Super League 2: Δώρο σε Λεβαδειακό «Ελ Πάσο» - Τριάρα ο Απόλλων Πόντου, νίκη η ΑΕΛ

Super League 2: Δώρο σε Λεβαδειακό «Ελ Πάσο» - Τριάρα ο Απόλλων Πόντου, νίκη η ΑΕΛ

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της 28ης αγωνιστικής της Super League 2.

Με δυνατά παιχνίδια συνεχίστηκε σήμερα η 28η αγωνιστική στη Super League 2.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Απόλλων Πόντου επιβλήθηκε με 3-0 του Ηρακλή στην Ευκαρπία, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κρίθηκε στο διάστημα 38’-39’. Οι «ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ με σουτ του Γκατεάν Κουακού και, προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Ρούνεϊ Βακεμβάι.

Ο «Γηραιός», που λόγω τιμωρίας του Κώστα Γεωργιάδη είχε στον πάγκο τον Βαγγέλη Ντίσιο, είχε την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι, αλλά η προσπάθεια του Γκερόν Τότσκα στο 78’ σταμάτησε στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Ούλριχ Ενομό έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για τον Απόλλωνα Πόντου.

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός έφερε τα πάνω-κάτω, κερδίζοντας με 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν με τον Μιγκέλ Μπιανκόνι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 76ο λεπτό.

Τα «λιοντάρια» έφτασαν στην ισοφάριση στο 51’, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χικάμ Κανίς και ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο σκόρερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σπουδαίας σημασίας νίκη, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, πήρε η Καβάλα στα Τρίκαλα. Ο ΑΟΤ είχε δοκάρι στο 66’ σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Παντελή Ριζογιάννη, αλλά οι «αργοναύτες» έφτασαν στο «τρίποντο» χάρη στα δύο γκολ του Καγιούμπι (78’, 90’+5’) και ξεκόλλησαν για πρώτη φορά στη σεζόν από την τελευταία θέση της κατάταξης.

Αντίθετα, χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Ξάνθη στη Φιλιππούπολη, με τους γηπεδούχους να κινδυνεύουν, πλέον, με υποβιβασμό.

Η ΑΕΛ δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Θεσπρωτού, χάρη σε γκολ του Κούστα στο 87’. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, στο 25’ ο Μπονίγια για τον Θεσπρωτό και στο 41’ ο Μιλτιάδης για τους «βυσσινί».

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, ωστόσο ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League 2 και αποσπάστηκε ακόμα περισσότερο στην κορυφή του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έφτασε στο «τρίποντο» χάρη στο γκολ που σημείωσε με σουτ ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα στο 35ο λεπτό. Οι Βοιωτοί αύξησαν, έτσι, τη διαφορά τους από τα Χανιά και την Καλλιθέα στους οκτώ βαθμούς, έπειτα τις απώλειες που είχαν οι δυο σύλλογοι.

Τα Χανιά «κόλλησαν» στο 0-0 με τον Εργοτέλη στα Περιβόλια. Ήταν, πάντως, και άτυχα, μιας και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαν δοκάρι. Ο Γιάννης Βάρκας με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Θεμιστοκλή Τσέλιου.

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Καλαμάτα. Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 35’, όταν το πλασέ του Παναγιώτη Κυνηγόπουλου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιώργου Λαδά.

Σε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι, ο Ηρόδοτος πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Κηφισιάς, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θεοχάρη Ποζατζίδη, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας της Κρήτης. Ο Ποζατζίδης σκόραρε δις στο πρώτο δεκάλεπτο (4’, 9’), αλλά η Κηφισιά έφερε το ματς στα ίσια με τους Παναγιώτη Πρίτσα (33’) και Μιχάλη Κουιρουκίδη (35’). Την τελευταία λέξη, όμως, είχε ο Ποζατζίδης στο 71’ για το τελικό 3-2.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ο Διαγόρας κατέβαλλε με 2-0 την αντίσταση του Αστέρα Βλαχιώτη στη Ρόδο. Ο Γιάννης Μπαστιάνος είχε δοκάρι στο 22’, αλλά πέντε λεπτά μετά βρήκε δίχτυα, όπως και ο Μάριος Ζούνης στο 38’. Η ομάδα της Σπάρτης είχε στον πάγκο της τον Βασίλη Αργυρίου, μιας και ο Ηλίας Φυντάνης λόγω γρίπης δεν ταξίδεψε στο «σμαραγδένιο νησί».

Στη Ζάκυνθο, τέλος, η τοπική ομάδα έκανε άλμα παραμονής με τη νίκη της με 2-0 επί του Καραϊσκάκη. Οι Αρτινοί είχαν δοκάρι με τον Ντοναλντόνι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου, αλλά η συνέχεια ανήκε στους Επτανήσιους. Με κεφαλιά ο Κάρλος Εντουάρντο (54’) άνοιξε το σκορ, για να «σφραγίσει» τη νίκη για τη Ζάκυνθο με σουτ ο Γουίλσον Τσίμελι (65’).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α’ Όμιλος

Ηρακλής-Απόλλων Πόντου 0-3
Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1
Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη 0-0
ΑΟ Τρίκαλα-ΑΟ Καβάλα 0-2
ΑΕΛ-Θεσπρωτός 1-0
Ολυμπιακός Β-Πιερικός 2-0 (3/4)
Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 1-2 (2/4)
ΠΑΟΚ Β-Αλμωπός Αριδαίας 0-1 (2/4)
Ρεπό: ΝΠΣ Βέροια

Β’ Όμιλος

Καλλιθέα-Καλαμάτα 0-0
Λεβαδειακός-Επισκοπή 1-0
Ηρόδοτος-Κηφισιά 3-2
Ζάκυνθος-Καραϊσκάκης Άρτας 2-0
Χανιά-Εργοτέλης 0-0
Διαγόρας-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0
ΟΦ Ιεράπετρας-Παναθηναϊκός Β 2-0 (2/4)
Αιγάλεω-ΑΕΚ Β 1-1 (2/4)
Ρεπό: Ρόδος

Δείτε τις βαθμολογίες των δύο ομίλων της Super League 2...



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved