Επισκέψεις από Αυστραλία για την ΑΕΚ
SHARE

Επισκέψεις από Αυστραλία για την ΑΕΚ

Παιδιά από τις ακαδημίες της ΑΕΚ στην Αυστραλία θα φιλοξενήσει η «Ένωση» τις επόμενες μέρες στην Αθήνα με στόχο την ανταλλαγή απόψεων με τους επικεφαλής των αντίστοιχων τμημάτων στην Ελλάδα.

{textlink02}

Το σχετικό δελτίο Τύπου των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:

«Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έρχεται στην Ελλάδα, όπου θα παραμείνει για δύο εβδομάδες, αντιπροσωπεία παιδιών από το τμήμα Ακαδημιών της ΑΕΚ στην Αυστραλία με στόχο την ανταλλαγή απόψεων με τους επικεφαλής των τμημάτων Υποδομής του συλλόγου μας, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2010.

Οι επισκέπτες από την Αυστραλία θα δώσουν φιλικές αναμετρήσεις με τους Νέους της ΑΕΚ, θα ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, θα παρακολουθήσουν προπονήσεις της πρώτης ομάδας και θα φιλοξενηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο σε προσεχείς εντός έδρας αγώνες.

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Ακαδημιών της ΑΕΚ στην Αυστραλία είχε γίνει πέρυσι τον Ιούλιο, όταν η ομάδα μας έλαβε μέρος στο τουρνουά του Σύδνεϊ. Τότε, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρος Αδαμίδης ανακοίνωσε τη συμφωνία του συλλόγου με τους Διευθυντές της Ακαδημίας κ.κ. Arthur Diles, Leo Karis και  ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του προγράμματος. 

"Οι συνεργάτες μας, μας έχουν ενημερώσει πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας έχει κάνει από πέρυσι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης στο οποίο σκοπεύουμε να ενταχθούμε και εμείς, προκειμένου να ενσωματώσουμε σε αυτό τη δική μας ποδοσφαιρική μεθοδολογία", είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο κ. Αδαμίδης.

Η συνεργασία των δύο πλευρών επικυρώθηκε και γραπτώς με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού τον Ιούλιο του 2011. Ακολούθησε ένα χρονικό διάστημα στο οποίο οριστικοποιήθηκε ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος.

Τα τμήματα που αποτελούν τις Ακαδημίες της ΑΕΚ είναι τέσσερα και περιλαμβάνουν παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών. Τις τελευταίες ημέρες λειτουργεί και η επίσημη ιστοσελίδα τους, www.aekfcfootballacademy.com.au/site/, όπου αναρτώνται νέα, πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με το εγχείρημα».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Το SUV της Overfinch δεν μοιάζει με κανένα άλλο
Το SUV της Overfinch δεν μοιάζει με κανένα άλλο
Μπαίνει στη μάχη του Roland Garros ο Τσιτσιπάς
Μπαίνει στη μάχη του Roland Garros ο Τσιτσιπάς
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Και τώρα Περιστέρι
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Και τώρα Περιστέρι
Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για Βαλμπουενά
Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για Βαλμπουενά