Παπαϊωάννου: «Μπορεί να πάμε στην Γ’ Εθνική»

Παπαϊωάννου: «Μπορεί να πάμε στην Γ’ Εθνική»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να πέσει η Λαμία στην Γ’ Εθνική άφησε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Μ. Τετάρτη (8/4).

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Φθιώτιδας, επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρία της Λαμίας, παραμένοντας «αφεντικό», ενώ άφησε αιχμές για τον Παύλο Δερμιτζάκη και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λαμία, ανέφερε:

«Σήμερα είχαμε μια ακόμη δύσκολη μέρα για τη Λαμία. Όπως γνωρίζετε πολλοί κατέβηκα στην Αθήνα και συνάντησα τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, μάλιστα για λίγο διάστημα είχε περάσει και από την πόλη μας και την ομάδα μας. Κουβεντιάσαμε το θέμα που μας απασχολεί όλους τον τελευταίο καιρό και αποφάσισα να τον εξουσιοδοτήσω να κάνει μηνυτήριες αναφορές στους αθλητικούς εισαγγελείς. Αυτό το έκανα και το λέω με γνώση ξέροντας ότι δεν θα αλλάξει κάτι για τα play off αλλά το έκανα γιατί θέλω, όσο γίνεται να ξετυλιχθεί αυτό το κουβάρι που μας ταλαιπωρεί μετά τον αγώνα του Πιερικού γιατί δεν ήθελαν κάποιοι να μπει η Λαμία στα play off. Ποιοι ήταν αυτοί, τι ρόλο έχουν παίξει και πόσο βαθιά κρυμμένο είναι αυτό το κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι αγώνες να παίζονται έξω από τα γήπεδα και όχι μέσα σ' αυτά.

Όσον αφορά την ομάδα μας. Δεν έχει κάποιο στόχο, το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, έχει έρθει τέταρτη, έχει σώσει την κατηγορία. Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Λαμίας όπως έχω δηλώσει, είμαι μεγαλομέτοχος και μέσα στο καλοκαίρι θα σκεφτώ τι θα κάνω και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Την άλλη εβδομάδα θα αλλάξει και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, θα αλλάξουν κάποια άτομα γιατί ίσως η ομάδα προχωρήσει ίσως και όχι, μπορεί να πάει στη Γ΄ Εθνική. Με όλα αυτά που έχω δει τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω αν είμαι αποφασισμένος να ξαναδιαθέσω τόσα χρήματα στο ποδόσφαιρο.

Εδώ στη Λαμία τα 3 τελευταία χρόνια δεν πρέπει να τα καίμε όλα, έγιναν και καλά πράγματα, υπήρξαν ποδοσφαιριστές που ήρθαν έδωσαν την ψυχή τους και μάτωσαν τη φανέλα και ζήσαμε ωραίες στιγμές και προπονητές που πήγαν την ομάδα ψηλά. Πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για ό,τι έγινε μέχρι τώρα, δεν πήραμε αγώνες έξω από το γήπεδο, ό,τι γίνονταν, γίνονταν μέσα σ' αυτό.

Να κάνω και μια παρέμβαση για κάποιον γνωστό καθηγητή διαιτησίας κ. Παναγιώτη Βαρούχα, με αφορμή τα σφυρίγματα στο ματς στο Καυτανζόγλειο. Πρώην διαιτητής του Συνδέσμου Αθηνών. Έχει κάνει μια παρέμβαση και θέλω να του κάνω μια ερώτηση. Μπορεί να μας απαντήσει αφού δει το ματς Καλαμαριά - Λαμία και να μας δώσει απάντηση γι' αυτό; Όπως και το Λαμία - Λάρισα και να μας απαντήσει; Μπορεί να μας δώσει επίσης μια απάντηση για το ματς Αγροτικός Αστέρας - Λαμία; όπως και άλλα πολλά, αφού είναι καθηγητής διαιτησίας θα ξέρει περισσότερα.

Θέλω να κάνω και μια ερώτηση και όποιος μπορεί να απαντήσει. Μήπως είχε πρόβλημα πάλι μια ομάδα της Football League και δεν ήθελε να δεχθεί να το δείξει τηλεοπτικά το παιχνίδι και είχαμε μια φασαρία και με δική μου παρέμβαση το έδειξε; Και που έχει συμβεί στον κόσμο να έχουν δείρει το βαν και όλα να έχουν γίνει από τύχη γιατί πέρασε ένας που έκανε τζόκινγκ και φορούσε το σηματάκι του ΠΑΟΚ και έσπασαν στο ξύλο τους εργαζόμενους του ΟΤΕ TV. Αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γελοιότητες και αθλιότητες και αν δεν αλλάξει κάτι δεν αξίζει να ασχολούνται κάποιοι σαν εμάς με αυτό. Δεν μου επιτρέπει το ήθος μου να ασχολούμαι σαν πρόεδρος με το άθλημα αυτή τη στιγμή».

Ακόμα μίλησε για:

Την επόμενη… μέρα: «Φωνάζουμε έναν έναν τους παίκτες, λύνονται τα συμβόλαια, κάποιοι είναι θετικοί καθώς δεν θα παραμείνει ποδοσφαιριστής και δεν υπάρχει σχεδιασμός για του χρόνου και οικονομικά είναι δύσκολα και τα λεφτά για τα play off έχουν δοθεί σε δωρεές για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεν μου επιτρέπει η συνείδησή μου να πληρώνω ανθρώπους που ήρθαν να πάνε τη Λαμία ψηλά, δεν το κάνανε και ζητάνε και αποζημιώσεις. Πήραν μια Λαμία το χειμώνα, την διαλύσανε και ζητάνε και αποζημιώσεις, εγώ έπρεπε να ζητάω όχι αυτοί και δεν εννοώ τους ποδοσφαιριστές».

Το σημείο που… χάθηκαν τα play offs: «Τα play off χάθηκαν στα αποδυτήρια του Πιερικού, έγινε από κάποιους χειρουργική επέμβαση, αλλά τα νυστέρια τα έδωσαν από την ομάδα της Λαμίας».

Το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο: «Στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, η συμμετοχή σημαίνει δουλειά και όχι προβολή και χαβαλέ στις καφετέριες. Όσο για τις αποφάσεις που πήρα στο παρελθόν όντως σε κάποιες επηρεάστηκα όπως για παράδειγμα στο θέμα του προπονητή αλλά τις τελικές αποφάσεις εγώ τις έπαιρνα. Παραδέχομαι ότι έχω κάνει και εγώ λάθη. Δεν θα ξαναγινόμουν πρόεδρος και θα συμβουλεύω και το γιο μου να μην ασχοληθεί ποτέ με το ποδόσφαιρο».

Τα μεγάλα συμβόλαια ποδοσφαιριστών: «Δεν κατηγορώ κάποιον παίκτη, ο καθένας έχει την αξία του ασχέτως του συμβολαίου, πιστεύω δεν είχαμε αστοχία στα συμβόλαια αλλά κάποιοι κάνουν ένα επάγγελμα που απλά το κάνουν για να λένε ότι το κάνουν... Κάποιοι κάνανε λάθη αλλά δεν βγήκαν να ζητήσουν ούτε ένα συγγνώμη».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved