Βοσνιάδης: «Στόχος μας να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Βοσνιάδης: «Στόχος μας να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Στη στάση των φίλων του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στην ομάδα έδωσε έμφαση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Ο Απόλλων Σμύρνης… βγάζει μόνος του τα μάτια του σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη, αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος, ενώ ο τεχνικός των «κυανόλευκων» μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι του κόσμου.

«Σε ένα κλειστό ματς χωρίς πολλές φάσεις, δεν ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στη φάση του Σουάνη, γιατί ξέραμε ότι θα είναι παιχνίδι κλειστό και με λίγες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τη μέση μας με την είσοδο Φαρινόλα και Βασιλαντωνόπουλου. Δεν κάναμε τις μεγάλες φάσεις με εξαίρεση στο τέλος και από τη στιγμή που δεν ανοίγει το σκορ τα παιχνίδια της Β’ Εθνικής πηγαίνουν έτσι. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μας. Οι παίκτες είχαν διάθεση, αλλά πολλές φορές το άγχος κάνει τις φάσεις δύσκολες. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στο συνάδελφο και τον Ολυμπιακό Βόλου» επεσήμανε αρχικά μετά το 0-0 με τους Θεσσαλούς.

Στη συνέχεια τόνισε: «Επειδή θα κάνω μια τοποθέτηση εξωαγωνιστική και για αυτό στο τέλος δεν θα δεχθώ και ερωτήσεις. Είμαι ένας προπονητής που σε αυτή την ηλικία δεν κρίνεται. Μπορεί να κριθεί βέβαια, να γίνει κριτική, αλλά δεν δίνω εξετάσεις, έχω πετύχει πράγματα. Ήρθα στον Απόλλωνα να δουλέψω με την ψυχή μου, με μία ομάδα που δεν ήταν ξεκάθαρο φαβορί. Μια ομάδα που όταν είχα έρθει ήταν τέταρτη με τα Χανιά πιο πάνω και ο κόσμος φοβόταν μην μπλέξει στα πλέι άουτ. Με δίπλα την Ερμιονίδα με τρεις πόντους και τον Παναιγιάλειο με έναν. Δώσαμε τη μάχη μας μπήκαμε στα πλέι οφ και εκεί που θέλουμε τη στήριξη του κόσμου από το πρώτο παιχνίδι, γιατί ξεκινούσε ένας καινούργιος θεσμός, ένα μίνι πρωτάθλημα. Ξαφνικά είχαμε ανεξήγητα τον κόσμο απέναντι μας. Αυτό είναι φυσιολογικό να περνά στην ομάδα και αν η ομάδα είναι σε μια κατάσταση να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Ο κόσμος θα μπορούσε να κάνει υπομονή να τελειώσει το παιχνίδι, να είναι δίπλα μας να εμψυχώσει την ομάδα για να τις δώσει και την τελευταία ελπίδα και ευκαιρία για να πετύχει το αποτέλεσμα. Δεν γίναμε ξαφνικά η ομάδα που θα βάλει τον αντίπαλο μέσα στα δίχτυα και θέλουμε τη συμπαράσταση και από τον τελευταίο οπαδό μας. Αν ο ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται από το δεκάλεπτο το τέταρτο ότι έχει κόσμο απέναντι του, έστω αυτούς τους 30 - 50, δεν βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Αυτόματα ξέρετε πού πάει το άγχος και πού πάει η κακιά μέρα. Επειδή λοιπόν, δεν θέλω να τοποθετηθώ και να πω κάτι παραπάνω για αυτό και δεν θα δεχθώ ερωτήσεις. Ας αφήσουμε την ομάδα ήσυχη να διεκδικήσει την καλύτερη θέση που μπορεί να πετύχει. Δεν μπήκε με πλεονέκτημα δεν ήταν φαβορί. Αν εμείς θέλουμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας να τα βγάλουμε. Έχουμε περάσει στην καριέρα μας και πιο δύσκολες καταστάσεις. Βέβαια θα πείσουμε ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις, αλλά και εμείς κάθε μέρα δουλεύουμε και πεθαίνουμε για αυτή την ομάδα. Προσπαθούμε να την κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε και τα παιδιά έχουν φιλοδοξίες. Γιατί αν ξέραμε τι θα συμβεί μετά δεν θα βρισκόμασταν σε αυτό το χώρο. Στόχος μας είναι μέχρι το τέλος να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Έχω ξαναπεράσει από τον Απόλλωνα και ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα και έχω πάρει και πρωτάθλημα. Άρα η αντιμετώπιση όλων αυτών δεν είναι δίκαιη και στο πρόσωπο το δικό μου και στα παιδιά. Τα περιμέναμε, τους 10, 20, τους 30 να έχουν λίγο υπομονή. Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε θα παλέψουμε και με αυτό. Και θα κοιτάξουμε για την καλύτερη δυνατή θέση».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved