Ηρακλής: Ο Αλέξης Κούγιας αποσύρει το ενδιαφέρον του - Στον Ερασιτέχνη οι μετοχές

Ηρακλής: Ο Αλέξης Κούγιας αποσύρει το ενδιαφέρον του - Στον Ερασιτέχνη οι μετοχές

Δύσκολες στιγμές για τον ιστορικό Ηρακλή, καθώς με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως ο Στράτος Ευγενίου θα παραδώσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη, ενώ οι Αλέξης Κούγιας και Τομ Παπαδόπουλος αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών.

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή, καθώς ο Στράτος Ευγενίου παραδίδει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη αδυνατώντας να καλύψει το χρέος που υπάρχει προς τον Μπόγκνταν Μάρα και οποιοδήποτε άλλο προέκυπτε από απαιτήσεις άλλων ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, η εξέλιξη αυτή οδηγεί τους Αλέξη Κούγια και Τομ Παπαδόπουλο να αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ηρακλής σε σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής στην Μίκρα με την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής Στράτου Ευγενίου, του προέδρου του Γ.Σ. Ηρακλής Φώτιου Θέου και του Αλέξιου Κούγια και κατόπιν επικοινωνίας με τους πληρεξούσιους δικηγόρους που εκπροσωπούν πρώην ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε:

Μετά την καταστροφική απόφαση για τον Π.Ο.Τ. Ηρακλής,που δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή Μπόγκταν Μάρα (επί θητείας του Αντώνη Ρέμου),τα χρέη τα οποία δυνητικά θα προκύψουν από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών που αφορούν προηγούμενες ΠΑΕ (Αντώνη Ρέμου και Θόδωρου Παπαδόπουλου/Σπύρου Παπαθανασάκη) είναι μη αντιμετωπίσιμα.

Ειδικά για μια ΠΑΕ που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ2, όπου τα έσοδα δεν ξεπερνούν σε καμία περίπτωση τις 200.000 ευρώ ετησίως.

Οι Στράτος Ευγενίου και Αλέξιος Κούγιας είναι Έλληνες πολίτες, με εμφανή επαγγέλματα και φορολογούμενα έσοδα και είναι αδύνατο να καλύψουν με νόμιμο τρόπο ακόμα και απαιτήσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες θα είναι μειωμένες από το συνολικό απαιτούμενο ποσό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο κ. Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές του Π.Ο.Τ. Ηρακλής στον Γ.Σ. Ηρακλή και στον Φώτιο Θέο,δηλώνοντας ρητώς ότι παύει να ασχολείται πλέον με την ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του Στράτου Ευγενίου, ο Αλέξιος Κούγιας δήλωσε ότι τόσο αυτός όσο και ο Τομ Παπαδόπουλος, αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής».



Παναθηναϊκός AKTOR: Στο... πόδι η Μελβούρνη για το ματς με την Παρτίζαν - Ανακοινώθηκε sold out
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο... πόδι η Μελβούρνη για το ματς με την Παρτίζαν - Ανακοινώθηκε sold out
Απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την 1η Οκτωβρίoυ
Απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την 1η Οκτωβρίoυ
Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», Παναθηναϊκός-Παρτιζάν: Γράφεται Ιστορία στην άλλη άκρη του πλανήτη
Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», Παναθηναϊκός-Παρτιζάν: Γράφεται Ιστορία στην άλλη άκρη του πλανήτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Eπίσκεψη στο Κέντρο Ελληνικής Κοινότητας και το Προξενείο της Μελβούρνης
Παναθηναϊκός AKTOR: Eπίσκεψη στο Κέντρο Ελληνικής Κοινότητας και το Προξενείο της Μελβούρνης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved