Τελειώνει του Κατσικά στον ΠΑΟΚ

Τελειώνει του Κατσικά στον ΠΑΟΚ

Το Σάββατο (01/10) είναι η κρίσιμη μέρα σε ό,τι αφορά την επικείμενη μεταγραφή του Γιώργου Κατσικά στον ΠΑΟΚ. Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές, αναμένεται συνάντηση.

Το Onsports σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του «δικεφάλου του Βορρά» για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, και εν τέλει οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν περισσότερο τις επαφές με την πλευρά του παίκτη έτσι ώστε να φτάσουν πολύ κοντά σε συμφωνία και να κάνουν δικό τους τον Γιώργο Κατσικά.

Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πασχάλης Παπαδόπουλος, και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχουν προγραμματίσει συνάντηση για σήμερα, Σάββατο (01/10), έτσι ώστε να υπάρξει τελική συμφωνία και να θεωρείται ο 21χρονος άσος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι.{textlink}

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Κατσικά, ο ΠΑΟΚ θα έχει κάνει ακόμα μια σημαντική προσθήκη νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. Το καλοκαίρι ήρθε άλλωστε ο Γιώργος Γεωργιάδης ενώ χθες (30/09) αποκτήθηκε και ο Απόστολος Γιάννου που έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα, με τους Θεσσαλονικείς να επενδύουν στο ταλέντο των εν λόγω παικτών και να περιμένουν τα αποτελέσματα στο μέλλον.



Μουντιάλ 2026: Στη Ζυρίχη οι κληρώσεις των playoffs
Μουντιάλ 2026: Στη Ζυρίχη οι κληρώσεις των playoffs
Ταεκβοντό: Εξι μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας
Ταεκβοντό: Εξι μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αθήνας
Εξετάζει Μπάσι ο Παναθηναϊκός και φέρνει Φαρίντ
Εξετάζει Μπάσι ο Παναθηναϊκός και φέρνει Φαρίντ
Η Θύρα 13 στο πλευρό του Λεσόρ
Η Θύρα 13 στο πλευρό του Λεσόρ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved