Ο Κουράκης δεν ανησυχεί

Ο Κουράκης δεν ανησυχεί

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έμεινε ικανοποιημένος από την απόφαση που πήρε την Τρίτη (2/6) η Super League.

Ο Γιάννης Κουράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 για το ΔΣ της Super League, τις επαφές του στην Αθήνα και για τον αγώνα που κάνει για να δικαιωθεί ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

Για την σημερινή εξέλιξη στο Δ.Σ της Super League: «Eίναι μια απόφαση που βοηθάει την ΕΠΟ. Παραμένει σε ισχύ αυτό που πρότεινε η ΕΠΟ.  Η ΕΠΟ είναι αυτή που θα δώσει λύση στο πρόβλημα και λύνει τα χέρια όλων. Θα είμαι ικανοποιημένος αν και η Football League πάρει την ίδια απόφαση με τη Super League. Το θέμα πρέπει να λήξει την Παρασκευή. Θέλω να δηλώσω την υπερηφάνεια μου καθώς στα τελευταία Δ.Σ του ΟΦΗ ποτέ δεν συμμετείχε στο παρασκήνιο η ομάδα».

Για τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα με παράγοντες για το θέμα του ΟΦΗ: «Συναντήθηκα με κορυφαίους παράγοντες και σας δηλώνω πως μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με την συμμετοχή του ΟΦΗ στα πλει οφ αν αυτά πραγματοποιηθούν. Νομίζω πως αυτό που φαίνεται σε όλη την Ελλάδα είναι πως ο ΟΦΗ έχει δίκιο. Προσπάθησαν να μας συκοφαντήσουν πρώτα με την φορολογική ενημερότητα μετά με δήθεν οφειλές προς παίκτες και όταν διαπιστώσαν ότι όλα είναι εντάξει βρήκαν το θέμα με την βιωσιμότητα. Ανόμοια πράγματα γι’αυτό είναι λάθος να υπάρχουν τα ίδια κριτήρια σε ομάδες Α΄ και Β΄ Εθνικής».

Για τον αγώνα που έχει κάνει ο ίδιος και την δικαίωση του ΟΦΗ: «Το ίδιο θα έκανα για όποια ομάδα του Ηρακλείου είχε αδικηθεί . Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και άλλοι το έκαναν με ένα στημένο παιχνίδι. Με ποιους είστε κύριοι με αυτούς ή με εμάς. Ευτυχώς τους πρεσάραμε τελευταία, διαμαρτυρηθήκαμε και απειλήσαμε με την δικαιοσύνη και πιστεύω πως αυτό θα φέρει αποτέλεσμα». 

 



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/03) - Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Φενέρ και Champions League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/03) - Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Φενέρ και Champions League
NBA: Ο Γιούρτσεβεν πέτυχε... αυτοκαλάθι (vid)
NBA: Ο Γιούρτσεβεν πέτυχε... αυτοκαλάθι (vid)
Δολοφονία Καλαμαριά: Απολογείται ο 23χρονος κατηγορούμενος για το θάνατο του 20χρονου Κλεομένη
Δολοφονία Καλαμαριά: Απολογείται ο 23χρονος κατηγορούμενος για το θάνατο του 20χρονου Κλεομένη
Euroleague: Ντέρμπι Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε στο… στεγνό ΣΕΦ, με φόντο το πλεονέκτημα
Euroleague: Ντέρμπι Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε στο… στεγνό ΣΕΦ, με φόντο το πλεονέκτημα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved