Super League 2: Άνετα ο Ιωνικός, στο τέλος ο Λεβαδειακός - Όλα τα γκολ

Super League 2: Άνετα ο Ιωνικός, στο τέλος ο Λεβαδειακός - Όλα τα γκολ

Δεν άλλαξε η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 2.

Με νίκες συνέχισαν Ιωνικός και Λεβαδειακός, στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 20ής αγωνιστικής. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν άνετα 4-2 της Δόξας Δράμας και παρέμειναν στο +5. Οι Βοιωτοί από την άλλη τα… χρειάστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ιωνικός-Δόξα Δράμας 4-2
Απόλλων Λάρισας-Λεβαδειακός 1-2

Κυριακή 11/4 – 14:45
Τρίκαλα-Καραϊσκάκης (ERTSPORTS 3)
Ξάνθη-Διαγόρας (ΕΡΤ3)
Εργοτέλης-ΟΦ Ιεράπετρας (ERTSPORTS)
Παναχαϊκή-Χανιά (ERTSPORTS 2)

Τρένο ανόδου

Ακόμα μια νίκη πανηγύρισε ο Ιωνικός, συνεχίζοντας την πορεία του προς τη Super League, επικρατώντας 4-2 της Δόξας Δράμας. Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, αλλά προηγήθηκαν στο 5’ χάρη σε ένα τραγικό λάθος του Στεφανάκου. Ο γκολκίπερ της Δόξας δεν μπλόκαρε τη μπάλα και ο Κάστρο από κοντά πέτυχε το 1-0. Στο 23’ ο ίδιος πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά στο 24’ ο Ρόλε με πλασέ σημείωσε το 2-0. Οι Δραμινοί είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ στο 51’ νέο γκολ του Κάστρο δεν μέτρησε πάλι ως οφσάιντ. Στο 66’ ο Νιάσε με κεφαλιά πέτυχε το 3-0, ενώ στο 70’ ο Κάστρο έγραψε το 4-0. Στο 82’ η Δόξα μείωσε σε 4-1 με τον Κόντο και ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 4-2 με δεύτερη προσπάθεια στις καθυστερήσεις μετά από εκτέλεση πέναλτι που απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος.

Νίκη στις καθυστερήσεις

Ο Λεβαδειακός απέδρασε με το «διπλό» από τη Φιλιππούπολη, καθώς νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισα στο φινάλε. Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες. Ο Λεβαδειακός ανέβασε στροφές στο δεύτερο 45λεπτο και στο 61’ ο νεοεισελθών Μπιανκόνι με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Ο Απόλλων Λάρισας προσπάθησε να απαντήσει και απείλησε τους Βοιωτούς. Στο 89’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Χατζής ευστόχησε για το 1-1. Αμέσως ο Λεβαδειακός έψαξε γκολ και κέρδισε το πέναλτι, με τον Μπιανκόνι να ευστοχεί στις καθυστερήσεις από την άσπρη βούλα για το τελικό 1-2.

 
Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2


Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved