«Ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός πέτυχε»
SHARE

«Ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός πέτυχε»

Την άποψή του πως το μοντέλο της πολυμετοχικότητας πέτυχε τα δύο χρόνια που εφαρμόστηκε στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ των Βγενόπουλου, Πατέρα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Sentra 103,3», όπου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην αγαπημένη του ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του στους φίλους του Παναθηναϊκού, τονίζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Αντωνιάδη:

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι το 2011 θα σφαγιάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω έλλειψης των αυτονόητων. Τέτοιο αλαλούμ διοικητικών εξελίξεων, αποφάσεων επιτροπών και δικαστηρίων δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό συμβαίνει γιατί οι κανόνες του παιχνιδιού δεν είναι ξεκάθαροι. Στα παλιά χρόνια είχαμε μόνο τρεις επιτροπές, την πρωτοβάθμια, την εφέσεων της ΕΠΟ η οποία ήταν και τελεσίδικη, και αν μερικοί είχαν ευρωπαϊκό ενδιαφέρον προσέφευγαν στο CAS. Προσέξτε τι άλλο προέκυψε τώρα: Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, Διοικητικό Εφετείο, Συμβούλιο της Επικρατείας, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πολιτικά δικαστήρια. Η μία επιτροπή ανατρέπει την άλλη, δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα παίξουν και σε ποια κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον πλανήτη.

Για το αυτοδιοίκητο: Κάποια στιγμή πρέπει το κράτος να επέμβει. Τα περί αυτοδιοίκητου έχουν μια βάση αλλά έχουμε μπερδέψει τις λέξεις. Υπάρχει νόμος για το αυτοδιοίκητο, κατ' εντολήν της UEFA, και λέει ότι δεν μπορεί να αναμιγνύεται το κράτος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Υπάρχει όμως μια διαφορά, ο ίδιος ο νόμος ορίζει ότι στα θέματα ελέγχου της νομιμότητας και ασφαλείας υπεύθυνο είναι το κράτος. Βρήκαμε την καραμέλα με το αυτοδιοίκητο, δηλαδή όταν κάποιος παρανομεί ενώ του δίνεις χρήματα, δεν μπορεί να τον ελέγξεις;

Μπορεί μόνο του το ποδόσφαιρο να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων σε όλη την Ελλάδα; Να στείλει αστυνομία στα γήπεδα;  Δεν μπορεί. Το κράτος είναι υπεράνω όλων, υπάρχουν νόμοι που δεν εφαρμόζονται. Για αυτό και πάντα λέω ότι πρώτη υπεύθυνη για το ποδόσφαιρο είναι η Πολιτεία που δεν έθεσε ξεκάθαρους κανόνες, οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω πρέπει μέχρι τέλη Απριλίου να έχουν ξεκαθαρίσει.

Για να μπορεί η Πολιτεία να καλέσει τους εμπλεκόμενους στο ποδόσφαιρο και να πει: “Κύριοι, αυτοί είναι. Αυτός που παρουσιάζει πλαστή ενημερότητα, πέφτει κατηγορία και  όποιος συλλαμβάνεται  για στήσιμο αγώνα, στην Δ' Εθνική”. Όχι, όμως με σαράντα επιτροπές.

Το στοίχημα και ο τζόγος έκανε μεγάλη ζημιά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Για έναν  χρόνο ας μην έχουμε ποδόσφαιρο, να παρθούν μέτρα για τους ποδοσφαιριστές για να πληρώνονται και να ζήσουν την οικογένειά τους, και να τακτοποιηθεί η ρήτρα με τη Nova. Αυτή η εμμονή να αρχίσει το πρωτάθλημα ενώ υπάρχουν εκκρεμότητες δεν άρεσε στον κόσμο. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλες οι αποφάσεις. Δεν χάλασε και ο κόσμος, δεν μπορεί να γίνονται αυτά εν έτη 2011.

Για την αθλητική δικαιοσύνη: Επειδή τα θέματα είναι λεπτά και άπτονται κοινωνικών αισθημάτων, θα πρέπει στις επιτροπές να υπάρχουν τακτικοί δικαστές γιατί έχουν το τεκμήριο της αντικειμενικότητας και γιατί δεν μπορούν να κάνουν το μαύρο-άσπρο γιατί θα θιγεί η καριέρα τους. Να υπάρχει ένας βαθμός έφεσης και όχι πολλές επιτροπές. Ας ξεκαθαρίσουν οι κανόνες έτσι ώστε όποια ποινή να έχει μία εξήγηση, όχι περισσότερες και να εφαρμόζεται προς πάσα κατεύθυνση.

Για το μήνυμα του στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Θα ήθελα να υποβάλω μια παράκληση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δικαιολογημένα έχουν παράπονα. Όχι άλλες αθλιότητες στα γήπεδα γιατί δεν βγαίνει τίποτα, μπορούν οπουδήποτε αλλού να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους. Ούτε επιθέσεις σε ποδοσφαιριστές γιατί δεν μπορούν να αποδώσουν, κάνουμε κακό στην ομάδα και γενικότερα στην εικόνα μας.

Αν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν ταχθεί με την πλευρά διάφορων μετόχων της ΠΑΕ και όχι με το συμφέρον της ομάδας: Αυτό το ακούω από πολλούς, και δυστυχώς προωθήθηκε από συγκεκριμένες εφημερίδες και από συγκεκριμένους δημοσιογράφους για λόγους σκοπιμότητας, για να μας βάλουν μια στάμπα.
Ο ποδοσφαιριστής που ίδρωσε πάνω από όλους έχει τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί με ένα πρόσωπο. Σε ότι αφορά εμένα, είναι αλήθεια ότι η διοικητική προσέγγιση του κύριου Βγενόπουλου και του κύριου Πατέρα είναι σύμφωνη με την δική μου. Εγώ όμως δεν μπορώ να βάλω κανέναν πάνω από τον Παναθηναϊκό, αυτό κάνουν και όλοι οι παλαίμαχοι. Άρα λοιπόν πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία και να φύγουν οι στάμπες που μας έβαλαν κάποιοι σκόπιμα. Το είπα και στο διοικητικό συμβούλιο: “Μην μας βάζετε στάμπες και λέτε ότι είμαστε του τάδε, άρα συμφωνούμε με ότι πει. Πετάει ο γάιδαρος, πετάει. Δεν μπορούμε να το κάνουμε”.

Για την πολιτική πώλησης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού: Αυτή είναι μια λαθεμένη επιλογή. Όταν ο Παναθηναϊκός θέλει να παίξει στους ομίλους του Champions League, δεν μπορεί να πουλάει τους πρωτοκλασάτους, πρέπει να ενισχυθεί γιατί τα χρήματα που θα χάσουμε θα είναι περισσότερα από αυτά που θα πάρουμε πουλώντας παίκτες. Ο Παναθηναϊκός τώρα έχει μικρύνει αγωνιστικά. Είναι πασιφανές.

Για την προσφορά του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην ομάδα: Μιλάνε όλοι για τον Σισέ και ξεχνούν την προσφορά του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ήταν υπόδειγμα αθλητή, συναδέλφου, οικογενειάρχη και επαγγελματία. Ήταν ο εν ενεργεία αρχηγός της μεγαλύτερης εθνικής ομάδας του πλανήτη και δυστυχώς μερικοί δημοσιογράφοι τον κατέκριναν. Ξέρετε τι  συμβουλές έδινε στον Σιμάο κατά τη διάρκεια του αγώνα; Είναι μεγάλη υπόθεση. Όταν ακούμε έναν Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στο μυαλό μας έρχονται άλλα πράγματα, όπως το θέαμα, αλλά υπάρχουν και Βραζιλιάνοι που είναι αμυντικοί και ο Ζιλμπέρτο ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα. Ήταν τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο η παρουσία του στην Ελλάδα.

Για την στάση που κρατάει ο Ανδρέας Βγενόπουλος: Δεν ξέρω γιατί δεν μιλάει ο Βγενόπουλος, αλλά δεν συμφωνεί με πολλά πράγματα που γίνονται τώρα στον Παναθηναϊκό. Έχει άλλη οπτική σε ότι έχει να κάνει με την διοίκηση στον Παναθηναϊκό. Θέλει να τον κάνει μεγάλο, στην αρχή είπε ότι θέλει να τον κάνει Μπαρτσελόνα και εγώ πιστεύω ότι το εννοούσε γιατί έβαλε 22 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον απολογισμό της πολυμετοχικότητας και την στάση του Γιάννη Βαρδινογιάννη: Τον πρώτο χρόνο της πολυμετοχικότητας είχαμε πει ότι στόχος ήταν να μαζέψουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να μπούμε στους ομίλους. Και τα δύο τα πετύχαμε. Τον δεύτερο χρόνο είπαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα και πήραμε το νταμπλ. Από εκεί και πέρα συνέβησαν όσα συνέβησαν. Τώρα αυτό που λέει ο Βαρδινογιάννης ότι έχω το 54% των μετοχών και λειτουργώ με το 30%, είναι υποτιμητικό. Σε ανώνυμες εταιρείες, ο έχων το 54% κάνει και το κουμάντο.

Τότε ο Πατέρας είχε δυναμική παρουσία, διαχειρίστηκε πολλά χρήματα αλλά αν θες να κάνεις πρωταθλητισμό δεν μπορείς να ψωνίζεις από τα πανέρια. Όποιες αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα έπαιρνε η εκτελεστική επιτροπή, μέλος της οποίας ήμουν και εγώ, εγκρινόταν ομόφωνα από το Δ.Σ. Πότε προέκυψαν τα προβλήματα; Όταν πήραμε το νταμπλ; γιατί προέκυψαν; Νταμπλ είχαμε πάρει! Ο πολυμετοχικός πέτυχε στα δύο χρόνια που λειτούργησε.

Ο κόσμος ξύπνησε και πλέον δεν μετράνε τα επικοινωνιακά τρικ και οι πηχυαίοι τίτλοι. Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Είμαστε υποχρεωμένοι να λέμε μόνο την αλήθεια, ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Θέλει χρόνο για να κάνει αναδιάρθρωση πολλών πραγμάτων. Δεν χάνει τον δρόμο του, μαγαζί γωνία είναι...

Ο Παναθηναϊκός μένει, τα πρόσωπα αλλάζουν. Για αυτό πρέπει να τον αγαπήσεις για να ασχοληθείς με τα κοινά του. Αν τον αγαπάς, μπορεί να κάνεις λάθη, αλλά δεν θα είναι επώδυνα. Ο Παναθηναϊκός περνάει μια μεταβατική και δύσκολη περίοδο. Δεν συμφωνώ με το Πρωτοδικείο γιατί θα είναι κατάντημα. Νομίζω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και η αγάπη προς την ομάδα. Αν αγαπάς τον Παναθηναϊκό, δεν τον εγκαταλείπεις.

Κορυφαίος στο isolation game ο Λάνγκφορντ, αφήνει πίσω του Τζέιμς και Σβεντ! (photos)
Κορυφαίος στο isolation game ο Λάνγκφορντ, αφήνει πίσω του Τζέιμς και Σβεντ! (photos)
Live Chat Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-2
Live Chat Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-2
Θανάσης Βασιλάκος: Sold out εμφάνιση στην Κύπρο
Θανάσης Βασιλάκος: Sold out εμφάνιση στην Κύπρο
Σοκ με Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ! (photos)
Σοκ με Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ! (photos)

 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • SportShow (Ζ)
  19:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Μπιλμπάο (Ζ)
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:05Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:15Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  21:10Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  21:40Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  22:15MotoGP Grand Prix Κατάρ. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Μηχανοκίνητα: IDEMITSUI Asia Talent Cup 2018
  23:25MotoGP Grand Prix Κατάρ. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Αλαβές - Μπιλμπάο
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Χόφενχαϊμ
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  02:3010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  03:00Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  05:15Sydney Gala.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC 2018
  06:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  06:15NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΑΕΚ
  06:30UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:15Daytona 500. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  07:45Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  08:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Χάντερσφιλντ - Νιουκάστλ
  08:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • SportShow
  08:55Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:00Τσεχία-ΗΠΑ, Τελικός. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Βέσπρεμ - Μονπελιέ
  10:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Τσέλσι
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  11:25Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  11:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  12:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:10Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ιεράπετρα ΟΦ - Παναιτωλικός (Ζ)
  13:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Μπάγερν Μονάχου
  14:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  14:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  14:35Giacomo Agostini. Στιγμιότυπα.
 • Στιγμιότυπα
  15:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Τένις: Σιμόνα Χάλεπ - Σλόαν Στέφενς
  15:05WTA 2018. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  15:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  15:45Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:15Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
  16:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  16:30SS11 Harju 2, Φινλανδία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • NBA Daily
  16:50Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Χάντμπολ: Φούξε Βερολίνου - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:00Γερμανικό Κύπελλο 2018-19. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (Ζ)
  17:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  17:45Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:2515η αγωνιστική.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Monster Energy Grand Prix Ceske republiky).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: ATP 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Eyetime Mottorad Grand Prix Von Osterreich).
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Γιούτα Τζαζ
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2803
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:05Μαρκόπουλο.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  21:40Sydney Gala.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies